|
Bildirim
|
kardeşim sen 2. el aldığını yazmışsın, adam işlemcinin diyotunu koparmış, gigabyte anakartta pin eksikmiş :S
ne yapmak istediğini anlamadım, nasıl bir tecrübedir bu ? normalde ikinci el aldım dolandırıldım demen lazımken, sen zor olanı yapmış, direk içindeki öfke ile gigabyte gibi bir markayı kötülemişsin. şöyle özet geçiyorum; ikinci el bozuk bilgisayar parçası alıp dolandırılmışsın ve burada sevdiğin markayı göğe çıkartırken sevmediğin markayı kötülemişsin. geçmiş olsun ama, msi'den daha kaliteli olan gigabyte bu tarz kötülemeleri haketmiyor. normal bir bilgisayar kullanıcısı, bir gigabyte anakartı 7-8 yıl garantiye göndermeden kullanır. bunu bilen bilir gigabyte anakartlar sorun vermezken 3 aylık asuslar elde kalır, garanti kapsamı dışına çıkar. kolay kolay garantiye gitmeyen gigabyte'ın zaten garantiyle işi olmuyordu =) servisler ne yapsın arkadaşım ? işlemciler, ekran kartları 2 yılda 10 sefer el değiştiriyor, (siz bu hale getirdiniz.) bu sefer garantiye gidince servisler umursamaz hale geliyor. (2. el almayın aldırmayın tek sorununuz bu.) ayrıca 200 lira aşağısına 2. el alacağına hiç alma sıfır al daha iyi. en mantıklısı budur. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskici_irfan -- 14 Ağustos 2016; 2:40:49 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 14 Ağustos 2016; 12:17:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modality -- 14 Ağustos 2016; 12:42:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 14 Ağustos 2016; 12:58:08 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 12 Eylül 2019; 15:42:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |