Şimdi Ara

I9-9700k z-390 e ile rx 6900 xt sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Hali hazırda ki sistemime yavaş yavaş iyileştirmek için Rx-6900xt ekran kartı aldım. Hx-1200i psu var. Sistem şuan için yeterli mi. Değil ise nasıl bir işlemci + anakart tavsiyesi verebilirsiniz? Ayrıca Ps5 içinde kullanacağım aynı zamanda bir monitör arayışı içindeyim. Önerilerinize açığım . Teşekkür ederim.

• delthas D kullanıcısına yanıt
    i7 14700k çıkar çıkmaz al.

Anakart z690 ddr5 fiyat/performans olsun kâfi.

Ddr5 6400mhz ram ler alınabilir seviyeye geldi şu aralar.

2 tb Samsung 980 pro Amazon.com.tr 4099₺ kaçmaz fiyat.

Elindeki diğer parçalar ile harmanla yıllar boyunca kullan ;)

Monitör ise bunu bu fiyata kaçırma derim.

I9-9700k z-390 e ile rx 6900 xt sistem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• OverClocKing kullanıcısına yanıt

Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim. Yavaş yavaş toparlarım diye 2 ay önce 32 gb corsair 3600 mhz ram aldım maalesef :/. Almanyadan kuzenim gelirken ekran kartı getiririm diyince 619 euro ya da ekran kartını almış bulundum :D. Ps5 bağlayacağım için 4k düşünüyorum Hb da extra 750 tl kupon geldi şimdi gittim bunu aldım. SSD var şuan allahtan. Önce ekranı satıcağım ardından mevcut ekran kartını satacağım. Ondan sonra Anakart ile işlemciyi satılığa koyup öyle alabilirim yani iş biraz çetrefilli :D.

https://www.hepsiburada.com/dell-g3223q-32-144hz-1ms-2xhdmi-dp-hdr600-fast-ips-uhd-freesync-premium-pro-gaming-monitor-p-HBCV00003ARETS?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

24 saat ara ile Monitör + Ekran kartı alınca bütçe zortladı :D mevcutları satmadan almam zor. 2 parça satın aldıklarımdan çıkıyor satılığa + anakart ile işlemciyi satmam gerek. E bide Ramleri 1 -2 ay önce aldım maalesef. Hal böyle olunca ister istemez yavaş oluyor :D

1 ayda 1k dan nasıl 5 k ya fırlamış fiyatı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delthas -- 8 Eylül 2023; 21:29:45 >
  • 3600 mhz ise DDR4 ram almışsınız.

4K da kullanacaksanız o işlemci idare etmesi lazım.

• delthas D kullanıcısına yanıt

Yapacagın en mantıklı işlem herhangi bir upgrade yapmadan önce OC denemek. işlemci 2K ve 4K da 1080p'e kıyasla yatacaktır buda yük altında vcore yüksek olsa bile sıcaklıkları kontrol altında tutabilecegin anlamına gelir. en azından tüm çekirdekler 5ghz veya 5.1ghz çekersen 4K da çok rahat idare eder. performans kaybın makul seviyede olur. Oyuna göre hiç kayıp olmadan da kullanırsın.

Ram'leri almadan açmış olsaydın konuyu 4400mhz ram önerirdim çünkü 4Kda bant genişligi çok önemli performansa çok etkisi olmasa bile akıcılık anlamında daha akıcı bir oyun deneyimi yaşatırdı.

Fazla masrafa gerek yok bence monitör 4K oldugu için hertürlü kurtaracaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Evet maalesef parça parça alayım derken öyle bir hata yaptım :D 32 gb 3600 mhz DDR 4 ram satın aldım. Monitörüm kargoda bir dönem böyle idare edip bunları satılığa koyucağım. Satabilirsem yükselteceğim ancak.

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt

Maalesef 3 hafta önce DDR 4 ramleri satın aldım. OC ile kullanıyorum zaten 5ghz olarak kullanıyorum şuan mevcut sistemi BG 3 oynadığım için. Sistemin Anakart İşlemci ve Ram olarak satılığa koyacağım satabilirsem eğer üstüne ekleyip diğer sistemlere yönelebilirim ancak satmadan satın alamam maalesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.