|
★★★ İ9 13900K-KF & İ7 13700K-KF & İ5 13600K-KF ★★★ Test & Isı & O.c Değerleri Paylaşım (2. sayfa)
-
-
-
Süper değerler, e core lar kapatılınca mı bu hızlara çıkabiliyor peki ? Bu hızda benchmark alabiliyor musunuz ?
-
13. neslin ısınma olayını hiç beğenmedim NM düştükçe daha az güç tüketip daha serin çalışması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum. nükleer reaktör gibi işlemci üretiyorlar.
-
5,7 ghz hocam az uz degil yani 10nm den hala vazgeçmedi intel
-
5,7 ghz gerçekten yüksek bir seviye ama 10. nesil 11. 12. 13. diye isim koymayı biliyor bu isimlendirmeye yakışır bişey olması lazımdı bi fark olmasını beklerken cidden farkı ısıyı artırarak göstermişler. biri canavar gibi ekran kartı çıkarır güç girişi erir diğeri çok güçlü işlemci çıkarır cayır cayır yanar bu nesil ne oldu cidden anlamadım bunlar neyle soğutuyor bu işlemcileri çözemedim. bu seferde yeni nesil sıvı soğutma çıkardık diye piyasaya çıkmasınlar.
-
sağol super işlemci günlerdir takıp ediyorum fıyatıda uyguun 800 900 tl lık oyunda verıyor.,
ben napım artık zamanında akldık gectı artık cok zor degıstırmek. ama skorlar cok guzel hatırlı olsun ıyı gunlerde kullan arkadasım.
-
sağol super işlemci günlerdir takıp ediyorum fıyatıda uygun 800 900 tl lık oyunda verıyor.,
ben napım artık zamanında akdık gectı artık cok zor degıstırmek. ama skorlar cok guzel hatırlı olsun ıyı gunlerde kullan arkadasım.
artık 14 cu serıye nıyetle. dd5 le gırmeye 2 sene sonra.
-
-
Isınmıyorki sadece benchmark larda ısınıyor oyunlarda 12. nesilden daha serin.
-
Teşekkürler Volkan hocam.
-
Henüz 4 saat geçirebildim kendisiyle, iyileşmeler olacaktır illa.
53/51 1.3v, e core ve avx kapalı.
Ramler 4200mhzde gear1 1t çalışabiliyor, imc 12. nesile göre baya iyileştirilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 24 Ekim 2022; 23:48:38 >
-
Hayırlı olsun hocam, cinebench r23 skor ve hw info bilgilerini paylaşabilir misin ?
-
Normal kullanımda ortalama kaç derece? Ya da hiçbir şey kullanmadan kaç derece sıcaklıkta çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, single core paylaşıyorum sadece, e-corelar kapalı olduğu için multicore sonucu paylaşmak pek anlamlı olmayacak.
Hwinfo yüzünden skor 1-2% kadar düşük, o kapalı olsa biraz daha yüksek olurdu skor
-
Hayırlı uğurlu olsun yenı ıslemcınız.
fakat all core e coreler dahıl yapsan su testı nasıl olurç en az arda 3 kere. bakalım cekırdek sıcasklık degerlerıne mosfet ve anakat ısı degerlerıne.
-
Daha az zorlandığı içindir. Aynı yokuşu çıkarken ,2022 model araba motoru buz gibi çalışır,1976 model arabanın motoru su kaynatır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 25 Ekim 2022; 1:4:44 > -
Konumuz hayırlı olsun hocam. Bu nesli pas geçecek olsamda takipteyim. 😊
Hocam oyunlarda bir etkisi olmadığı hatta bazen yanlış scheduling yapıp stutterlara sebebiyet verebildiği için e-coreları kapalı tutuyorum. Ama evet açarsam sıcaklıklar anında 10-15c kadar yükseliyor işlemci tarafında, benim clc280in nefesini kesiyor
full yükte 253W çeken bir işlemci, oyunlarda da ortalama 125W çeken bir işlemciden bahsediyoruz. Verimsizlikten kasıt budur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X