Şimdi Ara

I9505 S4 Wi-fi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşime Hong Kong'a gittiğimizde S4 i9505 almıştık pasaport kaydını yaptırdık sorunsuz çalışıyordu. Dün Wifi a girmediğini farkettik. Hiç root yapılmadı telefona kies'ten tekrar yükledim biran düzeldi ama sabah yine aynı sorun oldu.

bildirimlerdeki Wifi tuşu çalışmıyor. Ayarlardan girip açmak istediğimde "wi-fi açılıyor..." yazıyor sonra kendi anında tekrar kapatıyor. Dün 5 saat uğraştım tel elimde kalacak yardımcı olursanız sevinirim. Yazılımsal diye düşünüyorum ilk 4.2.2 sürümünü yükleme şansım yok mu ? ya da başka bir çözüm var mı ??

• Bazen wi-fi sununcusunu resetlemek gerekebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Bazen wi-fi sununcusunu resetlemek gerekebiliyor.

Dostum denemediğim şey kalmadı tuş açılmıyor ki hiçbir ağı gösteremiyor wifi tuşuna basınca biran yeşil oluyor açılmış gibi hemen kapanıyor
  • 4 gündür denemediğim şey kalmadı bir bilene göstermek gerekiyor artık

Ankara'da samsung ve androidden anlayan önerebileceğiniz servis var mı ?? KVK - Telpa hariç geç veriyorlar onlar telefonları gidiyim başında bekliyim 1-2 saate versin istiyorum yedek telefon yok telefonsuz kalmayalım
  • HeiligeR-7 kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) Android 4.3 Güncellemesi WİFİ Sorunu Çözüldü

bir yöntem daha var ve ben onu uyguladım. güncelleme yapmamış olan ve benle aynı model telefonu(gt-I9505) olan bir kuzenimden telefonunu aldım ve her iki telefona da root attım.(neden ikisine attığımı aşağıda anlatacam).
    root attıktan sonra kuzenimin telefonuna ve kendi telefonuma "root explorer" ve "supersu" adlı programları kurdum. root explorer'ı apk olarak başka sitelerden indirdim. supersu ise play store'da ücretsiz. bu programları kurduktan sonra root explorer'ı açtım ve içinden "efs" adındaki klasörü komple kopyaladım. ardından klasörü kendime kopyalayarak aynı yere yapıştırdım. telefonu resetledim ve sorun çözüldü. burada şöyle bir durum var yalnız. efs klasörünün içinde imei ile ilgili bir iki dosya ve klasör bulunmakta kopyalama sırasında onları kuzenimden almadım ve benimkileri silmedim. aksi takdirde hata ortaya çıkabilir yapacak olan arkadaşlar buna dikkat etsinler.
    Dikkat şu anda telefonuma orijinal 4.3 sürümü yüklenmiş durumda. sorun da tamamen ortadan kalktı.
    NOT: sorusu olan arkadaşlara seve seve yardımcı olurum. böyle bir sorunu ancak çeken bilir. o yüzden halinizi anlıyorum arkadaşlar.

• Dev-Host - philz_touch_5.18.9-i9505.tar.md5 - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
    öncelikle bu dosyayı odin ile dowland modunda flaşlıyorsunuz. ama öncelikle telefon rootlu olmalı.
    WIFI Trick.zip daha sonra bu dosyayı wipe modunda zipli dosyayı yüklüyorsun.denedim bende çalıştı.ama sorumluluk size ait.
  • Slm arkadaşlar bu sorunla bende 2 ay ugraşmıştım hiç bir yerde yaptıramadım enson şişli osmanbeyde bir telefoncuda yaptırdım
    Tel:0212 2306301
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeiligeR-7

Arkadaşlar eşime Hong Kong'a gittiğimizde S4 i9505 almıştık pasaport kaydını yaptırdık sorunsuz çalışıyordu. Dün Wifi a girmediğini farkettik. Hiç root yapılmadı telefona kies'ten tekrar yükledim biran düzeldi ama sabah yine aynı sorun oldu.

bildirimlerdeki Wifi tuşu çalışmıyor. Ayarlardan girip açmak istediğimde "wi-fi açılıyor..." yazıyor sonra kendi anında tekrar kapatıyor. Dün 5 saat uğraştım tel elimde kalacak yardımcı olursanız sevinirim. Yazılımsal diye düşünüyorum ilk 4.2.2 sürümünü yükleme şansım yok mu ? ya da başka bir çözüm var mı ??

Hocam bende de aynı sorun var. Halledebildiniz mi?
  • hypnosemir kullanıcısına yanıt
    Yok dostum ankara da tamir edebilecek kimseyi bulamadım sattım telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeiligeR-7

Yok dostum ankara da tamir edebilecek kimseyi bulamadım sattım telefonu

Bütün Samsung'ların kaderi satılmak olacak. 2 günde soğudum telefondan. iPhone a devam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.