Şimdi Ara

i7 920 işlemci ısı durumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    size tavsiyem ikinci elden temiz bir fan almanız , benim seneler önce yaptığım balder incelemem var isterseniz bir göz atın , şimdi o sistem için 150 tl soğutucu yazık olur sanırım 70 - 80 tl bandında çok iyi soğutucu bulunabilir
  • beyler 2 saat boyunca uğraştım hayatımda ilk kez anakart söktüm :S ...ımdan ter aktı yeminle ama sonunda takmayı başardım.
    emeği geçen herkese çok teşekkürler. (sertan hariç )

i7 920 işlemci ısı durumu

bu arada soğutucu ayaklarını anakarta tersten takarken şu siyah klipsleri nasıl takacağımı bilemedim ve takmadım :S

i7 920 işlemci ısı durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sertan-57

Dostum Bildigim icin Soyluyorum i7 2700 K Olsa Anlarim FX-8350 Olsa Anlarim Ama o Olmaz R9 390X'i Hayatta Besliyemez.

la o amd ye söyle de gitsin driver çıkarsın ctiy car driving 1.4.1 açmıyor 7670m sonra översin, bildim bileli driverleri sorunlu ama devreye giriyormuş 7670m çok şaşırdım hakketen, tv ye bağlayıp anladım fps den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 12 Kasım 2015; 12:50:26 >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Dostum Driver'lar Fazla Guncellese Millet Rahat Bir Nefes Alicak AMD Bu Ne Yapsa Yeridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertan-57 S kullanıcısına yanıt
    15.7.1 temmuzda mı ne çıktı, android gibi güncelleme veriyorlar 6ayda bir
  • Dostum AMD Piyasa'nin En Guclu GPU'su Ama Driver Konusun'da Cok Kotu Oyunlar'da Driver Yuzun'den GPU Gucunu Gosteremiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 12 Kasım 2015; 13:43:21 >
  • Dostum Ayip Ediyorsun Ama .

• seriousgigi S kullanıcısına yanıt
    ŞUAN Kİ SICAKLIK durumunuz nasıl? Memnun musunuz yeni soğutucunuzdan?

Ek bilgi, bu tarz çoklu soket desteği olan soğutma kitlerinde belli parçalar sadece belli soketler için kullanılır ama kutusundan hepsi çıkar. Siz kitapçığından bakıp montajını yapabilirsiniz.
  • Elky kullanıcısına yanıt
    Evet memnunum oyunda max 62-63 falan oluyordu en son baktığımda.

O küçük siyah tırnaklar kullanılıyor olarak gözüküyordu ama ben beceremedim zaten anakarta tersten takarken o ayaklar çok uğraştırdı aynı anda 4 tane vidayı takmak. (birini takarken diğer vida düşüyordu bayağı bir uğraştım)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.