Şimdi Ara

i710750H mi yoksa ryzen 7 4800h

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki özelliklere sahip iki laptop arasında kararsız kalıyorum

1.laptop:https://www.newegg.com/global/tr-en/fortress-gray-asus-tuf-gaming-a15-tuf506iu-es74-gaming-entertainment/p/N82E16834235421

2.laptop:https://www.newegg.com/global/tr-en/p/N82E16834725087?Item=N82E16834725087

şimdi yaptığım küçük çaplı bir araştırmada ryzen7 4800H'in , i7 10750H'ye göre oyun performansında ekran kartı ile uyumluluğu bir tık daha düşük olduğu için geride kaldığını öğrendim ama çok çekirdekli yapısı sayesinde işlemci performansı çalışma esnasında daha iyi performans gösteriyormuş.Benim laptopu kullanma amacım ise çizim ve animasyon çalışmaları yapmak + oyun oynamak .İki laptop da çok cazip geliyor ama marka modeli de göz önünde bulundurarak hangisi daha mantıklı seçim olur sizce ?

Ayrıca bir sorum daha var , kara cumaya çok az kaldı ama indirim yapıyorlar mı bilmiyorum acaba beklemeli miyim ?

• Asus olanı alın,ekran kartı da daha iyi işlemcisi de aradaki farka değer

• Asus laptopun daha iyi olduğunu düşünüyorum. black friday ile ilgili fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trise -- 21 Ekim 2020; 20:26:0 >
  • Nasıl asus alın diyebiliyorsunuz forumları azcık araştırmayı bırakın linkteki bilgisayarın altına bile baksanız kullanıcı yorumu adam 100 c üstüne çıkıyor yazmış. İkiside değil net, yurtdışı alacaksanuz 4800h işlemci rtx 2060 ekr. Kartlı lenovo legion, acer nitro veya hp omen almanız bunlar termal sıkıntı çıkarmaz.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim evet asus'un altındaki kullanıcı yorumlarında hatta incelediğim birçok laptopta ısınma problemi yaşadıklarını gördüm söylediğiniz modellere de bir bakayım .

• Bende bunu almayi dusunuyorum ama mebla yuksek olunca sıkınti cikarmi diye korkuyorum.gelmeme gibi durum olurmu bu gorunen ucretten baska ucret cikarmi.dikkat etmemiz gereke baska bisey varmi.burdan oncecen alisveris yapan arkadaslar varsa yardimci olursa sevinirim. https://www.newegg.com/global/tr-en/p/2WC-000N-01M98?item=9SIA7ABBCA6959

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufuk999

Nasıl asus alın diyebiliyorsunuz forumları azcık araştırmayı bırakın linkteki bilgisayarın altına bile baksanız kullanıcı yorumu adam 100 c üstüne çıkıyor yazmış. İkiside değil net, yurtdışı alacaksanuz 4800h işlemci rtx 2060 ekr. Kartlı lenovo legion, acer nitro veya hp omen almanız bunlar termal sıkıntı çıkarmaz.

• İşlemci undervolt bile yapmadan 85 c üstüne çıkmıyor termal açıdan izlediğim video larda çok güzel görünüyor, rtx 2060 da zaten orta segment alınacak en iyi gpu ancak bu ürün muhtemel abd den gelicek bu yüzden adaptör işi sıkıntı, sanırım onlarda 110volt kullanılıyor prizde farklı, yeni adaptör gerekir, almanya prizlerimiz aynımı acaba bilen bilgilendirse keşke de almanyadan alsak.

• asus tuf a15 kullanıcısı olarak cocukarı pisten alalım lütfen bilmeden yorum yapmaları yokmu nese zaten istesinizde alamazsınız yok zaten size kalmaz

• intel işlemcili asus rog al, sıvı metal mi ne var iyi soğuyor diyorlar
  • Bu paraları verecekseniz, AMD işlemcili laptop almanızı önermem. Bütçeniz kısıtlı olsaydı AMD almayın demezdim. AMD kağıt üzerinde ne kadar iyi görünsede stabilite, yazılım gibi konularda, rakibi çok ilerde.

@Apogeee

• Bu sitede gerçekten fiyatlar ülkemize göre 5 ila 7000 civarı daha uyguna satılmakta.Üstelikte ülkemize kargo var.

Lakin büyük ederlere alışveriş yapılacaksa yurt dışından dikkatli olmak gerekiyor..!

Çünkü yeni uygulamaya göre 1500 £ ( 15.000 TL ) ve üzeri ürün alacaksanız yurt dışından,ticari mal kapsamına girmekte.Ve sitedeki vergiler dışında ekstra vergi çıkabilir.Ticari mal kapsamına girdiği için Gümrük komisyoncusu ile bu işi çözmek gerekebilir.Komisyoncu da babasın hayrına iş yapmaz...!

Sözün kısası oradan alışveriş yapmadan detayları öğrenmelisiniz.Sonradan gereksiz paralar ödeyip buradaki fiyatlara denk gelmemesi için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.