Şimdi Ara

Trabzon Havalimanı Hangi Araç Kiralama Şirketi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cumhurfatih Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç günlüğüne araç kiralayacağız. Hangi şirketi tavsiye edersiniz? Başımız ağrımasın istiyoruz. Her türlü sigortayı kaskoyu falan ekleyeceğiz.
    Daha önce bu destinationda deneyimi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
    Teşekkürler.

• Avis ten kiralamayın o kadarını söyleyebilirim. Bu mevsimlerde o traflarda kar olabiliyor o yüzden kış lastiği olmasını beklerdim ama firma çalışanı hiç bir aracımızda yok dedi ve kabağa yakın bir yaz lastiği ile aracı teslim etti. Bence firmaları arayın hangisinde kış lastiği var ise oradan kiralayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garentayı tek geçerim. Müsteriye gercekden deger veriyolar .. Ve arabalari genelde hep temiz ve yeni oluyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garenta'dan kiralamıştım Trabzon hava limanından, hiçbir sorun yaşamadım, tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 26 Eylül 2017; 10:51:2 >
  • Trabzon’da olan yerel firmalara bulaşmayın da . Enterprise ,Garenta, Europcar gibi kurumsal yerleri tercih edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam_ıssız

Avis ten kiralamayın o kadarını söyleyebilirim. Bu mevsimlerde o traflarda kar olabiliyor o yüzden kış lastiği olmasını beklerdim ama firma çalışanı hiç bir aracımızda yok dedi ve kabağa yakın bir yaz lastiği ile aracı teslim etti. Bence firmaları arayın hangisinde kış lastiği var ise oradan kiralayın.

Aman hocam ne karı ya. Karadeniz iklimine hakim değilim ama bu mevsimde kar olur mu? Vay be

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Garentayı tek geçerim. Müsteriye gercekden deger veriyolar .. Ve arabalari genelde hep temiz ve yeni oluyo.

Hocam kaç paraya mal oldu? Yalnızca kiralama ücreti ve provizyon değil mi?

Yaş ve ehliyet tutuyor ama kredi kartının limiti 500 tl. Yeterli olur sanırım 1 günlük kiralamaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üsküp te araç kiralama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ne karı dağlara bile kar yağmaz bu mevsimde. Şimdi İstanbul'dan sıcaktır Trabzon.

Europcar'dan bir haftalığına otomatik dizel Fluence kiralamıştık geçen Temmuz, bir sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Yok hocam ne karı dağlara bile kar yağmaz bu mevsimde. Şimdi İstanbul'dan sıcaktır Trabzon.

Europcar'dan bir haftalığına otomatik dizel Fluence kiralamıştık geçen Temmuz, bir sorun olmadı.

Ekimde zigana dan kaya kaya indik gece yarısı sisli felan. Bende iklime hakim değilim o yüzden yaz lastiği için sesimi çıkarmadım ama bundan sonra güvenmem yani karadeniz havasına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Garentayı tek geçerim. Müsteriye gercekden deger veriyolar .. Ve arabalari genelde hep temiz ve yeni oluyo.

Hocam kaç paraya mal oldu? Yalnızca kiralama ücreti ve provizyon değil mi?

Yaş ve ehliyet tutuyor ama kredi kartının limiti 500 tl. Yeterli olur sanırım 1 günlük kiralamaya

Temimat tutarları aldiğin araca göre değişiyo Ekonomik sinif 300 liradan başlar. Sonra 500 Sonra 1000,1500,2000 diye devam eder. 500 liralik kredi karti 1 gunluk kiralamaya yeterli olur mu bilemem. Aracin 1 gunluk ucretini ve teminati cekiyolar .. Alirken Mini hasarda al mutlaka Cam,far,lastik mini onarimi kapsar. Eğer mini hasar almassan kiraladikdan sonra lastiklerde senden önce şiskinlik balon yırtik felan varsa bunun ucretini senden temin ederler ve bi lastik ucreti 500 lira..

Başima 2 kere geldi Araci alirken lastiklere bakmadim evin önune cektiğimde lastiklerde balon oldugunu farkettim benden once olmustu. Hemen geri goturdum Onlarda mini hasariniz var mi dediler ALLAH dan mini hasarim vardi. Direk tutanak tutturup araci değistirdiler.. Lastigide degistirebirlerdi. Araci sana verdikden ve kapidan ciktikdan sonra aracin lastiginde caminda felan bisey farkedip geri goturursen sorumlulum kabul etmiyolar hakli olarak.

Mini hasarin günluğu 17 liraydi sanirim.Mutlaka yaptir Ayrica kredi kartida senin ustune olmasi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 27 Eylül 2017; 0:46:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.