Keşke iletişime geçseydiniz hocam yardımcı olurdum masraf yapmazdınız o kadar https://forum.donanimhaber.com/tr-de-ilk-ve-tek-ucretsiz-delid-sayfasi-04-03-2022-gunceldir--135267565 |
★★★ İ9 13900K-KF & İ7 13700K-KF & İ5 13600K-KF ★★★ Test & Isı & O.c Değerleri Paylaşım (8. sayfa)
-
-
Şimdi almadım 2022 ocak ayında aldım benim paketten çıkmadı. Z690 seri Asus anakartlar lga 1200 uyumlu delilleri var o yüzden Asus alırsam lga 1700 kiti beklememe gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim açmam lazım yoksa olmuyor :)
Fazla masraf yapmadım IHS aldım iki tane de delid kit ücretsiz geldi :))
Süper değerler
-
-
Hocam 5.7 5.8 kadar gitmiyormu işlemci ?
-
Hocam dün gece Asus rog Z690 Formula anakart ile Sp değerlenine baktım 110 bu işlemciye delid yapılabilinir
-
(2 kere mesaj atım gitmiyor anlamadım) Delid düşünürsen bi arkadaş yapıyordu ona yaptırabilirsin yada bendeki delid kiti alabilirsin. Stabil 5.6-5.7 lerde açıyorum 0-offset ile ama boşta arada 1-2 tane çekirde drop yaşıyor. Sanırım bios ayarından dolayı sabit tutamıyor o yüzden biraz erteledim şimdilik. min. ve max. sürekli sabit aynı frekansı görmezsem rahat edemiyorum çünkü.. :)
-
Hayırlı olsun abi güle güle kullan
-
Delid yaptırsam; belki 11-12 derece sıcaklıklar düşer ama ileride 14900kf'ye geçerken satış esnasında ekstra uğraşmaya değmez diye düşünüyorum.. Delid yapılmış işlemci çok sınırlı bir kesme hitap ediyor..
-
Her yıl işlemcimi değiştiriyorsun ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an ki soğutucunuz ne hocam ? ben arctic lf2 360 ile 39300-39800 arası alabiliyorum bir türlü 40k göremedim
-
sp 110 muhteşem chip denk gelmiş bro sana. avaba benım kı kac cıkacak !
-
Bilemem abi asus anakart lazım sp görmek için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
haklısın varmı istanbulda tanıdıgın bıldıgın bırı asusu orta ve ust anakarta sahıp benım ıslemcının sp sıne bakabılecek olan ?
-
Bilmem ilgilenirmisiniz. bence bakın pişman olmazsınız.
salvatore-1 veriler. bilmem ilgilenirmisiniz ? | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
-
Corsair H170i Elite + Push&Pull 6x140MM Fan
bence; bu işlemciyi limitlerinde kullanmak için kallavi bir custom sıvı soğutma lazım.
-
Asus Z790 Hero,13900kf ve H115i elite capellix sistem topladım, önceki işlemcimi 5ghz 9900k yı gene bir önceki nesil corsair sıvı soğutma ile kullanıyordum, ses, pek sevmediğim için soğutmayı Quiet modunda kulanıyordum yetiyordu, işlemci sessiz modda 60 ile 68 derece arasında gidiyordu.
Bu meret sessiz modda 65 ile 77 derece arası gidiyor, harita değişimlerinde menü geldiğinde 80-85 arasını görüyor, oyun sırasında soğutucuyu sessizden orta düzeye almaya başladım, tabi dolayısıyla birazda ses olmaya başladı.
Bu arada oynadığım bahsettiğim oyun BF 2042, cpu ya yüklenen bir oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanKoKan -- 9 Kasım 2022; 1:7:39 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X