Şimdi Ara

'İBB Cep Trafik Android' Çıktı ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
29.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakanr

P.M. kapamışsın mail attım. link olarak.

Eyvallah, bir deneyeyim.

Bu arada verileri mobil şebekeden (3g) mi yoksa wifi den mi indiriyorsunuz?
  • quote:

P.M. kapamışsın mail attım. link olarak.
    -----------

link kırık :)
    Your download link has expired.
  • durum ne hala avea ve turkcell'de ücretli mi bilgisi olan?
  • Bunun WiFi üzerinden de çalışan bir kırık versiyonu var mı acaba?
    WM6 cihazım ile ben bunu sıkıntısız bir şekilde WiFi üzerinden kullanıyordum. Bu Android sürümü de benzer şekilde kullanmak isterdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: a197016

Bunun WiFi üzerinden de çalışan bir kırık versiyonu var mı acaba?
    WM6 cihazım ile ben bunu sıkıntısız bir şekilde WiFi üzerinden kullanıyordum. Bu Android sürümü de benzer şekilde kullanmak isterdim...

Evet wifi üzerinden çalışıyor google arat istersen ben öle yaptım selamlar...
  • kırık versiyon mu ? gerek yok ki WIFI bağlantısı varsa çalışıyor IBB kendi sitesinden cektim.
  • KOnuyu hortlasmıs olucam ama neredn yukleme yapabılırım bır de ucret alınacakmı cevap verırsenız cok sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sutlach

KOnuyu hortlasmıs olucam ama neredn yukleme yapabılırım bır de ucret alınacakmı cevap verırsenız cok sevınırım

Bir üst mesajımı okusaydınız IBB'nin kendi sitesinde var.http://tkm.ibb.gov.tr/ceptrafik/index.aspx

İBB Cep Trafik Android
    İBBCepTrafik ile anlık trafik bilgisine, istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden ulaşın

İstanbullular artık android işletim sistemli cep telefonlarıyla da trafiği anında görebiliyor.

İBB Cep Trafik uygulaması android versiyonu istanbulluların hizmetinde. Android kullanıcılarının merakla beklediği uygulama tüm android 1.5 ve üstü versiyonlu cihazlarda çalışabiliyor. Böylece sayıları her geçen gün artan android kullanıcıları telefonlarını kullanarak günün her saatinde anlık trafik bilgisine kolayca ulaşabilecek. İşletim sisteminin özelliklerine uygun olarak geliştirilen bu versiyonda android için özel olarak geliştirilen vektörel bir harita altyapısı kullanılıyor. Uygulama, harita bilgisi için internete ihtiyaç duymadan istanbul haritasını hızlı bir şekilde kullanıcılara sunabiliyor.

Bu uygulama ile Android kullanıcıları İBB Cep Trafik’in diğer versiyonlarında olduğu gibi trafik görüntülerini canlı izleyebilir ve trafik ölçüm sensörleri ile hazırlanan Trafik Yoğunluk Haritası’ndan yol durum bilgilerini alabilirler. Anlık kaza ve yol durumunu etkileyen bilgiler uygulamada bulunan duyurular modülü üzerinden görülebilir, bununla birlikte İstanbul içerisinde seçilen iki nokta arasındaki tahmini seyahat süresi de görülebilmekte, istenirse bir alarm kurulup belirlenen güzergahdaki seyahat süresi belirli bir değere geldiğinde (örneğin 20 dk) otomatik olarak uygulamanın sesli uyarı vermesi sağlanabilmektedir. Böylece İBB Cep Trafik kullanıcıları en uygun zamanda yola çıkabilirler. Ayrıca uygulama telefondaki gps alıcısını kullanarak yoğunluk haritası üzerinde bulunduğunuz konumu işaretleyebilmektedir.

Telefonunuzun mesaj bölümünden “Trafik” yazıp 1530’a göndererek veya doğrudan http://tkm.ibb.gov.tr/ibbtrafik.apk adresinden uygulamayı cep telefonunuza yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 29 Haziran 2011; 0:51:11 >

• Hala ücret istiyor insafsızlar!
  • Bunlar (İBB ve Turkcell) insafı da geçtiler artık
  • Abi istememleri lazım benden istemiyor alla allaaa çok acayip bi durum. Kullandığınız telefon nedir? Ben X10 kullanıyorum.
  • Türkcell kullanıyorum hala ücret istiyorlar.
  • quote:

Abi istememleri lazım benden istemiyor alla allaaa çok acayip bi durum. Kullandığınız telefon nedir? Ben X10 kullanıyorum.

Hangi operator hocam?
    Birde bağlantı 3g mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

quote:

Abi istememleri lazım benden istemiyor alla allaaa çok acayip bi durum. Kullandığınız telefon nedir? Ben X10 kullanıyorum.

Hangi operator hocam?
    Birde bağlantı 3g mi?

avea kullanıyorum. wifi'dende 3g dende bağlanıyorum. hiçbi sorun yok. sadece yoğunluk haritası yada başka bir yere girmeye çalışırken "sistem hatası: Belirlenemeyen IP. Daha sonra tekrar deneyiniz" diye uyarı veriyor. tamam diyorum tıkır tıkır kullanıyorum bukadar. GAYRIY'a link yollamıştım. Şimdi linki kaybettim de elindeyse atsın buraya bide diğer arkadaşlar baksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanr -- 4 Temmuz 2011; 20:38:03 >
  • Sorun Türkcell'in paragözlüğünden kaynaklanıyor sanırım.
  • İbb den cevap geldi. Sorun Türkcell den kaynaklı.

quote:

Sayın,

İBBCeptrafik uygulaması 2006 yılında vatandaşlarımıza hizmet vermek maksadıyla geliştirildiğinde GPRS ücretleri çok pahalıydı.GPRS üzerinden bağlantı kurularak kullanılan uygulamalar ise kullanıcılarına yüksek maliyetlere neden oluyordu.
    GPRS ücretleri pahalı olması sebebiyle İBB bu hizmeti almak isteyen vatandaşları adına operatörler ile pazarlık yaparak sınırsız kullanım karşılığı 5TL’de anlaşmıştır. Şu anda alınan iletişim ücreti tamamen vatandaş menfati için 2006 yılında kararlaştırılmıştır. O yıllarda her gün 1 defa kullanıldığında ortalama ücret 10TL ‘yi geçiyordu. Ancak günümüzde alınan bu iletişim bedeli, iletişim maliyetleri düştüğü için çok fazla gelmektedir.
    Ancak kamu kurumu olduğumuz için hem bu anlaşmaları yapmamız, hem de iptal etmemiz çok uzun sürmektedir. Tüm operatörlere resmi yazılar yazılmıştır. Hukuksal süreç beklenmektedir. 1-2 ay içerisinde ücretlendirme sistemi kalkacaktır.
    İBBCeptrafik’in Android, iPhone, Windows Mobile ve diğer telefonlar için olmak üzere toplam 4 versiyonu bulunmaktadır. Windows Mobile versiyon olan İBBCepTrafik+ ve İphone versiyon’dan ücret alınmaması tamamen operatörler ile alakalıdır.
    Turkcell bu versiyonlardan 1 yıl ücret almayacağını belirtmiş ancak 1 yıl geçmesine rağmen ücret almamaya devam etmektedir..iPhone versiyonundan da operatörler tarafından ücret alınmamaktadır. Operatör, ben bu müşterilerimden ücret almayacağım dediği zaman doğal olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaş lehine durum olduğu için onay vermektedir.
    Belediyemiz şuan yoğun bir şekilde bu operatörler ile imzalanan protokolün iptali için uğraşmaktadır. Kamu kurumu olduğumuz için ancak belirli prosedürlere bağlı kalarak hareket etmekteyiz. Ancak ciddi bir çalışma yapılmakta olup kısa süre içinde operatörler ile anlaşılıp 5TL uygulaması kaldırılacaktır.

İlginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

• quote:

İbb den cevap geldi. Sorun Türkcell den kaynaklı.

quote:

Sayın,

İBBCeptrafik uygulaması 2006 yılında vatandaşlarımıza hizmet vermek maksadıyla geliştirildiğinde GPRS ücretleri çok pahalıydı.GPRS üzerinden bağlantı kurularak kullanılan uygulamalar ise kullanıcılarına yüksek maliyetlere neden oluyordu.
    GPRS ücretleri pahalı olması sebebiyle İBB bu hizmeti almak isteyen vatandaşları adına operatörler ile pazarlık yaparak sınırsız kullanım karşılığı 5TL’de anlaşmıştır. Şu anda alınan iletişim ücreti tamamen vatandaş menfati için 2006 yılında kararlaştırılmıştır. O yıllarda her gün 1 defa kullanıldığında ortalama ücret 10TL ‘yi geçiyordu. Ancak günümüzde alınan bu iletişim bedeli, iletişim maliyetleri düştüğü için çok fazla gelmektedir.
    Ancak kamu kurumu olduğumuz için hem bu anlaşmaları yapmamız, hem de iptal etmemiz çok uzun sürmektedir. Tüm operatörlere resmi yazılar yazılmıştır. Hukuksal süreç beklenmektedir. 1-2 ay içerisinde ücretlendirme sistemi kalkacaktır.
    İBBCeptrafik’in Android, iPhone, Windows Mobile ve diğer telefonlar için olmak üzere toplam 4 versiyonu bulunmaktadır. Windows Mobile versiyon olan İBBCepTrafik+ ve İphone versiyon’dan ücret alınmaması tamamen operatörler ile alakalıdır.
    Turkcell bu versiyonlardan 1 yıl ücret almayacağını belirtmiş ancak 1 yıl geçmesine rağmen ücret almamaya devam etmektedir..iPhone versiyonundan da operatörler tarafından ücret alınmamaktadır. Operatör, ben bu müşterilerimden ücret almayacağım dediği zaman doğal olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaş lehine durum olduğu için onay vermektedir.
    Belediyemiz şuan yoğun bir şekilde bu operatörler ile imzalanan protokolün iptali için uğraşmaktadır. Kamu kurumu olduğumuz için ancak belirli prosedürlere bağlı kalarak hareket etmekteyiz. Ancak ciddi bir çalışma yapılmakta olup kısa süre içinde operatörler ile anlaşılıp 5TL uygulaması kaldırılacaktır.

iyi haberlerinizi bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

quote:

İbb den cevap geldi. Sorun Türkcell den kaynaklı.

quote:

Sayın,

iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Valla Haberler türkcellden gelmesi lazımç
    Herkes arayıp itiraz ederse ya da Türkcelle mail atarsa ancak o zaman düzelir.
    Belediye topu Türkcelle e attı.

• Türkcell i arayıp şikayet kaydı açtırdım. bir iki gün içinde dönecekler umarım.
  • niye herşey iphone'nun etrafında dönüyor?

herkes mail atsın arkadaşlar.. Öyle şey mi olur? iphone dan alma diğer telefon sahiplerinden al...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.