Şimdi Ara

iATKOS 10.5.1 (Leopard) v1.0+KALYWAY_LEOPARD_10.5.1_intel_SSE2_and_SSE3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet indirilebilir.iATKOS 10.5.1 (Leopard) v1.0, i-s-o-h-u-n-t nokta com da

ayrıca; KALYWAY_LEOPARD_10.5.1_intel_SSE2_and_SSE3 de indirilebilir. bağlı kaynak olduğundan çok kısa sürede indirebilirsiniz. torrentscan nokta com dan aratınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boncuk2004 -- 21 Aralık 2007; 8:18:16 >

• Arkadaşım yanlışın var. Sen iso hunt sitesine güvenerek bi hata zaten yapmışsın. Ne forumda ne de iatkos.com da bir açıklama yok. Üstelik dvd 9a581 yani 10.5.0 olarak çıkıcak. Biraz daha sabır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_bek

Arkadaşım yanlışın var. Sen iso hunt sitesine güvenerek bi hata zaten yapmışsın. Ne forumda ne de iatkos.com da bir açıklama yok. Üstelik dvd 9a581 yani 10.5.0 olarak çıkıcak. Biraz daha sabır...
    Ayrı konu açmaya ne gerek var zaten forumda bir iATKOS konusu var.

http://forum.donanimhaber.com/m_18669831/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Ayrı konu açmaya ne gerek var zaten forumda bir iATKOS konusu var.

http://forum.donanimhaber.com/m_18669831/mpage_1/key_/tm.htm

Alıntıları Göster
    Şimdi çıktımı çıkmadımı?
    Onu söyleyin lütfen ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kuhi

Şimdi çıktımı çıkmadımı?
    Onu söyleyin lütfen ...

Alıntıları Göster
    ınterneti araştırın ınternetde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixx

ınterneti araştırın ınternetde var

Alıntıları Göster
    iatkos aldatmacasını unutun, ancak çıkmış dvdlerle ilgili deneyim ve önerileriz varsa paylaşmanızda büyük yarar olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hada

iatkos aldatmacasını unutun, ancak çıkmış dvdlerle ilgili deneyim ve önerileriz varsa paylaşmanızda büyük yarar olacaktır.

Alıntıları Göster
    hada; brazilmac ta da aynı şekilde laptopa kuramadım. zannederim TOH un RC2 den sonra versiyonlarında sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boncuk2004

hada; brazilmac ta da aynı şekilde laptopa kuramadım. zannederim TOH un RC2 den sonra versiyonlarında sıkıntı olmaz.

Alıntıları Göster
    çıktımı çıkmadımı şimdi ?
  • quote:

çıktımı çıkmadımı şimdi ?

Alıntıları Göster
    iyi günler arkasaşlar pentium 4 3.0 işlemcili.2048 ram ati radeon 256 ram ddr2 ekran kartı olan bir bilgisayarım var.bu leopardı yada başka bir mac işletim sistemini bilgisayara kurabilirmiyim.yani sorunsuz bir şekilde performanslı olarak çalışır mı?yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oessy

iyi günler arkasaşlar pentium 4 3.0 işlemcili.2048 ram ati radeon 256 ram ddr2 ekran kartı olan bir bilgisayarım var.bu leopardı yada başka bir mac işletim sistemini bilgisayara kurabilirmiyim.yani sorunsuz bir şekilde performanslı olarak çalışır mı?yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    dostum mac lerin programları power işlemciler icindi sen x86 sürümünü bulursan tabiki kurabilirsin neden kurmayasın

• quote:

dostum mac lerin programları power işlemciler icindi sen x86 sürümünü bulursan tabiki kurabilirsin neden kurmayasın

Alıntıları Göster
    Ya bu formun Başlığı " NİHAYET iATKOS 10.5.1 (Leopard) v1.0 " bu değilmi ama hem çıktı diye bi forum açıyosunuz hemde çıkmadığını beklemek gerektiğini söylüyosunuz neden acaba? İlgi toplamak içinmi ?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: unixx

O eskidenmiş, MAC intel işlemeciye geçtiğinden beri programların %90 ı universal olarak yazılıyor x86 mimarisine uygun olarak, windows taki lerden de cok daha hızlı çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orjinalden alıntı: unixx

O eskidenmiş, MAC intel işlemeciye geçtiğinden beri programların %90 ı universal olarak yazılıyor x86 mimarisine uygun olarak, windows taki lerden de cok daha hızlı çalışıyor.

Alıntıları Göster
    @kuhi,

mesaj tarihlerine bakarsanız oradan ilgi toplamak için yazılmadığı anlaşılır.o sitede yeralan iatkos 4.38 GB iso nun fake olduğu konuya yakın arkadaşlarca belirtildi. uphuck iatkos ise yine aynı sitede mevcut ancak tracker ler farklı dır. uphuck-iatkos DÜN GECE yayınlandı ve 2.09 GB bir arama motoruyla aratırsanız yayın tarih ve saatini görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boncuk2004 -- 18 Aralık 2007; 21:07:08 >

• quote:

@kuhi,

mesaj tarihlerine bakarsanız oradan ilgi toplamak için yazılmadığı anlaşılır.o sitede yeralan iatkos 4.38 GB iso nun fake olduğu konuya yakın arkadaşlarca belirtildi. uphuck iatkos ise yine aynı sitede mevcut ancak tracker ler farklı dır. uphuck-iatkos DÜN GECE yayınlandı ve 2.09 GB bir arama motoruyla aratırsanız yayın tarih ve saatini görebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar indiriyorum 2.09 olanını hayırlısı. Peki bunu indirirsek DVD ye nasıl yazdıracağız. ISO olarakmı yosa normal veri oalarak mı yakacaz DVD'ye. Yalnız kurarken yine tiger gibi hareket edeceğiz değil mi? Hardiski filan bölmeyi kaça bölsem acaba 2 parça yetermi 250 GB ta. Birde Fat 32 mi formatlayacağız bunun kurulacağı harddiski. Ya kusura bakmayın ilk defa deneyeceğim sorularıma kısaca cevap verirseniz sevinirim. Tüm olayı okudum ama çıraklık işte. Kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: seabis

Evet arkadaşlar indiriyorum 2.09 olanını hayırlısı. Peki bunu indirirsek DVD ye nasıl yazdıracağız. ISO olarakmı yosa normal veri oalarak mı yakacaz DVD'ye. Yalnız kurarken yine tiger gibi hareket edeceğiz değil mi? Hardiski filan bölmeyi kaça bölsem acaba 2 parça yetermi 250 GB ta. Birde Fat 32 mi formatlayacağız bunun kurulacağı harddiski. Ya kusura bakmayın ilk defa deneyeceğim sorularıma kısaca cevap verirseniz sevinirim. Tüm olayı okudum ama çıraklık işte. Kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    @seabis,

nero ile (DVD)kalıbı diske yazdır seçeneği ile veya alcohol %100 proğramı ile rahatça yazdırabilirsiniz. şu anda uphuck iatkos leopard ın indirme işlemi baglı kaynak olmaması nedeniyle %38 de.tamamlanması bu gidişle 1 haftayı bulur. Macosx86 kurulumu için The_Web in topiğinde güzel açıklama var. oradan istifade edebilirsiniz.

• quote:

@seabis,

nero ile (DVD)kalıbı diske yazdır seçeneği ile veya alcohol %100 proğramı ile rahatça yazdırabilirsiniz. şu anda uphuck iatkos leopard ın indirme işlemi baglı kaynak olmaması nedeniyle %38 de.tamamlanması bu gidişle 1 haftayı bulur. Macosx86 kurulumu için The_Web in topiğinde güzel açıklama var. oradan istifade edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    iATKOS 10.5.1 amd surumu ne zaman hazırlanır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: micro77

iATKOS 10.5.1 amd surumu ne zaman hazırlanır acaba ?

Alıntıları Göster
    şu an için bir bilgi yok ama , v1i intel için amd için v1a olacakmış.

ayrıca;KALYWAY_LEOPARD_10.5.1_intel_SSE2_and_SSE3 de çıkmış şu anda %17 dide.
  • quote:

şu an için bir bilgi yok ama , v1i intel için amd için v1a olacakmış.

ayrıca;KALYWAY_LEOPARD_10.5.1_intel_SSE2_and_SSE3 de çıkmış şu anda %17 dide.

Alıntıları Göster
    http://www.mini-nova.org/search/?search=iatkos ( - işaretini kaldırıp öyle yapıştırın explorera)

artık hazır osx86turk.team den sevgilerle
    diye yazmış diğer başlıkta arkadaş. baktım var gerçekten 2gb küsürülük dosya. iatkos çıktı yani kesin? benim hiç tecrübem yok. core duo laptopum var bunda Xp ve leopard aynı anda kullanabilir miyim? boot ederken seçme imkanımız var mı? kurmadan sanal makinede deneyebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

http://www.mini-nova.org/search/?search=iatkos ( - işaretini kaldırıp öyle yapıştırın explorera)

artık hazır osx86turk.team den sevgilerle
    diye yazmış diğer başlıkta arkadaş. baktım var gerçekten 2gb küsürülük dosya. iatkos çıktı yani kesin? benim hiç tecrübem yok. core duo laptopum var bunda Xp ve leopard aynı anda kullanabilir miyim? boot ederken seçme imkanımız var mı? kurmadan sanal makinede deneyebilir miyiz?

Alıntıları Göster
    çıktımı indirmeye başlıyabiirmiyiz?

• quote:

çıktımı indirmeye başlıyabiirmiyiz?

Alıntıları Göster
    @kuhi,

3 günde zor zahmet indirip kurduk, indirip kurabilirsin, şu anda bağlantı sıkıntısı yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.