@Supervisor_ hocam pm atmışsınız ama geri dönemiyorum Yukarıda r23 single core paylaştım, biraz vakit geçirip güzel bir değer elde ettikten sonra diğer testleri de bu başlıkta paylaşacağım |
★★★ İ9 13900K-KF & İ7 13700K-KF & İ5 13600K-KF ★★★ Test & Isı & O.c Değerleri Paylaşım (3. sayfa)
-
-
NM Gen 14 ile 10'dan 7'ye düşecek.
-
-
Şavaş hocam senide alacağız sahneye bekliyoruz
-
-
13. nesil ile şu değerleri geçeyim 1dk durmam hocam 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu puanları. geçmeyi bırak ram deki IMC toparlaması ile daha da ileri gidicek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel değerler sinan hocam güle güle kullan işallah.
-
Teşekkürler ustad. Umarım herkesin slikon kalitesi yüksek ve istediği gibi olur. Herkese bol şans
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu test skorları nasıl alınıyor acaba pek fikrim yok sadece anakartta AI Overclock açık başka birşeye dokunmadım neler yapmam gerekli tecrübeli deneyimli arkadaş mevcut mu ? Ü
Cinebench R23 testinde 80 dereceyi geçmedi Multi-CORE'da
-
Değerleriniz çok güzel. Bios ekranından SP puanını atma imkanınız varmı eğer anakartınız asus sa.
-
evet Asus ama dediğiniz kısmı bulamadım.
sadece Bios'dan AI Overclock seçeneğini açtım başkada birşeye dokunmadım test yaparken arka planda chrome discord teams gibi uygulamalarımda açıktı
-
-
şuan böyle manuel olarak birşey yapmadım dediğim gibi
-
Son Durum böyle bir kaç arka plan discord, vanguard gibi şeyleri kapattım
-
Testi hwinfo açıkken yapabilirmisiniz. Değerlere bakalım ona göre hareket ederiz. Yukarda benim mesajlarımı görmüşsünüzdür o şekilde görüntü alabilirmisiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tekrar merhaba hocam; arkada hw info acıkken yapın dedıdıgım testı 3 kere. sonrasında hw ınfo ekran goruntusunuzu lutfen tam sunun gibi paylaşabilirmisisniz. e coreler acık olucak ama. merak ettıklerım kuırmızı ıcındekı max değerler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 25 Ekim 2022; 20:24:36 > -
süper değerler. anakartta LLC kaç ?
-
resimde e-core lerın 8 zınınde acık olduğu belli zaten. iyi bakmamışsınız sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X