Şimdi Ara

iATKOS 10.5.1 (Leopard) v1.0+KALYWAY_LEOPARD_10.5.1_intel_SSE2_and_SSE3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar delirecem 3.76 mb bi dosya kaldı ve şuan inmiyor
    Ne yapabilirim acaba?
    Bide bunun rapidi felan yokmu bu torentler hep boyle sorunlumu?
  • bekle mutlaka inecektir...bende de yüzde 98 de takıldı,2 gün bekledim indi sonunda...
  • Kendilerinin verdigi saglam link arkadaslar :

Kendi IRC kanallarinin basligi aynen su sekilde :

* Now talking in #uphuck.DVD
    * Topic is 'Welcome to the Home of UPHUCK Dvds. | Site and Forumhttp://www.uphuck.com | iATKOS v1.0ihttp://t i n y u r l.com/3y997w | installation ReadMehttp://t i n y u r l.com/26tyk3 | SSE2/REBOOT FIX, JMICRON FIX, X3100 PATCH PPF will Be released TOMORROW.. Cheers |'
    * Set by uphuck on Sun Dec 23 04:22:12

Indirmek isteyen arkadaslar bu siteden ceksinler torrent'lerini : http://t i n y u r l.com/26tyk3

Tracker : http://denis.stalker.h3q.com:6969/announce

Isteyenler uphuck'in sitesinde belirtilen IRC serverina ve kanalina gidip en guncel linkleri ve haberleri ordan takip edebilirler :

server: irc.Atlantis-irc.net
    channels: #uphuck.DVD #osx86.turk

• Şuan indi arkadaşlar inşallah akşam kurabilirim :)
    Çok mutluyum yaaa
  • @kuhi,

bootta sorun yaşarsanız paniklemeyin. dvd den boot edebilirsin. bilgisayarın açılışta bios seçeneğini geçip Darvin boot yazısını gördüğünüzde F8 e bir kaç tık yapın. dvd den boot edecektir. kurulumda sadece ekran kartı,varsa ses ve eternet kartı seçeneğinin dışında herhanği başka tercih yapmayınız. kurulumdan sonra tercihinize göre diğer seçenekleri elbette kullanabilirsiniz. başarılar.
  • Arkadaşlar kurulumu yaptım reset atttık ama bu seferde tekrar açıp kapatınca boot etmiyor " missing operation system " hatasını veriyor. DVD yi takıp boot edince çalıştı bikez kullandık Mac Os Lepoard dı sonra kapatıp tekrar açtık aynı hata sonra hep aynı hata.
    C de Windows vardı biz D ye kurduk acaba bu yuzden mi yapıyor , şuan ne windows nede Mac açılıyor ...
    Lütfen yardım .
  • ancak DVD takılı olarak boot edebilirsiniz.
  • neden DVD den boot edeceğiz acba? Bunu her açlıştamı yapacağız ?
    Bide artık DVD dende boot ediğimde kurulum sayfası geliyor MAC0s açılmıyor.
    Ya delireceğim multi boot mu ne varmış acaba onla kurulummu yapacağız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuhi -- 25 Aralık 2007; 0:10:13 >
  • maalesef tarifesine tam uygun kurulum yaptığım halde hdd den boot etmiyor, darwin boot u kurulumda tam yaptığım halde ancak dvd den boot edebiliyorum.
  • Darwin bootu hatasız şekilde kurduğunuza emin olun. Hata mesajı almamanız gerekiyor. Gtparted live cd ile açıp hdd nin o part. ında boot flag yoksa ekleyin.
  • kurulum hata vermedi. fakat belirttiğiniz şekilde yapacağım.
  • darwin boot acaba nasıl yapılıyor bi anlatım varmı acaba?
  • @kuhi; benim boot işlemim tamam, uphuck un kurulumdaki açıklamasını dikkatli okursanız boot kurulumunun son derece kolay olduğunu göreceksiniz.

iatkos un kurulumunda diskutility de harddiski formatladıktan sonra disk utility den çık,

tekrar araçlara tıkladığında disk utility nin altında darwin boot u tıkla, orada ingilizce açıklama var.

örnek; harddiskin tamamını formatladığınızda 1 diskiniz 1 bölümünüz olacak.(bilgisayarınızda tek hdd olduğu düşünülmüştür.)

önce Y/N sorusuna imleci tıklayıp Yes dediğinizde hangi diskin hangi bölümüne kurmak istediğinizi soracak sizde 1 tıklayın tekrar 1 tıklayın,

EFİ kurulumu isteyip istemediğinizi sorduğunda N tıklayın.(Kurulumda sıkıntı olmaması için, müteakip kurulumlarda elbette deneyebilirsiniz.
  • kuhi disk utility de harddiski hazırladıktan sonra kuruluma geri dönünce
    disk utility i seçtiğin yerde darwin boot u tıkla terminal penceresi açılacak. orda sana sorular soracak. yes/no şeklinde ve senden hangi harddiskin hangi partisyonu onu istiyor. ilk soruda harddiskin numarasını sayı olarak yazmanı istiyor örnek 1 yaıp entere bascan. sonra hangi partisyon diye soruyor onada 1 veya 2 veya 3 vs. yazıp entere bascan. Hangi harddisk hangi partisyondaysa artık mac için ayırdığın disk. Mesela ben ilk kurduğumda 2 adet sata dvdrw olduğundan karıştırmıştım :). işlem sonucunda çıkan yazıda hata mesajı (error veya disk already mounted felan yazarsa olmadı demektir) görürsen tekrar dene hatasız olana kadar. birde soruların arasında efi kuracanmı diye soruyor. Eğer o soruya evet dersen kurulumun devamında customizeden efi yi seçmeyi unutma. Sonuç gayet güzel(apple dan orjinal update leri yükleme gibi)
  • evet boot kurulumu bu,
    kalyway ı kurmanızı tavsiye etmem, darwin boot olayı yok,bilgisayarın böğründe usb bellekle kurulumuda şık değil. iatkos kadar pratik ve net değil. tercih sizin.
  • Birde ufak hatırlatma. Bazan her nedense leopard kurulumu harddiskin o partisyonuna boot flag(fdisk deki etkin bölüm atama ile aynı şey) atmıyor. internetten gtparted live cd indirip 50mb kadar bi dosya cd ye yazıp onunla açıp manage flags dan hfs+ olan osx kısmına eğer yoksa boot flag koymanız gerekebiliyor.
  • ToH RC2 install dvd sorunsuz kuruluyo ve acılıyo...Yaptım..Daha önce tiger xp vista üçlü boot yapıyordum tek hdd de.bu leopard zorluyo...Neyse hiçbi aptal koda ihtiyac yok ok..diect dvd install...Ama bende intel 3945 ABG wireless ve Marvell Yukon 88E8055 ethernet var ikisinin de sürücüsünü tiger da da bulamamıştım.Yine bulamıyorum yani Mac os ta internete söle bi giremedim uyuz oluyorum..Yardımcı olursanız dvd yi postayla bile yollarım rapid linklerini de veririm + 3 lü boota kadar ögretirim Hiçbir kod flash vs gerekmeden iki programla bekliyorum synergicx@hotmail.com mailim. Önce sürücüler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: synergicx

ToH RC2 install dvd sorunsuz kuruluyo ve acılıyo...Yaptım..Daha önce tiger xp vista üçlü boot yapıyordum tek hdd de.bu leopard zorluyo...Neyse hiçbi aptal koda ihtiyac yok ok..diect dvd install...Ama bende intel 3945 ABG wireless ve Marvell Yukon 88E8055 ethernet var ikisinin de sürücüsünü tiger da da bulamamıştım.Yine bulamıyorum yani Mac os ta internete söle bi giremedim uyuz oluyorum..Yardımcı olursanız dvd yi postayla bile yollarım rapid linklerini de veririm + 3 lü boota kadar ögretirim Hiçbir kod flash vs gerekmeden iki programla bekliyorum synergicx@hotmail.com mailim. Önce sürücüler...

ToH_x86_9A581_RC2 bende indirdim ama daha kuruluma başlamaya cesaret edemedim...Eğer anlasam dediklerinden mutlaka yardımcı olurdum...Yine de sen bize yardımcı olursun yanılmıyorum değil mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqician -- 1 Ocak 2008; 17:30:38 >

• selamlar
    iatkos sata disklere kurulabiliyor mu ya da buna benzer kısıtlar var mı?
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.