Şimdi Ara

iATKOS s3 v2 snow leopard kurdum fakat açılışta ekran yanıp sönüyor sürekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yönergelere göre kurulumu yaptım sonra reset attı bilgisayar
    işletim sistemi olarak mac geliyor ilk ekrana ellemiyorum açlsın diye sonrasında aşağıdaki resim geliyor 10 sn sonra ekran yanıp yanıp sönüyor renkten renge giriyor ne hata yaptım acaba ?

iATKOS s3 v2 snow leopard kurdum fakat açılışta ekran yanıp sönüyor sürekli

• Yanlış seçilmiş bir kext sonucu olabilir (özellkle ekran kartı)
    Pc özelliklerini ve seçmiş olduğun sürücüleri yazarsan sorunun ne olduğunu
    bulmak daha kolay olur..
  • Ayrıca ekran kartını da tanımamış sanırım Bilgisayarının özellikleri hakkında bilgi verirsen anakart işlemci ve ekran kartı daha iyi olur..
  • ekran kartını seçmeden kurulumu yap.. daha sonra -x ile başlatıp uyumlu kexti yüklersin.. benimki öyle çözüldü
  • Single user mode ile oturum ac.
    Oturum actiktan sonra /System/Library/Extensions klasoru icindeki tum ATI* NVDIA* dosyalarini sil.
    rm -R ATI*
    rm -R NVDA*
    Tekrar baslat
    Acilmazsa guvenli modda baslatip uygun .kext'i yukle.
  • arkadaşlar macosx yeniyim ekran kartı drıverımı nasıl tanıtabilirim yardımlarınızı bekliyorum

asus en gts450

i7 975 extreme 3.33

asus p6t se anakarta kurdum yeni olduğum için ekran drıverını tanıtamadım..
  • Arkadaşlar konu hala güncelmi bilemem amam ben mac os x snow leopard 10.6.6 intel için olanı kurmaya çalıştım beceremedim masaüsüt pc ye elimdeki mac dvd si pc ye takıp başlattığımda ihazard boot olarak çıkıyor f8 yada başka bişiey diyor başlatmak için ben otomatik gitsin diyom sonra arkadaşın en başta paylaştığı resimdeki gbi elma resmi geliyor altında dönen ksıım olmadan kalıyor bütün gün öyle kalıyor ben nasıl format ata bilirim mac os x snow leopard 10.6.6 universial ihazard bootlu sistem özellliklerim intel core duo 2 3.7 ghz 22 çekirdekli 2gb ram 1333mhz 1 gb ekrankartı ati hd4500 serisi hardiskim 320 gb nasıl format atıcağımı ayrıntılı söylerseniz çok iyi olur
  • yanliş key secimi yapmişsin -v ile ac hata kodunu na gore tekrar yukle aldigin hata krys secmeden yukle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.