Şimdi Ara

iATKOS ML3U (Mac OS X Mountain Lion 10.8.3 UEFI PC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iATKOS ML3U nun iAtkos ML2 den ne gibi farkı var?

son olarakta iATKOS ML3U yu ben masaüstü bilgisayarıma kurmak istesem kurabilirmiyim deneyen varmı?

Sistem Özellikleri:
    Anakart: Gigabyte ga-g41mt-s2pt
    Ram:8 GB Kingston 1333 Mhz DDR3
    Ekran Kartı: Zotac GTX560 AMP!

• kardeş ben yeni indirdim trans mac ile usb ye attım ancak benim lapır tapırda bişi var sanırım bir türlü bana boot etme imkanı vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkolikcihan -- 17 Nisan 2013; 20:14:58 >
  • ama usb ile boot etmen biraz zor çok uğraşman gerek araştırmama göre boot ederken mac usb portları kontrol etmiyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkolikcihan

kardeş ben yeni indirdim trans mac ile usb ye attım ancak benim lapır tapırda bişi var sanırım bir türlü bana boot etme imkanı vermedi.

arkadaşım bilgisayarın uefi destekli değilse açmaz bildiğim kadarıyla
  • aslında boot ediyor benim sorunumu ben buldum.
    1- ram ler 1600 mhz de çalışıyor 1333 mhz ye alamıyorum bios ta bu ayarlarım görünmüyor.
    2- biosumda hdd ye gpt kilidine alan bişi var yada disk gpt ben bir türlü kaldıramadım(insydeh20 bios)
    aslında ml2 ,l2 ,s3 v2, v7 boot ediyor ama f8 e basılacak yerde donup kalıyor.
  • diski söktüm sonra diğer bilgisayarda diskpart ile partitionlar gitti clean yaptım sonra windows 7 kurdum sonra tekrar denedim gene olmadı
  • ML3U sadece UEFI destekli cihazlarda çalışıyordu galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrumbakitemiz

ML3U sadece UEFI destekli cihazlarda çalışıyordu galiba.

+1
    Sadece UEFI.
  • öncelikle Wmware ile kurup deneyebilirsin bence sorun çıkarsa kendini belli eder...
  • Merhabalar,

ML3U sadece UEFI destekleyen anakartlar için OSX'in 10.8.3 sürümüdür, ML2 ise OSX'in 10.8.2 sürümüdür. Tabi, ML2 kurduktan sonra günceleme ile, 10.8.3 veya daha üstü sürümlere yükseltme yapılabilir. Mesela ben şu anda 10.8.4 sürümünü kullanıyorum.

Sevgilerimle,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.