Şimdi Ara

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ön seçim öncesi CHP MV ve üyelere alışveriş çekleri gönderdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ön seçim öncesi CHP MV ve üyelere alışveriş çekleri gönderdi

• Bu olaydan bağımsız, tek kurtuluş ihtimalimiz kırmızı AKP olan CHP ve RTEv2 olan Ekrem ya ona yanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Trump

Bu olaydan bağımsız, tek kurtuluş ihtimalimiz kırmızı AKP olan CHP ve RTEv2 olan Ekrem ya ona yanıyorum.

Enteresan olan da bir önceki seçimde İmamoğlu için aday olursa Tayyip içeri atar, siyasi yasak getirir engeller çıkarır izin vermez seçimi bırakmaz diyorlardı. He bi de son seçimdi oyları bölmeyin falan filan da oralara hiç girmeyelim.

Aynı kitle bu bahanelerle yeryüzünün en büyük akp lisi Kılıçdaroğlunu dayatmıştı. Kk kazanamaz denildiğinde Ekrem aday olamaz, Mansur kazanamaz diyorlardı. Şimdi aynı hayalperest kitlenin Cumhurbaşkanı Ekrem oldu bile.

Kitle böyleyken kazanma ihtimali konusu şüpheye düşürmüyor değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak bütün dünyanın takip ettiği elips haber.

• Ekonomi ne kadar kötüyse
    MV ler bile market çekine kadar düşmüş...

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Kazanamayacak tek adayla seçime girmek büyük başarıydı gerçekten. Mansur bile kazanamaz ama kesin KK’dan yüksek alırdı. Ekrem’in muhtemelen kazanacağını düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ciddi bir iddia, delili var mı? Niye para versin bir de? Zaten tek aday gibi... alışveriş çeki nedir? Bunu genelde kırsal ya da fakir yerlerde yaparlar, çoğunlukla kimin yaptığını da biliyorum.
    Milletvekiline de mi alışveriş çeki mi vermiş?
    Uçuk bir haber gibi ama bekleyelim, biri elindeki çeki gösterir belki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Savunucak birseysi olmayan biatci şakacidan beklenicek konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Mart 2025; 14:37:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Offf isin kotusu Ozkank gelecek sımdı zır zır kafamızı..... engelledımde o bos muhabbetlerını okumuyorum

• İmamoğlu koftecilikten imparatorluk kurmuş. İnanılmaz zengin ve terliğe oy veririm diyen, sorgulamayan kitlesi var.
    Yani bu tür şeyler onu olumsuz etkilemez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İddia doğrumu değil mi bilmem ama kendi CEBİNDEN YOLLLUYORSA BANA NE veya KİME NE açıkçası. Ama İBB'nin kasasından yolluyorsa sıkıntı. ( Lakin oradan açık bir şekilde yollayacak kadar da cahil değildir kimse. Milletin gözü İBB'de anında yakalanır ordan gösterse. Ve bu görevi kötüye kullanamya girer.)

13 milyon TL İmamoğlu için para değil. Zaten gönderdiyse bile ÖN SEÇİMDE KULLANSINLAR millete dağıtsınlar ve seçime getirsinler adam toplasınlar diye dağıtmıştır.

Çünkü bu Tek adaylı ön seçimi çok önemsiyor. Oradan 1.6 milyon CHP üyesi içersinde öyle 100-150 bin katılım olursa rezil olurlar. En ama en kötü yüzde 51 i geçmek istiyorlar ki Mansur Yavaş'a karşı büyük koz olsun ellerinde bak bir CHP üyelerinin çoğunun oyu ile aday olduk ve CHP'nin tek adayıyım diyecek sonra. Mansur Yavaş ta aday olmak isterse kapı orada diyebilmek için...

• İyide adamım buna ihtiyacı yok ki. Saçma yine şakşakçı minvalinde haberler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.