Şimdi Ara

iATKOS 10.5.1 (Leopard) v1.0+KALYWAY_LEOPARD_10.5.1_intel_SSE2_and_SSE3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kurulabiliyor. kurmadan önce diskini diskutıly tede görüp görmediğine bakabilirsin.
  • arkadaşlar,

hayatında mac kullanmamış biri olarak internetten iatkos_v1.0i.iso dosyasını indirdim ve nero ile DVD'ye yazdım.

sistemde Vista ve XP kurulu ve ayrıca bir partisyonda da Acronis SecureZone var, yani toplamda 3 partisyon var. tamamını kaldırabilirim, birleştirebilirim, format atabilirim sorun değil.

fakat format atmadan ve partisyonları ellemeden DVD'den sistemi boot ettiğimde Darwin'i başlatmak için herhangi bir tuşa basın veya advanced açılış için F8'e basın diyor. herhangi bir tuşa basıp devam ettiğimde kısa bir süre sonra bir ekran geliyor ve lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın tarzında bir ekran geliyor, yeniden başlattığımda da hiçbirşey değişmiyor.

bu problemden kurtulmak için tüm partisyonları kaldırmam mı gerekiyor ? ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

sabahtan beri gezmediğim forum kalmadı ne bununla ilgili bilgi içeren bi installition guide bulabildim, yada bunu bulamamak benim özürüm :S

• Merhaba arkadaşlar...ToH_x86_9A581_RC2 kurdum fakat dvd olmadan boot edemiyorum.

P5k-se anakartım var.HDD Sata,dvd ise ide...Kurulumu usb dvd ile yaptım.ide olunca olmuyor ne yazık ki ama kurduktan sonra ide ile boot edebiliyorum.

Bir de 2 tane HDD var.Diğeri sataII...Buraya birşey kopyalamama müsade etmiyor.Diğer HDD xp kurulu...Xp den boot edince Leopard kurulu diski görmüyor.

Yardımcı olabilecek var mı?

Teşekkürler...
  • arkadaşlar ben iatkos kalway ve toh un 3 ünüde indirdim sadece toh un dvd sinden kurulum yapabildim.ondada about this mac çalışmadı .İATKOS dvd de ise kurulum başladıktan sonra gri ekranda elma çıkıyor öylece kalıyor.kalway dvd de ise dvd den boot ettikten sonra bir süre sanki yükleme oluyormuş gibi dvd okunuyor fakat bunun sonunda bilgisayar kendini resetliyor
  • merhabalar arkadaslar dun AMD Athlon X2 4200+ islemcili, 80gb maxtor ATA harddiskli, ati x1800xl 512mb ddr2 ekran kartli, 2gb ddr2 ramli makineme mac os x 10.4.8 jas kurmustum.

bu gun de leopard kurayim dedim... ATA harddiskime kurulum sorunsuz bir sekilde bittikten sonra restart atmami soyledi. restart attiktan sonra F8 ile boot diski olarak kurulumu leopard i kurdugum hdd yi sectim...

ancak siyah ekran dan baska hic bir sey gozukmuyor. tiger 10.4.8 i de ayni makineye ve ayni hdd ye kurmustum ve ayni yontemlede acmayi basarmistim! sorunun ne oldugunu bir turlu anlayamadim, lutfen yardim edebilirseniz cok sevinirim arkadaslar.
  • Uzun uğraşlar sonucunda nasıl yaptım onuda bilmiyorum ama Laptop'ıma Kalyway.Leopard.10.5.1.Intel.SSE2.SSE3 i yüklemeyi başardım.Ama şunu anlayaadım sistemi tekrar başattığım zaman her seferinde yine araştırmalarım sonucu Kalyway.Leopard... dvd si içinde olunca F8 e basıyorum BOOT yazan yere rd=disk0s1 yazıp uzun süre bekleyip sistemi öyle açmak zorunda kalıyorum.Hep böylemi olacak acaba.DVD siz bu işlemi daha hızlı nasıl yaparım
  • arkadaşlar leopard için ideal disk alanı ne kadar olmalı?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

arkadaşlar leopard için ideal disk alanı ne kadar olmalı?...

slm lar kullanacagın prglara göre değişir bende şu anda 23 gb sistem ve veri yüklü . yaklaşık osx 8 gb kadar tutuyor üzerine kurucagınız prgları ve %30 boş bir alan bırakın minumum o kadar olmalı kolay gelsin..
  • belki yeri degil ama bir sorum olacak su an kulandigim ekran karti bu NVIDIA GeForce 7300 GS
    fakat Imovie ve final cut pro da problem yasiyorum acmiyor prg lari Idvd de temalari göstermiyor
    video card problemi gösteriyo eger cözümü varsa nasil yoksa hangi ekren karti en iyisi leopard icin sorunsuz ekran karti

saygilar
    kanuyulusu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.