Şimdi Ara

'İBB Cep Trafik Android' Çıktı ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
29.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi denedim. benden ücret istedi. hattım turkcell
  • Ben Vodafone ile kullanıyorum. My Vodafone'da hattıma yansıyan bir ücret yok şimdilik. 15 Mart'ta fatura kesilince net olarak ortaya çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necipalperen

şimdi denedim. benden ücret istedi. hattım turkcell

• TKM ve TURKCELL'den cevap var:
    "Görüşmeler devam etmektedir, anlaşmalar sağlanmıştır, kısa süre içerisinde ücretlendirme kalkacaktır."

Bakalım daha ne kadar beklicez?
  • Ve hala 5 tl istiyor 3g den baglanınca yalnız çok garip wifiden baglanınca yanlış ıp desede açıyor kameraları tuhaf...
  • İBB, yılbaşında sözleşmemiz sona eriyor ücretsiz olacak diyordu. 2011 de yetmedi bir de sponsorluk anlaşması imzaladılar Turkcel'le.

"Uygulamanın isim hakkını ihale yoluyla 1 yıllık süre ile alan Turkcell, belediyeye yıllık 1 milyon 500 bin TL ödeyecek. Aktif olarak şu an 1 milyon kullanıcısı bulunan Cep Trafik kullanımı için ihale kapsamında vatandaştan alınan 5 TL'lik hizmet bedeli kaldırılacak."
    Aşağıdaki linkte 19 Mart 2011'de yayınlanan bu ifadelere rağmen TURKCELL hala ücret almaya devam ediyor...

İBB TURKCELL elele milleti keriz yerine koymaya devam...

http://www.aksam.com.tr/istanbulda-cep-trafik-hizmeti-ucretsiz-olacak--27444h.html

Şu hesabı bir de siz yapın bakalım:
    1 milyon aktif kullanıcı x 5 TL X 12 ay =60 milyon TL. En azından üç aydır ücret alıyorlar...
    Turkcell belediyeye ne ödeyecekmiş: 1,5 milyon TL.

"İHALE KAPSAMINDA VATANDAŞTAN ALINAN 5 TL'LİK HİZMET BEDELİ KALDIRILACAK"MIŞ!

• quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Ben Vodafone ile kullanıyorum. My Vodafone'da hattıma yansıyan bir ücret yok şimdilik. 15 Mart'ta fatura kesilince net olarak ortaya çıkacaktır.

Vodafone İBB Trafik için ücret almıyor. Teyit edebilirim.
  • Evet, Vodafone ibb trafik için ücret almıyor.
  • yükledim kurdum wifi den de vodafone 3gden de kameralar izleniyor çok güzel bi uygulama
  • Ayıp artık bu Turkcell'in yaptığı! Bu olayın İBB ile, operatörle yapılan anlaşmalarla vs. alakası yok artık! Telefon Allah'tan flash çalıştırabiliyor da internet tarayıcıdan girip bakabiliyoruz zahmetli de olsa!

Bu mağduriyet giderilmeli, yeni yazılım Turkcell tarafından kullanıcılara bir an önce ücretsiz olarak sunulmalı! Bknz:http://www.aksam.com.tr/istanbulda-cep-trafik-hizmeti-ucretsiz-olacak--27444h.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresus -- 28 Mayıs 2011; 15:17:38 >
  • Arkadaşlar Turkcell de son durum nedir ? aylık para alınıyor mu? yoksa internet paketinden mi düşülüyor kullanım ücreti?
  • Umarım en kısa sürede Turkcell de para almaz...
  • Turkcell, para istemeye devam ediyor...

tkm@ibb.gov.tr 'ye mail atalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

Turkcell, para istemeye devam ediyor...

tkm@ibb.gov.tr 'ye mail atalım...

güncel
  • androidde ibb trafik var mı diye ararken bu başlığı buldum ve yine turkcellin söğüşçülüğüne rastlamış oldum. şaşırmıyorum artık. bilgiler için teşekkürler.
  • Turkcell açıklama yapmış:

İBB sponsorluk ihalesini iptal etti diye. İBB'nin talebi ile 1 Haziran 2011'den itibaren Ceptrafik kullanımı ücretsiz hale getirilmişmiş.
    Ancak programı tkm.ibb.govbtr'den yeniden indirmeme rağmen hala ücret istiyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 16 Haziran 2011; 9:47:28 >

• quote:

Turkcell açıklama yapmış:

İBB sponsorluk ihalesini iptal etti diye. İBB'nin talebi ile 1 Haziran 2011'den itibaren Ceptrafik kullanımı ücretsiz hale getirilmişmiş.
    Ancak programı tkm.ibb.govbtr'den yeniden indirmeme rağmen hala ücret istiyor.....

Devam

• quote:

quote:

Turkcell açıklama yapmış:

Devam

• Bende niye böyle bişey olmuyo sana bendeki apk yi yollayayım bak bi bakalım 7-8- aydır bu apk yi kullanıyorum bişey olmuyo sorunsuz çalışmakta. Özelden yolluyorum.
  • P.M. kapamışsın mail attım. link olarak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.