Şimdi Ara

İBB 1851 yeni araç kiralayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: şizofrensavar

Yahu İBB kendi sitesinde yalan ilan mı bulunduruyor? Link verdik o kadar...
    Du seni de bloklayayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle kuru kuru 1851 araç kiralayacak propagandası olamz. Var olanın üzerine mi 1851 araç kiralayacak yoksa kira süresi bitenlerin yeri mi doldurulacak? 3000 aracın kira süresi bitmiştir bunların yerine 1851 araç kiralanacaktır mesela, aynı iş daha az araçla yapılacaktır o zaman bu bir başarıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş yapma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Savunmaya devam aslanlar...

• Beledi-YE.
    Belediyeler bu işe yarıyor. Ama bu konuda AKP, level atladı. İBB'nin yolsuzlukları, bazı Afrika ülkelerininkinden fazlaydı.

Ayrıca habere tıklamadan biliyorum ki bu olayda lüks araç yoktur. Çünkü İmamoğlu, linç yiyeceğini biliyor. Böyle bir hata yapmaz.

Ama şunu sorabiliriz: Acaba benzer nüfuslu bir medeni şehir belediyesinde bu kadar binek araç var mıdır?

• Salgın günlerinde ihale: Saray 14 yeni araç kiralayacak

Cumhurbaşkanlığı, bütçeden yapılan hesapsız harcama kalemlerinin en fazla tartışılanları arasında yer alan araç kiralama ihalelerine bir yenisini daha ekledi. Cumhurbaşkanlığı, koronavirüs salgını yayılmaya devam ederken 14 yeni aracın kiralanması için ihale ilanı yayımladı.
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Aramızdaki fark şu: Ben bunu savunmuyorum ama siz İBB ihalesini ölümüne savunuyorsunuz.

• Başlığı açan arkadaşa üzüldüm ülkemin insanı kendi düşüncesine uzaktan bir tehdit görse bile ışığı görmüş mağara adamı gibi çıldırıp küfür etmeye başlıyor... saygısızlar toplanmış kendi utanılacak yönlerini sergiliyor.

Sokakta okulda karşılaştıkları insanlara da böyle davranıyorlardır umarım.

• TeamCikaykur kullanıcısına yanıt
    Bunlar kendilerini çok akıllı görürler ama kelime dağarcıkları bir yerden sonra tükendiği için hemen troll kelimesini kullanır ya da küfür ederler. Zorda kaldığında karşısındaki adama hemen ''Kafiiir!'' diyen birinden hiçbir farkları yoktur.
  • Sana sadece şunu sorayım. Diyelim ki sen başkansın, bu araçlarda keyfekeder alınacak. Böyle herkese açık bir ilan verir miydin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evde kal günlerinde AKtroll cenneti oldu burası.
  • Savunmaya devam. Yardırın...
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    AKP ye yatırım yapanlar gibi CHP ye de yatırım yapanlar var adamlar masraflarını çıkarmak için baskı yapıyordur. Bu ihaleye eski AKP yandaşı girse ucuz verse gene alamaz. Belediyelerde sistem bu. Başkan yer halk bakar. Sonra hepsi birbirinin suratına bakıp sahtekarsınız der. İstisnalar kaideyi bozmaz.
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Belliki eski parti gitti eski yandaşlarda gitti. Şimdi ihaleleri kendi yandaşlarına verecekler. İzleyin ihaleyi kim alacak ihaleye kimi sokmamışlar ondan sonra konuşuruz.
  • Geçen TV de konuşuyorlar devlette tam rakamları hatırlamıyorum hoş görün 100kişi 100 birim iş yapılıyormuş ama 60 kişiyle 100 birimlik iş aynı mesaiyle yapılabilirmiş. Yani israfın büyüğü devlet dairelerinde ve belediyelerde çalışanlarda. Basıyorlar adamı basıyorlar adamı sonra bina yetmiyor bina yapıyorlar masa yetmiyor koltuk yetmiyor çaycı yetmiyor daha daha daha daha devam ediyor adam artıyor iş yavaşlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.