Bildirim
iATKOS ML3U (Mac OS X Mountain Lion 10.8.3 UEFI PC)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeş ben yeni indirdim trans mac ile usb ye attım ancak benim lapır tapırda bişi var sanırım bir türlü bana boot etme imkanı vermedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkolikcihan -- 17 Nisan 2013; 20:14:58 > -
ama usb ile boot etmen biraz zor çok uğraşman gerek araştırmama göre boot ederken mac usb portları kontrol etmiyormuş -
quote:
Orijinalden alıntı: alkolikcihan
kardeş ben yeni indirdim trans mac ile usb ye attım ancak benim lapır tapırda bişi var sanırım bir türlü bana boot etme imkanı vermedi.
arkadaşım bilgisayarın uefi destekli değilse açmaz bildiğim kadarıyla -
aslında boot ediyor benim sorunumu ben buldum.
1- ram ler 1600 mhz de çalışıyor 1333 mhz ye alamıyorum bios ta bu ayarlarım görünmüyor.
2- biosumda hdd ye gpt kilidine alan bişi var yada disk gpt ben bir türlü kaldıramadım(insydeh20 bios)
aslında ml2 ,l2 ,s3 v2, v7 boot ediyor ama f8 e basılacak yerde donup kalıyor. -
diski söktüm sonra diğer bilgisayarda diskpart ile partitionlar gitti clean yaptım sonra windows 7 kurdum sonra tekrar denedim gene olmadı -
ML3U sadece UEFI destekli cihazlarda çalışıyordu galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: omrumbakitemiz
ML3U sadece UEFI destekli cihazlarda çalışıyordu galiba.
+1
Sadece UEFI. -
öncelikle Wmware ile kurup deneyebilirsin bence sorun çıkarsa kendini belli eder... -
Merhabalar,
ML3U sadece UEFI destekleyen anakartlar için OSX'in 10.8.3 sürümüdür, ML2 ise OSX'in 10.8.2 sürümüdür. Tabi, ML2 kurduktan sonra günceleme ile, 10.8.3 veya daha üstü sürümlere yükseltme yapılabilir. Mesela ben şu anda 10.8.4 sürümünü kullanıyorum.
Sevgilerimle,
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X