Şimdi Ara

i7 930- i5 750 kararsızım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i5 750 li sistem almak i7 930 a kıyasla hem daha ekonomik olur hem daha rahat olur elbette i7 930 i5 750 den daha performanslı işlemci fakat i7 860 veya i7 930 oyundan öte profesyonel işler için kullanılan işlemciler i5 750 ise intelin tek f/p ürünü diyebileceğimiz işlemcisi gerek oyun performansı olsun gerek masaüstü uygulamalarındaki performansı p55a-ud3r anakartla i5 750 en az 4 yıl götürür seni emin ol
  • o zaman bunu mu alsam 4 GB DDR3 1333 MHz KIT(2X2GB) CL7 HYPERX KINGSTON
    ayrıca cevapların çok teşekürler çok yardımcı oldun
  • Rica ederim hocam...

GSkill daha iyidir, Kingston'dan
  • zaten ben oyundan başka birşey yapmayacağım bilgisayarda :D
  • son birkaç sorum kaldı bende ki psu yeterli olurmu yoksa yeni bir tane gerekirmi
  • 500w HighPower yeterli gelir merak etme
  • sistem iyi oldu ama kasa fiyatı biraz fazla ama kasanın tipi mükemmel benzeri ve daha ucuzu varmı

• 860 i7 işlemciye oyun için hiiç gerek yok. i5 750 al kasanı da gönül rahatlığıyla seç. Oyun performanslarında fark yok.
  • 1366 nın geleceği olsa ne farkeder. Mutlaka yeni teknoloji icat ederler(İcat ettikllerini iddia ederler aslında yenilik yok ortada makyaj var) ve anakart değişikliğini de mecburi yaparlar.

• Iventus'a gözün kapalı güvenebilirsin müşteri memnuniyeti 1 numara olan bir firmadır, için rahat olsun kardeşim
  • Oyun için Phenom II 965 önereceğim oyunlarda i7'den aşağı kalmadığı gibi fiyatı da oldukça uygun.
  • quote:

P45 çıktı 7 sene sürdü şuanda öldümü ? Hayır .
    Halen her uygulamada yeterli. Gelecgei yok ne demek oluyor ?
    Evet öldü. Diyelim ki şu zamanda p45 anakart + 775 soket işlemci aldın. Yetmemeye başladı ne yapacaksın? Yeni işlemci üstüne de anakart alacaksın. Halbuki amd böyle mi? Am3 soket bir anakart alırsın her sene uyumlu bir işlemci çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Iventus'a gözün kapalı güvenebilirsin müşteri memnuniyeti 1 numara olan bir firmadır, için rahat olsun kardeşim

tmm abi çok saol ;);)
  • leon senin önerdiğin anakart bu değilmi . gerçekten sağlam anakartmış fiyatıda çok uygun
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-p7p55-lx-p7p55-lx-intel-p55-soket-1156-ddr3-2200mhz-(oc)-anakart/productdetails.aspx?I_ID=44046
  • Kasa olarak lancool pc k62 ye bakabilirsin. İçi dısı siyah ve kablo saklama yerleri var. 3 adet 14mm 1 adet 12mm fan var psu ve anakart dahil hiç tornavida kullanmadan montaj yapılıyor.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2537
  • core i5 750 işlemci
    asus sata 3 destekli ve usb 3 destekli aynı zamanda alınacak ekran kartındaki crossfire veya benzeri özelliklere göre çift ekran kartında 4x mi yoksa 8x mi çalışmasına yönelik düşüncelerde alınacak en uygun anakart
    yüksek fiyatlı olursa ASUS
    P7P55D-E PRO Intel P55 DDR3 2200MHz (O/C) Sata 3.0 USB 3.0

yok hesaplı istersen
    GIGABYTE 770TA-UD3 AMD 770&SB710 AM3 DDR3 1866(O/C) USB 3.0 SATA3

ram olarakta gskillden şaşma derim ddr3 4gb cl7 1333mhz ram

diğer aksamlar leonun dediğinin aynen çünkü bu konularda kesinlikle çok güvendim ben kendisine ;);)

tavsiye ederim ben bu sistemi 10 gün sonra alacağım ve oyun için şu an piyasa kurulabilecek en uygun sistem gibi görünüyo ve ayrıca hiç arkana bakmadan 2-3 net yıl kullanırsın ve nihat abimin dediği gibi ilerki zamanlarda overlock gibi uygulamalarla yeterince verim alırsın ama buna benzer bi bilgisayar amdde kurulmazmı elbette kurulur ama ben hep intel seven kullanan bi insan olarak yazıyorum hayırlı olsun...

• Şu dönemde anakart ve işlemciye çok para vermeyin derim,iekran kartınız iyi ise amd 3x ve 770-785 chipset çok çok işnizi görür, satışda da makul fiyatlardan gider, Amd bulldozer ve Intel Sandy bridge'leri beklemekte fayda var.
  • Öncelike bence de 500 watt psu yeterli olacaktır, madem oc de yapmayacaksın bi sorun olmaz bence.

İşlemci-anakart ikilisi olarak sana i5 750 ve gigabyte p55a-ud4 öneririm. Bu saaten sonra usb 3.0 ve sata 3 desteği olmayan bir anakart almamalısın bence. Ben bu ikiliyi ve yanında patriot 4 gb ram kullanıyorum. Kasa olarak psu varsa kesin haf 932 al. Benim kasa eski olduğu için ben rc-690 650 wattlık tan aldım, o kasada gayet iyi bir kasa.

şimdiden hayırlı olsun ne alırsan...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.