Şimdi Ara

İBB sonuçları açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Winnerlik icime islemis aw.

12 tirlik filomuz ve abimin uzerine insaat sirketimiz olmasina ragmen cikmis yuce rabbime sukran

• babam ogretmen cebımde 3 kurus para yok ama 726.sıradayız 😃
  • Esenyurt çıkmış. Kanuni de çıkmıştı.
    Kanuni de kalmak daha avantajlı diye düşünüyorum. Nakil isticem fsmye. Geçersem eğer daha avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xflory -- 12 Eylül 2022; 7:52:59 >
  • xflory kullanıcısına yanıt

Bana da Kanuni çıkmıştı. İbb Gaziosmanpaşa da çıktı. Hangisinde kalmak daha iyi olur acaba?

• Elirazo E kullanıcısına yanıt
    Gaziosmanpaşa yurdu 4 ve 6 kişiliktir hocam haberiniz olsun
  • Bana Esenyurt İBB ve Kanuni cikti Esenyurt gecicem gibi ben.
  • Ümraniye çıktı umraarım 5 yıl kalabiliyoruzdur

Aynı şekilde kanuni ve İBB gop çıktı
  • 1108.yedek
  • Bi tek bana mı çıkmadı awk

• Bu ibbler arasinda nakil var mi? Bir de yil yineleme var yaziyor tam anlayamadim 4 yil boyunca sikinti cikarmaz isek kalabiliyor muyuz?
  • Gaziosmanpaşa çıktı,yurdun kendisi ve yeri ile ilgili bilginiz var mı.Nasıl sizce?

• başvuru onaylanmamıştır yazıyor, bu ne demek? başka yaşayan var mı aynı durumu?
  • ksenophanes17 K kullanıcısına yanıt
    Hocam yedekte belli bir limit varmış diye duydum o limitin üstündekilere direkt onaylanmamış yazıyor bir kaç kişide aynı şey olmuş böyle söylediler
  • GENERAL KENOBI G kullanıcısına yanıt

Evet hocam gördüm. Ytü Davutpaşa'da okuyacam bu arada sizce hangisi iyi olur? Fiyatı ve 6 kisilik odası olması düşündürüyor bı tık. Kykya zam gelicekse aslında cok sorun olmaz.

• gaddarkerim2022 kullanıcısına yanıt

Siz ne yapacaksınız ben ytu davutpasada okuyacam napsam diye düşünüyorum

Ben de Davutpaşadayım.Bana mahmut celalettin sancaktepe kyk ve ibb esenyurt çıktı ben ibb seçeceğim.Hocam yerinizde olsam yurtları ziyaret ederdim ulaşım ve konfora göre seçimimi yapardım.
    Hocam ben kanunide kalıp fsm nakil isticem en geç 1 seneye geçerim diye düşünüyorum. Bu yönden düsünürsek bence kyk daha avantajlı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.