Şimdi Ara

İBB'nin mobil uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper bir link. Belediyenin mobil uygulaması resmi olarak duyurulmadan siz kullanmaya başlayabilirsiniz. Linki nasıl buldun demeyin meslek sırrı. Hadi istanbulumuza hayırlı olsun

http://tkm.ibb.gov.tr/ceptrafik/site/index.html

• quote:

Orjinalden alıntı: ytubil

Süper bir link. Belediyenin mobil uygulaması resmi olarak duyurulmadan siz kullanmaya başlayabilirsiniz. Linki nasıl buldun demeyin meslek sırrı. Hadi istanbulumuza hayırlı olsun

MESLEK SIRRIYMIŞ JAMES BONDUN YANDAN YEMİŞİ GİBİ OLMUŞ BU

• quote:

Orjinalden alıntı: ..:Roman Kosecki:..

quote:

Orjinalden alıntı: ytubil

Süper bir link. Belediyenin mobil uygulaması resmi olarak duyurulmadan siz kullanmaya başlayabilirsiniz. Linki nasıl buldun demeyin meslek sırrı. Hadi istanbulumuza hayırlı olsun

MESLEK SIRRIYMIŞ JAMES BONDUN YANDAN YEMİŞİ GİBİ OLMUŞ BU

Adam araştırmış ve bunu bizimle paylaşmış mizah yapıcakcan mizah bölümde yap.

• Güzel bir uygulamaymış. paylaşım için sağol. Bir de indirdikten sonra kurulum dosyasını nereye atıyor cihaz onu bilsek iyi olurdu.
  • hmm cok guzel hemen deneyelim
    sonunda gpsimiz olmadan da bilgi alabilecegiz super
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 3 Ağustos 2007; 15:07:19 >
  • super bir bilgi
    tsk ederim
  • öyle diyorsan öyledir. Benim paket verilerim biraz fazla tutmuş gözüküyor telefonumda. Avea hattım da var benim. o zaman senin dediğine göre cihazıma kurduğum programı avea hattım ile kullanamamam lazım. İlginç...
  • Bir yamuk durum olmasın ? Ad soyad, cep no ve email istiyor indirmek için.
    İBB nin sitesinden bu linke ulaşılamıyor ??
    Saygılarımla.
  • Ytubil Arkadaş güzel bir uygulamaya benziyor.
    Ancak İBB nin sitesinde bir sorun var sanırım linke ulaşamıyorum. Ne yapmamız gerektiği ile ilgili yardımcı olursan seviirim.
    Şimdiden Teşekkürler..
  • Ben bu yaz bu kurumda staj yaptım.Staj yaparken bu programdan bahsediliyordu ama tam olarak ortaya çıkmamıştı.Sanırım linki veren arkadaş ya kurumda çalışıyor yada staj yapanlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huawéi -- 20 Ekim 2007; 20:47:47 >
  • İyide bu yeni birşey değilki bende 1,5 aydır var,
  • konuyu açtığımda sen daha uygulamayı yüklememişsin. Neyse güle güle kullan
  • Link mesajı yazdığım an itibariyle çalışıyor. Geçici bir sorunla karşılaşmış olabilirsin. Yakın zaman da programın lansmanı yapılacak inşallah. Hadi hayırlı uğurlu olsun
  • Arkadaşlar ben gönderdiğiniz siteden abone oldum, ardından da telefon ile bana gönderdikleri adrese girdim, fakat programı indirirken bir hata oldu, şimdi tekrar deniyorum, bana "sadece 1 kez indirebilirsiniz" diyor ve programı indirdiğimi sanıyor sistem, ne yapacağız bu durumda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: imolared

Arkadaşlar ben gönderdiğiniz siteden abone oldum, ardından da telefon ile bana gönderdikleri adrese girdim, fakat programı indirirken bir hata oldu, şimdi tekrar deniyorum, bana "sadece 1 kez indirebilirsiniz" diyor ve programı indirdiğimi sanıyor sistem, ne yapacağız bu durumda?

KArşılaştığın hata tam olarak neydi ve ne dedi? ayrıca telefon numaranı ve operatör bilgini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım
  • teşekkürler çok güzel bir uygulamaya benziyor..suan ındırıyorum..
  • program 10 numara kardes saol..
  • Nokia
    MODEL SONUÇ
    3230 Y
    6125 X
    6230 D
    6260 Y
    6280 X
    6600 Y
    6670 Y
    6680 Y
    6681 Y
    7610 Y
    6230i Y
    N70 Y
    N73 Y
    N80 Y
    N91 Y
    E61i Y

AÇIKLAMA
    Y İBBCepTrafik Yüksek Çözünürlüklü versiyon çalışıyor
    D İBBCepTrafik Düşük Çözünürlüklü versiyon çalışıyor
    X İBBCepTrafik çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo2 -- 22 Ekim 2007; 14:45:23 >
  • E61i de ekleyebilirsin dostum listene, (Y) . Gayet guzel calisiyor. Bir kac aydir kullaniyorum. Ozellikle karsiya gecmeden once kontrol ediyorum. Bir de yurtdisindayken memleket hasreti cekince hehe
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.