Şimdi Ara

i865 li anakartlar ve celeron sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    msi i865pe neo2
    asus p4p800 vb.
    intel i865 yonga setli anakartlarda celeron 2.0 400 fsb işlemci çalışır mı çalışmaz mı? bi bilgisi olan varsa bi zahmet...

• Özellikle 400MHz FSB a sahip Celeronları hiç bir problem yaşamadan çalıştırabilirsin, kaldıki Asus modellerinde 533MHz FSB a sahip Celeron ları dahi çalıştırabiliyorsun, diğerlerini bilmiyorum... Yalnız yapman gereken Bios revizyonlarını takip etmek...
  • maddi sebeplerden ötürü su anda ancak anakart alabilecegim elimdeki islemciyle idare etmeyi dusunuyorum iste:P
    almayi düsündügüm msi i865pe neo2
    bir tane de 256 400 mhz ram alıcam
    elimdeki celeron 2.0 400 fsb sorun cıkartmaz umarım...
  • i865P Yeni yonga setlerinin en ekonomik olanı, daha çok Celeron işlemciler için tasarlanmış ve diğer setlerden en büyük farkı olarak 800MHz veriyolu kullanan işlemcileri desteklemiyor. Anakart üreticilerinin i865P'ye pek fazla ilgi gösterdiklerini söylemek zor, i865P daha çok sistem üreticileri tarafından kullanılacağa benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djx

i865P Yeni yonga setlerinin en ekonomik olanı, daha çok Celeron işlemciler için tasarlanmış ve diğer setlerden en büyük farkı olarak 800MHz veriyolu kullanan işlemcileri desteklemiyor. Anakart üreticilerinin i865P'ye pek fazla ilgi gösterdiklerini söylemek zor, i865P daha çok sistem üreticileri tarafından kullanılacağa benziyor.

• msi i865pe neo2
    512 oem 400
    2600 Celeron ile benimde başıma gelmişti
    Ramlar bir türlü 400 olarak çalışmıyordu.
    işlemcinin fanını degiştirip Cpu FSB sini yükselttim Sorun Dolaylıda Olsa Çözüldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.