Şimdi Ara

İ7 9700K ısısı 99 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu hafta bir sistem topladım ve işlemci asırı ısınıyor . Vatan computer daki arkadaş normal olduğunu söyledi ama sıcaklıktan dolayı donmalar yaşıyoruz . Soğutucum 240mm corsair sıvı soğutma .işlemcinin 100 derece görmesi normal mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Normal değil. Termal macunun doğru şekilde sürüldüğüne, pompanın ve fanların çalıştığına emin olun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün tekrar götürdüm 99 derece 100 oluyor normal çalışmada bile donmalar yaşıyorum. Aksaray vatan subesi normal olduğunu söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mmrfy01 -- 26 Ocak 2019; 21:40:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmrfy01

Bugün tekrar götürdüm 99 derece 100 oluyor normal çalışmada bile donmalar yaşıyorum. Aksaray vatan subesi normal olduğunu söylüyor
    100 derece kesinlikle normal değildir.
    ama ısı gerçekten 100 derecemi elle kontrol edin. işlemci elinizi kavurması gerekir.
    bazen sensörler yanılabiliyor.

aksaray vatandaki arkadaşlarada bizden selam söyleyin.
    yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sıvı soğutmanın pompası çalışmıyor olabilir.
  • Pompa sesi geliyor fanlar da yüksek hıza çıkıyor ama galiba radyatörde sıkıntı var . Başka bir şeyden olma ihtimali var mı ?

• ya termal macun falan kullanılmadı ya da sıvı soğutmada sıkıntı var. o şekilde kullanmanızı kesinlikle önermiyorum. sökün bakın her şey doğru yapılmış mı diye.
  • Bugün tekrar götürdüm radyatörü kasanın üst kısmına fanlarıda kasanın dışına takmışlar sıcaklık 50 boşta yükte 70-80 . Buna normal diyor bende kabul etmedim kasayı değiştirmeyi önerdiler . Pazartesi yeni bir soğutucu sipariş edecekler çarşambaya kadar bilgisayarsız kaldım

• 100 derecede sistem restart olmuyormuydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatanın defalarca konusu açıldı bu mevzuda. sen sıfır parça alıyorsun ama onlar sana 2.el parça takabiliyorlar. aynı soğutucu bende de var.
    bunun sorunu;
    - taktıkları ürün 2. el pompası iyi performans göstermiyor.
    - içindeki sıvının belli bir süre sonra değişmesi gerekiyor, ellerinde stok olarak çok kaldıysa işlevini yitirmiştir sıvı.
    - ya da yine ürün stokta beklediyse termal macunu kurumuş olabilir. takan arkadaş dikkat etmeyip eliyle dokunduysa termal macuna o da büyük derecede etkiler.
  • 100 derece hiç bir işlemci için normal değil ama yumurta kırıp pişire bilirsin. ... O işte yanlışlık var macun soğutmada sorun vs toplamayı yapan yer bisiler yapmayı unutmus demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pompaya elinin tersi ile kontrol et sıcaklıga bak titreşim varmı ona bak bide işlemci baglı ayakların oturduguna dikkat et bazen anakartlar vrm arızaları oluyor dengesiz voltaj gibi hwinfodan kontrol et ama tahminimce sogutmayı takamamışlar iyi forumlar dilerim
  • ST0RMHAWK kullanıcısına yanıt
    Radyatör bozuk dediler. Radyatör değiştirdiler. Suan en yüksel 65 lere çıkıyor sonra 30/40 arasında geziyor

• Mmrfy01 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun çözüldügüne sevindim genelde arıza ordan olur iyi forumlar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.