Şimdi Ara

İBB'nin mobil uygulaması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3230 da denedim hattım vodafone uygulama geldi yükledim program açılıyor da fakat kameralar tam açılırken 'Hata Kodu : SymbianOS error=-4161' uayrısı veriyor ve açılmıyor.Gprs ayarlarımda bi sorun yok çünkü msn e bağlanabiliyorum.
  • Merhaba,

Ipaq HP6965 uzerinde, Windows Mobile 5.0 kullaniyorum.

Turkcell 1530'a Trafik mesaji attim, gelen link'i tikladim.

HP6965 uzerinde, Esmertec Java uygulamasi var. Gelen link, otomatik olarak bu uygulamayi calistiriyor ve IBB Trafik uygulamasini yukluyor. Daha sonra, hem GPRS uzerinden, hem de WIFI uzerinden uygulamayi kullanabiliyorum. Bu guzel, cunku, evden acele cikarken bilgisayari acmak zorunda kalmadan cep telefonundan trafik durumunu kontrol edebiliyorum, hem de GPRS icin ucret odemiyorum.

Ek bilgi: Windows Mobile, daha once de, Opera Mini 3 tarayiciyi Esmertec uzerine kurmustu. Sorunsuz calisiyor.

Hem IBB Trafik uygulamasini, hem de, Opera Mini'yi calistirmak icin ilk once Esmertec'i calistiriyorum. Daha sonra bunun uzerinden her iki uygulamayi calistiriyorum.

Veriler, sitelerindeki bilgiye gore 2 dakika gec olarak geliyor.
  • arkadaşlar birinin bu 1530 a mesaj attıktan sona size gelen linki yazması mümkünmü buraya
  • vallahi ben gebzede yaşıyorum İstanbulla hiç işim olmuyor ama öle arada bi bakmak için indirmiştim Acun Ilıcalı programında reklam yapmıştı oradan görüp indirmiştim hoş bir uygulama
  • Screw arkadaşım, o link sadece gönderen cep telefonunda çalışıyor. İnanılmaz ama gerçek bu :)

quote:

Orjinalden alıntı: screw

arkadaşlar birinin bu 1530 a mesaj attıktan sona size gelen linki yazması mümkünmü buraya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.