Şimdi Ara

i7 950'ye soğutucu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... Şuanlık için önemli olmasada işlemci soğutucusu almak istiyorum anakart, kasa, PSU ve ram aldım şimdide işlemci, ekran kartı ve işlemci soğutucusunuda aradan çıkarıp ana parçaları halletmek istiyorum. Yazında 32C6510'da alıp sistemi tamamlıcam şuanki plana göre...
    İşlemci soğutu ise Kasam CM Storm Sniper Totally Mesh olduğu için bir ara gözüme çarptı ve hoşuma gitti Cooler Master V10 fakat biraz inceledim çok güçlü ve çok enerji yiyor sanırım (70W) ileride işlemciyi upgrade edersem (i7 980X veya i7 975 Ex ) (3-4 sene sonra tabi...) ozamanda O.C. yaparsam sıkıntı çıkarmayacak bir işlemci soğutucu istiyorum şuankıl aklımda CNPX10 Ex. var bir ara Sunbeam Tuniq Tower 120 düşünüyordum ama bu daha iyi sanırım...

Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum %90 bayram dönüşü bu 3 parçayı sipariş edicem.

Saygılar...

• i7 950 ve ileride X6 upgrade için şunu öneriyorum:http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3240
    V10 yüksek fiyatını haketmiyor ve fazlasıyla hantal.
  • bence şuanlık fazla para vermeyeceğin idarelik sistem al sandy bridge işlemciler 5 ocak'ta çıkacak onun performansına göre bir şey düşünürsün diye düşünüyorum ben öyle yapacağım..
  • 5 ocakta çıkacak sandy bridgeler grafik - işlemci birleşik şekilde notebook ve netbooklara çıkacak yanlış hatırlamıyorsam
  • V10'a para verme onun yarı fiyatına ve daha performanslı soğutucular mevcut.

Sana önerim;

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2597

Şu an dünyadaki en iyi hava soğutucudur, eğer bütçen yetmiyorsa venomous-x'de (http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-venomous-x-amd-intel-islemci-sogutucusu.html ) alabilirsin arada 1 derece fark var.

Yukarıda yazdığım iki soğutucuda, başlığa yazdığın tuniq tower, v10 ve extreme'dan daha iyidir. Gerçi 90 TL'lik thermalrgiht ultra 120 rev c. bile onlardan daha iyi, insanları şekli şemalı ile kandırıyolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 18 Kasım 2010; 19:44:35 >

• @stevan bazı parçaları aldım vede ileride düşündüğüm gibi 980x veya 975ex alırsam sandy falan hikaye bu bile yeter bana nasipse yarın alacam i7 950 ve 2xGTX 460 Talon Attack (Vatan internette yok gerçi verirlermi bilmem diğer mağazalarda olan ürünü... %20 lik indirimi kaçırmamam lazım )

Diğer arkadaşlar teşekkürler bilgiler için fakat kasamın şu anki resmi şu şekilde

http://img153.imageshack.us/img153/3710/photo0206v.jpg

hava akımı dehşet CNPX10 ex hoşuma gitti ama o kunuda kararsızım biraz hastalık var bende diceksiniz kasanın içinimi görecen(önerilenlerin bir çoğu tipsiz) fakat napalım =) indirimi görünce işlemci soğutucu askıya alındı bir sürelik...

Önceki parçalarım Cm storm sniper , thermaltake toughpower 850w, Sam. spinpoint f3 hd103sj , asus ram 3 gene , g-skill pi 1600mhz cl7 6gb
    Yarın almayı düşündüklerim ise i7 950 , 2xgtx460 talon attack , logitech z-2300,22x pioneer dvd rw bunlarla ilgili önerileriniz varsa dinleyebilirim özellikle ekran kartını ileride bulamam diye 2 tane alıyorum çünkü bu alışverişten sonra 32''led ve diğer parçaları ancak mayıs gibi alabilecem...

İlginiz için teşekkürler.Saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 870 vs i5 750?
    9 yıl önce açıldı
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu son dediklerime yardımcı olmanızı diliyorum ilk başlangıçla sonrakiler farkı gerçi ama bu aksam karar vermeliyim...
  • aynı işlemciyi 4.2 de full stabil kullanıyorum noctua d14 ile. kesinlikle montajı bile parasına değer onlarca büyük soğutucu kullandım bundan iyisini görmedim
  • i7 950 + Zalman Cnps10x extreme + gtx 460 talon attack indirimden ancak bunları alabildim. Çok abartı O.C. yapmayacağım için bu yeterli olur sanırım. İlginiz için teşekkürler kafamın dikine gittim öneri dinlemedim gibi oldu gerçi :S

Saygılar...
  • 1-noctua nh-d14
    2-thermalright silver arrow
    3-Thermalright 120 ultra rev c

önerilerim.

Şunu da söylemeden geçmeyim.Youtube de bir karşılaştırmalı incelemede thermalright silver arrow noctua yı geçmişti.
    Tabi bir teste göre hangisinin daha iyi oldugunu soylemek yanlış olur.
  • Zalman CNPS10X-Extreme aldım zaten dostum...Şuan tek eksisi Ram slotlarında ileride upgrade yapacak olursam birini kapatması...Fan kontrolcusünün elimin atında olmasıda ekstrası tabi...Bakalım şuan pc den uzaklaştım ileride performansını denerim O.C. li iken...
  • Bence yanlış yaptın.

Noctua nh-d14, Thermalright Silver Arrow veya Venomous-X alacaktın. Yeni krallar bunlar. Zalman, Cooler Master, Zerotherm hikaye hepsi. i7 gibi çok ısınan bi çip için en iyi soğutucuyu alman bayağı farkettirirdi.
  • Ya aldım diyorum herkes bir yorum eklemiş teşekkür ettik illa pişmanlık duygusu verdirteceniz... Sorsan 3-4 ay önce herkes bunu derdi şimdi 2-3 derece farkediyor diye sabitlemişsiniz kendinizi...Ben aslında Cooler Master V10 hakkında görüş soracaktım sonra 70w tükettiğini duyunca vazgeçtim...Dedikleriniz benim aldığımla o kadar farkediyorsa link verirmisiniz ? Karşılaştırmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeMaieju

Ya aldım diyorum herkes bir yorum eklemiş teşekkür ettik illa pişmanlık duygusu verdirteceniz... Sorsan 3-4 ay önce herkes bunu derdi şimdi 2-3 derece farkediyor diye sabitlemişsiniz kendinizi...Ben aslında Cooler Master V10 hakkında görüş soracaktım sonra 70w tükettiğini duyunca vazgeçtim...Dedikleriniz benim aldığımla o kadar farkediyorsa link verirmisiniz ? Karşılaştırmalı...

Eğer bu soğutucuyu daha önceden almış olsaydın, kimse şimdi aldığın soğutucudan önerilenlere geç demezdi fakat senin yukarıda satılanları alma şansın varken gidip onu alman hatalı bir seçim.
  • O kadar kötümü yaw =) Keşke şuan memlektette olsamda bi sıcaklıkları denesem CPU Level 2 yapıpda 3D mark'la...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.