Şimdi Ara

iatkos v2 kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iatkos v2 dvd çektim ve dvd'den boot ettim mac menüsünden disk utility girdim ilgili partitionu seçtim ilk başta fat yaptım sonra mac journal(en üstteki) erase yaptım(multiboot için böyle oluyormuş youtubeda böyle yaptılar:) ) sonra disk utilityden çıktım diski gördü diski seçtim customize ekranına kadar geldim (costomize dokunmadan kurdum,customize olasılıkları deneye deneye gene kurdum en az 10 kez kurmuşumdur) kur dedim skip penceresi geldi ellemedim dvd sorunsuz olduğundan kuruluma geçti kurulum yaparken reset attı bazen kurulumu başardım dedi ama her açtığımda her kurulumdan sonra reset attığında çalışmadı açmıyor mac işletim sistemini f8 bastğımda iatkos listede gösterip boot yazıp bekliyor entere bastığımda gene kuruluma geliyor sleepkernel komutu duydum bir yerde oda olmadı gene kurulum ekranı geldiğinde bir yerde bulmuştum
    fdisk /e /devtool/disk01s5
    flag 2
    update
    write bu komutun ne işe yaradığınıda bilmiyorum hani belki mac bu yüzden açmıyor bir keresindede kurulumdan sonra boot bittikten sonra imleç yanıp sönüyor zaten kurulumdan sonra dvd çıkarınca boot açmıyor bile denemediğim yol kalmadı donanımsal sorunmu var yılmak istemiyorum mac kullanmak istiyorum(malum çok pahalı) yardımlarınızı bekliyorum mac konusunda cahilim windows piriyim ama mac piride olmak istiyorum laptopun özellikleri

hp compaq 6720s gr777es
    intel core2duo t7250 2.oo ghz sse3 destekli
    intel pro wireless
    intel 82562gt 10/100
    mobil intel 965 ekran kartı
    soundmax ses

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.