Şimdi Ara

İBB'nin mobil uygulaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulamayı telefonuna kurup kullanan arkadaşlar telefon modellerini buraya yazabilirmi. Bende sonradan gerekli olan yerlere bildiririm
  • n95 sorunsuz çalışıyor..çok yararlı bir uygulama..
  • sağol
  • Şimdi yükledim.Güzel çalışıyor.Teşekkürler
  • istanbulda yaşayanlar için süper bir uygulama.emeğine sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ytubil

Uygulamayı telefonuna kurup kullanan arkadaşlar telefon modellerini buraya yazabilirmi. Bende sonradan gerekli olan yerlere bildiririm

N73te de sorunsuz.
    Saygılarımla.
  • Tam olarak ne işe yarıyor kullananlar inceleyebilir mi?
  • arkadaslar sayfa acilmiyor uygulamayi biryere upload edebilir misiniz???
  • mobil windows lu smartphone lar için ne yapmamız lazım
  • Sanırım bu bir Symbian uygulaması ama eğer Java ise Windows Mobile tabanlı telefonlarda da çalışır. Lütfen birisi bu programı indirebileceğimiz adres verebilir mi, siteden kaldırılmış bulamıyorum hiçbiryerde ve benim için çok önemli. Bu programdan haberim olana kadar daha bugün internet sitesindeki flash dosyasında yayınlanan görüntüyü cepten izlemenin yollarını aradım, online swf extract ya da online website screenshot gibi ama çok kolay gözxükmüyor sonra bu programı görünce çok sevindim, düşündüğmden de iyi yapmışlar, yoğun yollar kırmızı açık olanlar yeşil.. Artık biryere gitmeden önce hemen cepten yol durumunu kontrol edebileceğiz ve önceden doğru güzergahı seçip epey bir zaman tasarrufu sağlıycak inşallah.
  • BEN DAHA ÖNCE N95 E YUKLEMİŞTİM AMA N95 8 GB ALINCA BENDE SİTEDEN BAKTIM BULAMADIM. BENDE KAÇ GÜNDÜR ARIYORUM AMA BULAMIYORUM BAYA CANIM SIKILDI İNŞALLH YAKIN ZAMANDA KOYARLAR SİTEYE BİZDE GİNE YUKLERİZ. AMA VARYA ACCAAAYİP İŞİME YARIYORDU İŞ İTİBARİYLE SIK SIK DIŞARDA OLDUĞUM İŞÇİN İŞİME SUPER YARIYORDU.
  • http://tkm.ibb.gov.tr/ceptrafik/index.aspx

yalnız bu resim he ona göre tıklanmıyo yani herhangi 1 yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 30 Kasım 2007; 22:09:30 >
  • tlefonun versiyonunu yükseltince bu uygulamada silindi maalesef sitede heralde güncelleme yapıyorlar umarım tez zamanda site aktif olur
  • Ben de Ağustos gibi Siemens S65 e kurup kullanmaya baslamistim. Daha sonra telefonum arızalanınca sildim ve yeni telefonum olan SE K510i ye kurdum tekrar (nasıl yaptığımı hatırlamıyorum 2. defa ??). Düzgünce çalıştı.
    Fakat Se yi de çöpe atıp yeni gelen Benq-Siemens Ef71 e kurmak üzere Se den de sildim. Yeni telefona kurayım diye tekrar ibb sitesine girince bir de ne göreyim, program askıya alınmış. Hemen idd destek hattını telefonla aradım. Karşıma çıkan görevli, "aa siz o programı kullanıyor muydunuz, bu deneme süresiydi" vb gibi birşeyler söyledi ve 2 hafta kadar içinde tekrar kullanıma sunulacağını, sorunun servis sağlayıcılar ile anlaşma sağlanamamış olmasından kaynaklandığını söyledi. Ama o konuşma üstünden nerdeyse 20 gün geçti, sistem hala pasif...

Programı kurulu duran arkadaşlardan 176*220 çözünürlüğe sahip olanlar bana jad ve jar dosyalarını yollayabilirlerse çok sevinirim. Mail adresim: erkalozsoy@gmail.com .
    quote:

Orjinalden alıntı: ytubil

Uygulamayı telefonuna kurup kullanan arkadaşlar telefon modellerini buraya yazabilirmi. Bende sonradan gerekli olan yerlere bildiririm

• Merhaba,

Siteden daha evvel indirilebiliyordu, fakat şimdi hiç bir yerden indirilemiyor.
    Varsa ben de java dosyalarını alabilir miyim.
    muratturhan@gmail.com adresine gönderirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
  • bu program banada gerekiyor arkadaşlar..n95 e yuklemiştim fakat guncelleme sonrası calısmıyor..
  • Herkese selam,

Uygulama şu andan itibaren tekrar aktif hale getirilmiştir:
    http://tkm.ibb.gov.tr/ceptrafik/index.aspx
  • direkt yeni kurulum dosyasına ulaşmak mümkün mü acaba indirenler dosyayı ekleyebilirler mi?
  • Mesaj göndereli 4 saat oldu. Açıklamada bahsedilen wappush mesajı gönderilmedi. İkinci kez denedim yine aynı. Bekliyoruz bakalım.
  • TURKCELL'in WapPush mesaj alamıyan telefonlar ile ilgili yaptığı açıklama

PDA’lerde yaptığımız denemelerde WapPush mesajlarının wap ayarları doğru yapılandırılmadığı zaman gelmediğini tespit ettik. PDA cihazlarda genellikle internet sayfalarına erişim sağlamak için “internet” APN’i aktif konuma getirilir. Ancak WapPush mesajının cihazdan açılması için “wap” APN’inin etkin olması gerekir.

Yani,http://wap.turkcell-im.com.tr adresi açılabiliyorsa WapPush mesajları da açılabilir.

Turkcell PDA cihazlarda; Cihaza yüklenen özel bir cab dosyası sayesinde, wap sayfaları “wap” APN’i ile, www. ile başlayan sayfalar ise “internet” APN’i ile otomatik olarak açılır. Yani arka planda çalışan bir komut wap-web geçişlerini otomatik olarak gerçekleştirir ki bu da kullanıcılara büyük kolaylık sağlar. Eğer cihazın üzerinde bulunan ayarlar (Fabrika çıkışı olarak cihaz Wap, Mms, İnternet ayarları kurulu gelir ve wap-web geçişlerini otomatik yapar) elle değiştirilirse arka planda çalışan komut işlevini kaybediyor.
    Sadece Turkcell PDA’lerde bulunan bu özellik eğer cihaz fabrika ayarlarına döndürülürse (hard reset) tekrar işlerlik kazanacaktır ve wap-web geçişleri başarılı olarak çalışacaktır. Böylece WapPush mesajları da başarılı bir şekilde açılabilecektir. Hard reset yapıldığında cihaza sonradan yüklenen tüm bilgiler silinecektir. Ya da cihaza özel cab dosyasının cihazda tekrar çalıştırılması ile sorun çözülebilir.

Cihaza özgü cab dosyalarınawww.turkcell.com.tr adresinden, YARDIM sekmesi ,Turkcell Servis Yazlımları link’inden ulaşabilirsiniz.
    Bu cab dosyaları ilgili cihazlara yüklediğinde problem çözülecektir.

quote:

Orjinalden alıntı: proedit

Mesaj göndereli 4 saat oldu. Açıklamada bahsedilen wappush mesajı gönderilmedi. İkinci kez denedim yine aynı. Bekliyoruz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinbo -- 11 Ocak 2008; 19:31:17 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.