Şimdi Ara

İBB 1851 yeni araç kiralayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi gelin ve bu araçların ne kadar lazım olduğunu savunun. Haydi bakalım!

www.ibb.istanbul
    İhaleler | İstanbul Büyükşehir Belediyesi
    https://www.ibb.istanbul/Tender/RefIdIndex?refId=16999

• x2yk x kullanıcısına yanıt
    X x2yk demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Akp de nasıl 14 araç şak diye ortaya çıkıyorsa CHP 'de de çıkıyor yok öyle gizli yapılıyordu şöyleydi böyleydi diye yemeyin milleti burada öyle olsa idi akp 'nin 14 araç ihalesinden kimsenin haberi bile olmazdı neyse.

Olaya gelelim CHP bu işi şeffaf yapmaya çalışarak bakın işimizi temiz yapıyoruz demeye getiriyor ama bence boş bir prim olarak geliyor. Ha akp şuan 14 aracı gizli alsa idi ve haberimiz olmasa idi chp bunu açık yapsa idi eyvallah helal olsun derdim ama boş prim olarak kalıyor halkın gözünde.

Gelelim 1851 araç alacaktın madem neden 700 aracı 2000 araç idi o da 700 aracı israf diye geri iade ettin, burada büyük bir yanlış yapıldı ve bugün 1851 araç ihalesi diye daha çok gündem olacak gibi görülüyor.

İmamoğlu 'nun üstüne yıkılması olarak düşünülen bir şey olduğunu düşünüyorum partisinin üstüne bıraktığı bir olay oldu bu iş. Çünkü seçimlerde israf var dediler chp tarafından gündemde haberler yapıldı ve seçildi geldi ve halk merak etti o israfı ve sonra o israfı ortaya çıkarayım derken 2000 'den 700 'e düştü ve sonra da 1 yıl geçmeden 1851 araç ile başına kaldı olarak gördüğüm bir durumdur. Siyaset çok tehlikeli bir oyundur. Herkes girer ama herkes girdiği gibi kalamaz. Yolu açık olsun, kimsenin işi kolay değil.
    senin cidden matematiğin yani mantığın olmadığına kanaat getirdim...

İBB alıyorsa bile o 1851 (ki kesin yalandır. kesip çarpıtılma haber çıkacak diğer akpli palavraları gibi) aracın toplamı, senin o 14 adet aldığın ultra luks mercoların yarısı etmez. yani İBB 1800 aracı = Tayyib"in 7 adet ultra lüks aracı.

blokluyorum seni ben ya.

bu konularda 4 er 5 er geliyorsun packini toplayıp horde gibi saldırıyorsunuz. ama nedense AKP nin İBB ve Ankara belediyelerinin aş evlerine engel koyduğu konularda arazi oluyorsunuz.

yeter blokluyorum.

forumda diğer arkaldaşlara tavsiyemdir. zaten 3 4 hesapla 5 - 10 kişi takılıyorlar burada... diğer arkadaşlara da tavsiyemdir. bloklayıp prim vermeyin. amaçları tahrik ... ibrahimakça gibi hesaplarla da içli dışlılar. birbirlerini iyi tanıyan kişiler bunlar. o yüzden bloklayın, prim vermeyin... kaybolur giderler.
    Toplam 2 mesajı ve sıfır fikri ile ancak ve ancak "hadi bunu da savunun" yazabildiği için cevap verme zahmetine girmeye gerek yoktuaslında. Verdiği linkten 1 satır bile okumadığı da belli. Okusa görecek kiralanacak araçlar kamyon,cenaze aracı,panelvan vs hizmet araçları.
    Sonuç : Trol sıradan ve kalitesiz olunca zevk vermiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Ne bilelim birader lazım mı değil mi?

En önemli şey şeffaflık. Herşey açık şeffaf olmalı. Böylece ibb muhalefeti inceleyip halka anlatmalı.

Bi kısmı cenaze aracı kamyon kamyonet falan.

Ama ilk sırada 110 beygir binek araçlar falan da var. Önce ihaleye, sonra bunlara dikkat edip, yamul görürse çıkıp anlatsınlar.

Birileri gibi, acil gösterip gizli/davet ihale şekli yapılmamalı. Sorana da "devlet sırrı, ticari sır" falan denmemeli.
    Olağan ihale zaten bunlar. Hizmet araçlarına da ağırlık vermişler. Önceki senelere göre kiralanan binek araçlarda bir hayli düşüş var.

ekşi sözlük
    ibb'nin 1851 araç için ihaleye çıkması
    https://eksisozluk.com/entry/105082840
    sana noluyor ? o şahıs anladı beni...

1 1. GRUP: (ASGARİ 1460 CC 80 Kw DİZEL MOTORLU, KLİMALI BİNEK ARAÇ) 98 14
    2 2.GRUP : (ASGARİ 1460 CC 60 Kw DİZEL MOTORLU, KLİMALI BİNEK ARAÇ) 246 34
    3 3. GRUP : (ASGARİ 1460 CC 47 Kw DİZEL MOTORLU, KLİMALI BİNEK ARAÇ ) 371 50
    4 4. GRUP :(ASGARİ 1460 CC 55 Kw DİZEL MOTORLU, KLİMALI, CAMLI ) 283 40
    5 5.GRUP: (ASGARİ 1968 CC DİZEL MOTORLU, 8+1 ÇOK AMAÇLI OTOMOBİL ) 23 3
    6 6. GRUP: (ASGARİ 1990 CC DİZEL MOTORLU, 14 KİŞİLİK MİNİBÜS ) 188 25
    7 7.GRUP: (ASGARİ 1990 CC DİZEL MOTORLU, TEK SIRA KABİNLİ KAMYONET ) 29 4
    8 8. GRUP: (ASGARİ 1990 CC DİZEL MOTORLU, 4X2 ÇİFT SIRA KABİNLİ KAMYONET) 287 40
    9 9.GRUP: (ASGARİ 1990 CC DİZEL MOTORLU, PANELVAN ARAÇ ) 111 15
    10 10. GRUP: (ASGARİ 1990 CC DİZEL MOTORLU, 4 X 4 ÇİFT SIRA KABİNLİ KAMYONET ARAÇ) 80 12
    11 11.GRUP: (ASGARİ 1968 CC DİZEL MOTORLU, ŞEHİRLERARASI CENAZE ARACI) 45 6
    12 12.GRUP: (ASGARİ 3500 CC DİZEL MOTORLU, 27 KİŞİLİK OTOBÜS) 20 2
    13 13.GRUP: (ASGARİ 4460 CC DİZEL MOTORLU, 35 KİŞİLİK OTOBÜS) 25 3
    14 14.GRUP: (KAMYON AĞAÇ KASALI) 7 1
    15 15.GRUP: (ASGARİ 45 KİŞİLİK OTOBÜS) 28 4
    16 16.GRUP: (MOBİL İLETİŞİM ARACI) 10 1

bak bakalım kaçı lüks bunların ?

tayyibin 14 adet aldığı ve adetinin 3 milyon lira yapan mercolarını neden anlatmıyorsun ? Toplamda ortalama 42 trilyon harcadığı 14 lüks aracı haber paylaş!

İBB nin aldığı en lüks araç anca 100 beygir var yok. hepsi belediye kamu aracı.

matematik konusunda sen de oku ...
    aç bak o zamanın haberlerin yazıyor...

normalde 100 lira günlüğü olan aracı devletin belediyesine 1000 liraya günlük fiyattan yandaşlarından alıp bu millete kitledikleri için olabilir mi? akp hükümetinin vurduğu katrilyonlarca dolarlık vurgunlara bakılınca, o dizilen araçlar devede kıl ....

neyse bas git !

blok ...
    quote:

Orijinalden alıntı: şizofrensavar

Tamam sinirlenme... Yenikapı'ya Clio'ları neden dizdi? Madem ihtiyaç var, kalsaydı değil mi :))
    Çünkü iş için kullanılmıyordu

Toplam kiralanan araç sayısı 2700'den 1800'e düşmüş.
    Yüzde 30 azaltmış. Sahadaki araç sayısı ise artmış.

İhale açık, israf bitirilmiş. En ufak bir sorun yok. Sorun sizin gibiler.
  • Ne bilelim birader lazım mı değil mi?

En önemli şey şeffaflık. Herşey açık şeffaf olmalı. Böylece ibb muhalefeti inceleyip halka anlatmalı.

Ama ilk sırada 110 beygir binek araçlar falan da var. Önce ihaleye, sonra bunlara dikkat edip, yamul görürse çıkıp anlatsınlar.

Birileri gibi, acil gösterip gizli/davet ihale şekli yapılmamalı. Sorana da "devlet sırrı, ticari sır" falan denmemeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp de nasıl 14 araç şak diye ortaya çıkıyorsa CHP 'de de çıkıyor yok öyle gizli yapılıyordu şöyleydi böyleydi diye yemeyin milleti burada öyle olsa idi akp 'nin 14 araç ihalesinden kimsenin haberi bile olmazdı neyse.

Olaya gelelim CHP bu işi şeffaf yapmaya çalışarak bakın işimizi temiz yapıyoruz demeye getiriyor ama bence boş bir prim olarak geliyor. Ha akp şuan 14 aracı gizli alsa idi ve haberimiz olmasa idi chp bunu açık yapsa idi eyvallah helal olsun derdim ama boş prim olarak kalıyor halkın gözünde.

Gelelim 1851 araç alacaktın madem neden 700 aracı 2000 araç idi o da 700 aracı israf diye geri iade ettin, burada büyük bir yanlış yapıldı ve bugün 1851 araç ihalesi diye daha çok gündem olacak gibi görülüyor.

İmamoğlu 'nun üstüne yıkılması olarak düşünülen bir şey olduğunu düşünüyorum partisinin üstüne bıraktığı bir olay oldu bu iş. Çünkü seçimlerde israf var dediler chp tarafından gündemde haberler yapıldı ve seçildi geldi ve halk merak etti o israfı ve sonra o israfı ortaya çıkarayım derken 2000 'den 700 'e düştü ve sonra da 1 yıl geçmeden 1851 araç ile başına kaldı olarak gördüğüm bir durumdur. Siyaset çok tehlikeli bir oyundur. Herkes girer ama herkes girdiği gibi kalamaz. Yolu açık olsun, kimsenin işi kolay değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Ne bilelim birader lazım mı değil mi?

Olağan ihale zaten bunlar. Hizmet araçlarına da ağırlık vermişler. Önceki senelere göre kiralanan binek araçlarda bir hayli düşüş var.

ekşi sözlük
    ibb'nin 1851 araç için ihaleye çıkması
    https://eksisozluk.com/entry/105082840

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Akp de nasıl 14 araç şak diye ortaya çıkıyorsa CHP 'de de çıkıyor yok öyle gizli yapılıyordu şöyleydi böyleydi diye yemeyin milleti burada öyle olsa idi akp 'nin 14 araç ihalesinden kimsenin haberi bile olmazdı neyse.

İBB alıyorsa bile o 1851 (ki kesin yalandır. kesip çarpıtılma haber çıkacak diğer akpli palavraları gibi) aracın toplamı, senin o 14 adet aldığın ultra luks mercoların yarısı etmez. yani İBB 1800 aracı = Tayyib"in 7 adet ultra lüks aracı.

blokluyorum seni ben ya.

bu konularda 4 er 5 er geliyorsun packini toplayıp horde gibi saldırıyorsunuz. ama nedense AKP nin İBB ve Ankara belediyelerinin aş evlerine engel koyduğu konularda arazi oluyorsunuz.

yeter blokluyorum.

forumda diğer arkaldaşlara tavsiyemdir. zaten 3 4 hesapla 5 - 10 kişi takılıyorlar burada... diğer arkadaşlara da tavsiyemdir. bloklayıp prim vermeyin. amaçları tahrik ... ibrahimakça gibi hesaplarla da içli dışlılar. birbirlerini iyi tanıyan kişiler bunlar. o yüzden bloklayın, prim vermeyin... kaybolur giderler.

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Yahu İBB kendi sitesinde yalan ilan mı bulunduruyor? Link verdik o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

blokluyorum seni ben ya.

yeter blokluyorum.

Alıntıları Göster
    La yürü git akp kötülemek için konu açan sen, sürekli oraya buraya mesaj yazan sen, niye o konuya gelmedin deyip chp ile ilgili bir şey olduğunda neden seni göremiyoruz acaba başkasına ettiğin lafları kendin bizzat yapıyorsun sonra yok öyle yok böyle de.

akp nin ibb ve ankara belediyelerine aş evlerine engel koyma konusu olayı muhalefet medyanın attığı algılar olup birkaç gün sonra patlayınca görüyoruz rezilliklerini o yüzden her şeyde biat eder gibi nefret kusar gibi mesaj yazmam ben varsa yanlış hoşuma gitmez hatadır yanlıştır derim ama birkaç gün beklerim haberi.

Daha geçenlerde İBB 'den Murat Ongun temizlik görevlisi için attığı twitter mesajını çabuk unuttunuz herhalde iki konu açılmıştı burada belki de seninde mesajın var idi belki yoktu ama hatırlar gibiyim vardı galiba orada üyeler ne yazdı nefret kustular ağzına geleni yazdılar akp şöyle böyle diye peki sonra ne oldu 2 gün sonra çıktı Murat Ongun özür dilemek zorunda kaldı bize iftira atılıyor derken elinde patladı olay ve özür diledi pekiiiii sizler ne yaptınız zırt pırt konu açarken bir şey elinizde patladı arkanıza bakmadan kaçtınız.

O yüzden senin ne olduğun belli 1851 araç ile 14 araç karşılaştırması yapacak kadar çaresiz kalmadım ben buradanda çaresizliğin ortaya çıkıyor ve mesajlarımda ortada imamoğlu adına üzülüyorum çünkü bütün ihaleler başına yıkılıyor Murat Ongun 'un hatası imamoğlu çekiyor chp 'nin seçim zamanı attığı iddialar imamoğlu nun başına patlıyor. CHP 'ye bir şey olmaz kemik oyu ortada Murat Ongun 'a bir şey olmaz gider başka yer de işe girer ama İmamoğlu o belediye işini kaybederse tarihte adı ne olarak kalır bilirsiniz.

O yüzden blokladığına sevindim çünkü senin bana mesaj yazmaman daha iyi ne amaçla burada yazdığını bildiğim için kafam rahat olur. Bir blok daha kazandım süper. :) Ha bu arada çaresiz olan bloklar. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üsküp te araç kiralama
    11 yıl önce açıldı
    ABD'DE ARAÇ KİRALAMAK
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şizofrensavar Ş kullanıcısına yanıt
    sana noluyor ? o şahıs anladı beni...

1 1. GRUP: (ASGARİ 1460 CC 80 Kw DİZEL MOTORLU, KLİMALI BİNEK ARAÇ) 98 14
    2 2.GRUP : (ASGARİ 1460 CC 60 Kw DİZEL MOTORLU, KLİMALI BİNEK ARAÇ) 246 34
    3 3. GRUP : (ASGARİ 1460 CC 47 Kw DİZEL MOTORLU, KLİMALI BİNEK ARAÇ ) 371 50
    4 4. GRUP :(ASGARİ 1460 CC 55 Kw DİZEL MOTORLU, KLİMALI, CAMLI ) 283 40
    5 5.GRUP: (ASGARİ 1968 CC DİZEL MOTORLU, 8+1 ÇOK AMAÇLI OTOMOBİL ) 23 3
    6 6. GRUP: (ASGARİ 1990 CC DİZEL MOTORLU, 14 KİŞİLİK MİNİBÜS ) 188 25
    7 7.GRUP: (ASGARİ 1990 CC DİZEL MOTORLU, TEK SIRA KABİNLİ KAMYONET ) 29 4
    8 8. GRUP: (ASGARİ 1990 CC DİZEL MOTORLU, 4X2 ÇİFT SIRA KABİNLİ KAMYONET) 287 40
    9 9.GRUP: (ASGARİ 1990 CC DİZEL MOTORLU, PANELVAN ARAÇ ) 111 15
    10 10. GRUP: (ASGARİ 1990 CC DİZEL MOTORLU, 4 X 4 ÇİFT SIRA KABİNLİ KAMYONET ARAÇ) 80 12
    11 11.GRUP: (ASGARİ 1968 CC DİZEL MOTORLU, ŞEHİRLERARASI CENAZE ARACI) 45 6
    12 12.GRUP: (ASGARİ 3500 CC DİZEL MOTORLU, 27 KİŞİLİK OTOBÜS) 20 2
    13 13.GRUP: (ASGARİ 4460 CC DİZEL MOTORLU, 35 KİŞİLİK OTOBÜS) 25 3
    14 14.GRUP: (KAMYON AĞAÇ KASALI) 7 1
    15 15.GRUP: (ASGARİ 45 KİŞİLİK OTOBÜS) 28 4
    16 16.GRUP: (MOBİL İLETİŞİM ARACI) 10 1

bak bakalım kaçı lüks bunların ?

tayyibin 14 adet aldığı ve adetinin 3 milyon lira yapan mercolarını neden anlatmıyorsun ? Toplamda ortalama 42 trilyon harcadığı 14 lüks aracı haber paylaş!

İBB nin aldığı en lüks araç anca 100 beygir var yok. hepsi belediye kamu aracı.

matematik konusunda sen de oku ...

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Tamam sinirlenme... Yenikapı'ya Clio'ları neden dizdi? Madem ihtiyaç var, kalsaydı değil mi :))
  • şizofrensavar Ş kullanıcısına yanıt
    aç bak o zamanın haberlerin yazıyor...

normalde 100 lira günlüğü olan aracı devletin belediyesine 1000 liraya günlük fiyattan yandaşlarından alıp bu millete kitledikleri için olabilir mi? akp hükümetinin vurduğu katrilyonlarca dolarlık vurgunlara bakılınca, o dizilen araçlar devede kıl ....

neyse bas git !

blok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 10 Nisan 2020; 8:42:52 >
  • Toplam 2 mesajı ve sıfır fikri ile ancak ve ancak "hadi bunu da savunun" yazabildiği için cevap verme zahmetine girmeye gerek yoktuaslında. Verdiği linkten 1 satır bile okumadığı da belli. Okusa görecek kiralanacak araçlar kamyon,cenaze aracı,panelvan vs hizmet araçları.
    Sonuç : Trol sıradan ve kalitesiz olunca zevk vermiyor.
  • Ahahah, Dh'deki mesaj sayısı düşünce kalitemizi belirliyor demek.

Sanki hepiniz tek kişisiniz. Mesajlar bu kadar kopyala yapıştır olamaz yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Büyük harflerle mi yazmak lazım? İHTİYAÇ FAZLASI.

Son iki yıla göre, kiralanması planlanan binek araçlardaki azalma net olarak görülüyor tablolardan.
  • işin başlama ve bitiş süresine bakınca, 8 ay gibi bir süre ortaya çıkıyor. korona mesaisi mi nedir? sekiz aylık bir iş, konsorsiyum hariç yerli ve yabancı herkese açık. ilginç

cenaze aracı bile var. demek ki bu sekiz aylık süre içerisinde bir artış mı ön görüyorlar nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 10 Nisan 2020; 2:7:50 >
  • İyi de eski döneme göre daha az kiralayacak.
    İsrafı engellemiş işte. Problem ne ki?

• quote:

Çünkü iş için kullanılmıyordu

Toplam kiralanan araç sayısı 2700'den 1800'e düşmüş.
    Yüzde 30 azaltmış. Sahadaki araç sayısı ise artmış.

İhale açık, israf bitirilmiş. En ufak bir sorun yok. Sorun sizin gibiler.

• NİYE 1881 TANE KİRALAYIP ATAMIN DOĞUM TARİHİNE DENK GETİRMEMİŞLER. KINADIM BAK ŞİMDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

blokluyorum seni ben ya.

yeter blokluyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bence bunu bloklayın adam link vermiş hala yalan diye adamı karalamaya çalışıyor :D

• bu işler sırayla demekki :)

iktidar olunca herkes farklı

akp chp mhp ..farketmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.