Şimdi Ara

Iatkos s3 kurulum sonrası, donmuş apple logosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iatkos s3 (Snow leopard 10.6.3) kurulumu başarıyla gerçekleşti fakat, kurulumdan sonra yeniden başlatırken aşaığdaki gibi apple logosu donup kalıyor. -v ile çalıştırınca sayfalarca yazı geçiyor bi yerde takılmadan sonra tekrar aynı ekran geliyor. Diğer boot komutlarınında hepsini tek tek denedim. Hiç biri fayda etmedi sanırım kurulum sırasında "customize" kısmında yanlış donanımları seçiyorum. Aşağıya donanımların fotosunu ekliyorum. Lütfen yardımcı olun. Bu arada bilgisayar masaüstü...

Iatkos s3 kurulum sonrası, donmuş apple logosu Iatkos s3 kurulum sonrası, donmuş apple logosu Iatkos s3 kurulum sonrası, donmuş apple logosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsntarik -- 11 Mayıs 2014; 11:56:01 >

• Makinenizin açılamamasının sebebi kerteler panik tir muhtemelen. Açılamamasının sebebini tam olarak alayabilmek için bootloader kısmında -v tagını kullanarak açmaya çalışıp buraya fotografini yükleyin. Kernel panic ise sorun buyuk ihtimalle kext olarak adlandırılan driver dosyalarının kritik olanlarının(anakart gibi) eksik olması veya başka bir kext dosyası ile çakışmasından meydana gelir. -x tagı(safe mode) ile açıp bunu düzeltebilirsiniz. Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkür ederim. Kurulumu tamamladım bütün kextleri sorunsuz kurdum. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca 1 buçuk aylık konuya bir tek siz cevap yazdınız bunun için ayrıca teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntarik

İlginiz için teşekkür ederim. Kurulumu tamamladım bütün kextleri sorunsuz kurdum. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca 1 buçuk aylık konuya bir tek siz cevap yazdınız bunun için ayrıca teşekkür ederim.

Nasıl düzelttiniz acaba bendede aynı sorun var da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iatkos yerine LeoHazard dağıtımını kurdum fakat ilk başta düşük çözünürlükte açıldı. Yüksek çözünürlüğe geçince açılmadı sistem. Daha sonra HDMI-DVI çeviren küçük bi aparat var 4 TL ye satılıyo internette. Kasanın monitör çıkışına takıyosun, bunu takınca çözünürlük sorunu da kalmadı. Başarılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.