Şimdi Ara

'İBB Cep Trafik Android' Çıktı ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
29.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekinderya

niye herşey iphone'nun etrafında dönüyor?

herkes mail atsın arkadaşlar.. Öyle şey mi olur? iphone dan alma diğer telefon sahiplerinden al...

Sadece iphone değil, windows mobile telefonlardan da almıyorlar.

Beni geri aradılar, bu uygulama ücretlidir dediler. Bende iphone da, windows mobilde neden ücretsiz deyince afalladılar. Birşeyden haberleri yok.

Türcell t10 android telefon 110 bin sattı. t20 satış hedefi 150 bin. Bu kadar andoid telefon satıp android telefon sahiplerini öpüyorsnuz ne ayak dedim :)
    Bana döncekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

Türkcell i arayıp şikayet kaydı açtırdım. bir iki gün içinde dönecekler umarım.

Ben de şikayet ettim. Bir hafta oldu ses yok!
  • Ben 4-5 kişiye derdimi anlatmaya çalıştım. Türkcelle kimsenin bu uygulama şeyinde değil. Kimse de birşey bilmiyorum.
    Müşteri temsilcilerine kayıdı açarken yazacakları kelimeleri tek tek yazdırdım.
    Beni geri arayan kişi bu uygulama paralı dedi. Niye iphone ve windows mobile de bedava dedim kaldı. Biz sizi arayalım dedi
    2-3 gün sonra biri daha aradı. Bu uygulama paralı dedi. Sadece iphone da paralıymış. Yaw kardeşim vodafone da bedava, avea da bedava bir sizde parayla dedim. Ayrıca windows mobile de yıllarca bedava kullandım dedim, tamam dedi kapattı.

üçüncü arayan bu uygulama paralı dedi. hede höde dedim. apralı işine gelirse gbi dedi. sustum :)
  • çok ilginç yaaa wifi açıkken de bağlanmıyomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

çok ilginç yaaa wifi açıkken de bağlanmıyomu?

Hocam wifi bulduktan sonra zaten bilgisayardan bakıyoruz.
    Önemliolan yoldayken trafiği görebilmek. Hangi yoldan, köprüden gideceğini öğrenmek.
  • Konuyu, enayi yerine konulmamak için güncel tutalım.

• Turkcellden hala bi hareket yok sanırsam
  • arkadaslar bugun tesadufen Turkcell'in sitesinde gordum, denedim, calisiyor :)

trafik yazip 7777'ye gonderirseniz uygulama geliyor cebinize. ucretsiz olarak yogunluk haritasina girdim.

bilginize.
  • ARTIK ÜCRETSİZ!

Arkadaşlar ben de ücretli olduğu için 1 aydır denemiyordum. Geçen gün ücretli olduğuna ve Turkcell'in bu kadar insafsız olduğuna inanmayan br arkadaşıma kanıtlamak için açtım ve ücretlidir mesajı çıkmadan uygulamaya girdi. :)

Yani artık ücretsiz.

Gözümüz aydın!
  • Evet bende Aveayaya taşımıştım numaramı 1 ay oluyor ücretli diyordu şimdi denedim çalışıyor 3g den yalnız kamera görüntüsüne tıkladığında uayrı çıkıp lütfen internet erişim noktanızı kontrol ediniz diye çıkıyor tamam deyip geçince kamera açılıyor ve çalışıyor...
  • Hadi gözümüz aydın!
    Turkcell artık ücret istemiyor....
  • Samsung Galaxy S2 ile denedim Wifi ile bağlanınca bilinmeyen ip diye uyarı geliyor ama yinede çalışıyor. Wifi kapattım Paket veriyi açtım.. Hattım Turkcell ve kontörlü ücret almadan ve hata uyarısı çıkmadan kullandım...
  • EVET ARKADAŞLAR ARTIK ÜCRETSİZ.

Ofisteki birkaç kişiye de kurdum. hiçbirinde abonelik istemedi.
    Yeniden indirin ve kurun.
  • Huawei ideos x5 e sorunsuz kurdum kullaniyorum. Yalniz iphone uygulamasi daha guzel :)
  • mesaj yolladım geldi kurdum ama telde bulamıyorum ne işse :(
  • Andorid deki çok çirkin. Iphone uygulaması harika. 2 senedir düzeltemediler mi şunu? Android için olan da hareket yok sadece yogunluk var. yoksa yenisi çıktı ben mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

Andorid deki çok çirkin. Iphone uygulaması harika. 2 senedir düzeltemediler mi şunu? Android için olan da hareket yok sadece yogunluk var. yoksa yenisi çıktı ben mi bilmiyorum.

Evet dediğiniz gibi çok çirkin ama bu gün iki kez beni kurtardı diyebilirim. Silivriye gidiyordum. Avcılar tarafındaki yoğun trafiği görmemi sağlayıp beni tem'e yönlendirdi...
  • Böyle dandik bir uygulama yapılamaz çıktığını bilmiyordum mail attım belediyeye link gönderdiler altına da yazmış bir ay icinde güncelleme gelecek diye uygulamaya bir girdim neden güncelleme gelecek dediğini anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkm@ibb.gov.tr
    Uygulamaya çok çirkin diyen arkadaşlar verdiğim mail adresine uygulama ile ilgili sıkıntılarımızı anlatan mailler atalım kamuoyu oluşturup taleplerimizi bildirelim ki güncelleme gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail ile ulaşıp kendilerine veryansın ettim. Gelen cevap:

quote:

Şu anda Android için İBB CepTrafik uygulamamız yeniden yazılmaktadır. En geç 1 ay içerisinde uygulamamız Google Play uyguama marketinde olacaktır.

İlginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.