Şimdi Ara

ibiza 1.2 tsi sc fr almak istiyorum, yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk arabamı alacam, kredi desteği alacağım için uzun süre binecem. İbiza 1.2 tsi sc fr aklıma yatan B segmentinde bi araç. Tavsiye eder misiniz? Sıfır araç istiyorum ve bütçem B segmentine yetiyor.Polo düşündüm ama her yerde ve bu paraya donanım az :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca araç oluşturucudan eklediklerim bunlar, donanım yeterli mi sizce. Ekstra bir şey gerekiyor mu?

• hocam cupra fiyatına gelmiş neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

hocam cupra fiyatına gelmiş neredeyse.

Hocam öyle de, o çok yakar ya yetişemem :))
    Ne kadar fark ediyo yakıt olarak pek bilgim yok :(

• Merhabalar bende uzun suredir ibiza fr arastiriyorum kullanicilarlada iletisime gectim onlar araclarindan memnunlar. Arkadasimin ailesinde 2013 model fr var cok memnunlar normal kullanimda 7 litre agresif kullanimda 7.8 litre oluyormus. Bana araci c180 den daha atak daha seri olarak bahsetti. Arka koltuk mesafesi vs gayet yeterliymis.

Hicbir donanimi olmayan bombos vw poloya o kadar para vermek bana mantiksiz geliyor fr modelide bana gore mukemmel arka stop lambalari beni cok cezbediyor :)

Ancak attiginiz fotografta her sey opsiyonel olarak gordum ben baktigimda yagmur sensoru, coming home, leaving home, katlanabilir yan aynalar, donuse duyarli farlar vs hep standart olarak okudum. Bana göre bir led ön farlar birde sunroof bu arac icin yeterlidir ve tadindan yenmez :)

Edit: Simdi yeniden baktimda yagmur sensoru yazmiyormus :) farlarda sis farlari donuse duyarliymis ama eve kadar izleme ozelligi var :) Maddi duruma bagli olarak bir kac bir sey daha alinirsa araca cok guzel olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J4ckasss -- 8 Eylül 2014; 15:19:11 >

• Merhaba dostum bende kullanıyorum aracı çok memnunum bu araca led far ve cam tavan yeterli olcaktır sorularını sorabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.caglar

Merhaba dostum bende kullanıyorum aracı çok memnunum bu araca led far ve cam tavan yeterli olcaktır sorularını sorabilirsin

normal ibiza styleden farkları nelerdir? yakıtı çok önemli benim için 1.2 motor az yakar bu agırlıkta bir araçta ama dspg olursa nasıl olur ? birde bu dsg passat golf ada polodakinin aynısımı 7 ileri yani..? tşk şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

Merhaba dostum bende kullanıyorum aracı çok memnunum bu araca led far ve cam tavan yeterli olcaktır sorularını sorabilirsin

normal ibiza styleden farkları nelerdir? yakıtı çok önemli benim için 1.2 motor az yakar bu agırlıkta bir araçta ama dspg olursa nasıl olur ? birde bu dsg passat golf ada polodakinin aynısımı 7 ileri yani..? tşk şimdiden

Vites aynı 7 ileri dsg motor yakıtı benim beklediğimden yüksek açıkçası 33-35 kuruş civarı yakıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

Vites aynı 7 ileri dsg motor yakıtı benim beklediğimden yüksek açıkçası 33-35 kuruş civarı yakıyor

tşk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.