< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adagibi -- 4 Mart 2020; 23:31:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adagibi -- 4 Mart 2020; 23:31:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha pahalı bir anakart al, malum Z390 daha 3 nesil daha destekleyecek ömür boyu kullanırsın.
Ekran kartıda 980 Ti olsun bulabilirsen 780 Ti. |
bu devirde soket ömrü bitmiş hayvan gibi ısınan elektrik canavarı bir ürüne 4400 TL vermek enayilik
birde ks olan için 3 fanlı extreme seviye sıvı sogutma alman gerekiyor en ğst kalite olmalı ki işlemciyi sogutasın oda ortalama 2000 dersek 6400 |
Güzel sistem olmuş hayırlı olsun şimdiden , gerçekten imrendim sana, senin gibi olmayı çok isterdim.
|
1080 ti mı? 4400tl ye 9900ks mi
3800X + 2080/2080S'e çevir şu sistemi |
AY amı çıkacaksın
sistemi niçin topluyorsun |
Yanlış gördüğümü zannetmek istiyorum. 8000tl gtx1080ti? hocam rtx2080superi 5400tl'ye aldım sizde halledebilirsiniz. 2080ti bile olabilir yani
|
olay çözünürlük degil ki olay başlı başlına bu işlemcinin masaya koyduğu sıkıntılar. bu işlemci şu an bf5'de "terliyor". bf6'da da (ya da her nolacaksa ismi) kuvvetle ihtimal "üzecek".
ben arkadaşın böyle bi durum yaşamasını istemem ayrıca 6/6 işlemcilerin multitasking kabiliyeti de şaibeli, oyunlar bu işlemciyi tamamen dolduruyorken arkaplanda discord, steam, origin, real time defender ve windows 10'un mevcudiyeti ile nasıl bir hal alır, orası da tam bi muamma. 4/4 işlemcilerle division 2 + discord olmuyor mesela. 6/6 ucundan kurtarıyor. ama iki gün sonra onun da garantisi yok. zamanında 2 çekirdekli işlemcilerle teamspeak + oyun + xfire açardık. çünkü oyun 1 çekirdeği bile zor doldururdu. olay tamamen oyunların işlemciyi ne kadar kullandıgıyla ilgili bir şey işlemciyi biraz da ram ve vram gibi düşünürsen, sen hiç ramin sürekli 16 gbda dolu olması durumunu ister miydin? bir miktar boşluk kalsın ki bir şeyler çalışabilsin arkaplanda de mi? işlemci de biraz böyle. ekran kartı bambaşka bi hikaye zaten tamamen oyuna odaklı oldugu için ekran kartının %99 çalışmasında bir beis yok. ama işlemcinin sürekli %100de takılması sıkıntı alameti |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 2 Mart 2020; 1:18:0 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 2 Mart 2020; 15:25:51 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokengineer -- 4 Mart 2020; 18:9:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hk@n -- 3 Mart 2020; 15:4:37 > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|