Şimdi Ara

İBB Yurtlarının ulaşımı ve genel konumu hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İbb yurtlarında kalmış veya arkadaşından duyduğu kadarıyla yurtlar hakkında bir fikir edinmiş insanlar nasıl oldukları konusunda fikir verebilir mi? Boğaziçi üniversitesinde okuyacağım ve gop, ümraniye, küçükçekmece arasında kaldım. İstanbulda oturmadığım için bu bölgeler hakkında düzgün bir bilgi birikimine sahip değilim bu da yurt seçimi konusunda kafamı karıştırıyor. Sadece üniversiteye uzaklık olarak değil ulaşım olarak da hangisinin daha avantajlı olduğunu merak ediyorum.

• kç yazma aga tahmini 2 saat sürer. Gop sanırım en yakını. Gop-ümraniye-kç yapabilirsin.

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

İlk sene hazırlık okuyacağım için ilk sene ümraniye daha sonraki seneler gop yapabilirim diye düşünmüştüm. Hazırlık kampüsü biraz uzak kalıyor gop'a

• Parzival42 kullanıcısına yanıt

hazırlık nerede boğaziçinde

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Anadolu Hisarı

• Parzival42 kullanıcısına yanıt

ümraniye yakın oraya ümraniye-gop-küçükçekmece olur eğer küçükçekmeceden başka şansın varsa onu da ekle çünkü çok uzak anadolu yakasına 2-3 saate anca gelirsin oradan ümraniyeden kolayca gidersin anadolu hisarına en yakın orası.

• Küçükçekmece en yenisi ve büyüğü ama asla o yol Anadolu Hisarı na çekilmez. KYKya da başvur İBB yurdu daha iyi ama günde 5 saat yol akıl alır iş değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümraniye harici kalınmaz anadolu hisarı için sonra gop belki son 1 2 senede de beşiktaş yurdu kontenjanı açılırsa geçilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.