Şimdi Ara

iade hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 150TL'lik n11 ve onun mağazası rezaleti durumu var ve muhtemelen param çöpe gitti.

Arkadaşlar kısaca bahsedeceğim, n11'den kelepir isimli bir mağazadan(ASF OYUNCAK SAN.TİC.LTD.ŞTİ) bir philips tıraş makinesi aldım 150TL'ye. Alırken zaten kararsızdım, sonrasında vazgeçtim ürünü gelince almam geri yollarım diye düşündüm ama evde ben yokken evdekiler almışlar. Ürünü 1-2 gün sonra kargo poşetini bile açmadan iade diye yolladım ve "ürün açıldığı" gerekçesiyle iademi reddettiler.

Bu noktada n11'e canlı destekten söyledim 1-2 hafta oyaladılar ve onlar da iade olmayacağı bilgisini verdiler.

Ürünü tekrardan yolladılar şu an, ben ürünü açmadım. Şubeden alacağım, kapalı ürün yollarlarsa kapalı olduğunu kanıtlama şansım var mı? Videoya çekmeyi düşünüyorum ve n11 temsilcisi servise verirseniz iade raporu verir dedi ama pek güvenemedim. Napmalıyım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emmanuel Goldstein -- 10 Ekim 2017; 17:48:28 >

• Almayacaksan ne diye sipariş veriyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11, hepsiburada, gittigidiyor vb. online mağazalardan lütfen alışveriş yapmayın artık. Gidin çarşıya düzgün bir mağazaya girip alışverişinizi yapın. Yarın öbürgün birşey olduğunda en azından bir muhattap bulursunuz kendinize...
  • şu hesap resmi hesap yazarsan belki yardımcı olabilir , ayrıca sıcak fırsatlar konu dışına açarsan konuyu daha iyi olur
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=246

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannicus -- 10 Ekim 2017; 17:32:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.