Şimdi Ara

İBİZZA-COLT- PUNTO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BEN PUNTOYU SADECE BİR DEFA UZUN YOLDA DENEMİŞTİM 1,4 TRİPTRONİK SÜREKLİ OTOMATİKTE KULLANMAMA RAĞMEN O BİLE YORDU YOL BOYUNCA PUNTONUN SADECE GÖRÜNTÜSÜNE VE FİYATLARINA LAFIM YOKTUR.
    (ÖN KISMI HARİÇ) COLTTA BÖYLE SIKINTILARINIZ OLMAZ PUNTOYU KÖTÜLEMİYORUM İZLENİMLERİMİ SÖYLÜYORUM BUDA BENİM EN DOĞAL HAKKIM :) İBİZZA İLE İLGİLİ ÇOK FAZLA MALÜMATIM OLMAMAKLA BİRLİKTE SONUÇTA WV GRUBU ARAÇ İSTEKLERİNİ KARŞILAYABİLİR BELKİ FAKAT PARÇA FİYATI OLARAK ARAŞTIRMANI ÖNERİRİM COLT MİTSUBİSHİ GRUBUNDA SEGMENTİNDEN DOLAYI PARÇA FİYATLARI EN MAKÜL OLAN ARAÇTIR SAYGILARIMLA.

YILDIZLAR OTOMOTİV
    YUSUF ŞAHİN
    0212 470 51 51 D-155
  • ben 2 sene benzinli punto kullandim. 32000 km yol yaptim.
    sehir icinde cok rahattir kullanimi. bu sure icinde hic bir masraf cikarmadi bana.
    bakim olarak ucuzdu diger markalara gore. ama satarken cok zorlandim.
    gerci fiat kampanya yapip sifirinin fiyatini ucuzlatinca ben de fiyat kirmayinca oyle oldu ama cok hizli satamadim

eger seceneklerin bunlarsa ve 5 sene binmeyi dusunuyorsan colt almani oneririm.
    ibiza da guzel araba ama fiyat/performans acisindan colt daha iyi. donanim olarak oldukca dolu.
    colt'un bence dezavantaji 2. el. zaten 5 sene binecegin icin bu konu senin icin cok sorun olmaz.
  • Punto veya Colt.
  • Arabaların yükseklikleri ne durumda
    gerek kendi yüksekliği, gerekse oturma pozisyonu bakımından
    Uzakdoğu arabaları alçak oluyor diyenler var.

iri yarı olanlar alçak araba ister
    Ufak yapıda olanlar da biraz yüksekçe ister heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: repartition

Arabaların yükseklikleri ne durumda
    gerek kendi yüksekliği, gerekse oturma pozisyonu bakımından
    Uzakdoğu arabaları alçak oluyor diyenler var.

iri yarı olanlar alçak araba ister
    Ufak yapıda olanlar da biraz yüksekçe ister heralde

benzinli Colt Puntodan yüksektir kanımca...
  • colt jip gibidir oturma pozisyonu bakımından; oldukça yüksek.

ayrıca devasa bir ön camı var.

ön görüş mükemmel.

hayırlı günler.
  • 2007 g.punto dym benzinli sahibi olarak görüşlerim. ( ibiza yada colt kullanmadım)

140 bg lik lagunadan sonra çok sağar geldi araç öncelikle bunu söylemek istiyorum

Yakıt konusundan başlamak gerekirse benim kullanım şekllim %70 şehirler arası (max 120 km/h ) %30 şehir içi kullanım (bursa). Bu şartlarda yakıt tüketimi yol bilgisayarına göre 5.5 lt/100km. ( ki bence uygun bir rakam)

Performans ile ilgi çok şey söylebilir ama şurası kesin motorun 8V olmasından dolayı 2500 devirden sonra ivmelenme zayıf denebilir. Uzun yokuşlarda vites küçültme ihtiyacı duyuyor. Ama 2500 devire kadar seri.

Konfor ile ilgili özelliklere gelirsek içeri ses alıyor. Fakat yalıtım yaptırmayı düşünmüyorum artık. Çünkü yoğun olarak kullandığım yollar sıcak asfalt yada şehir içi olduğu için pek bir rahatsızlık vermiyor. Amortisörler biraz sert ki buda çok doğal çünkü aracın yapısından ve sınıfından dolayı yol tutması gerekiyor. Tabiki bir C sınıfı aracın konforu yok. Çamurluklar kırılıyor diye duydum ama henüz başıma gelmedi umarım gelmezde.

Active versiyonda olmayan djital klima var( eski aracımdan alışkın olduğum için olmasaydı kesin eksiklik hissederdim). Bence gayet başarılı. İlk başlarda biraz karmaşık gelebilir ama alışınca gayet kullanışlı. Vites kolu ve topuzu palioya ait değil ayrıca deri kaplama. Direksiyonda aynı şekilde deri kaplama fakat çok kaliteli bir şey değil. Müzik sistemi fena sayılmaz hatta mızıka astsubayı arkadaşım bir araba için iyi olduğunu söyledi.

Koltuğun krikolu olması ve yukarı aşağı hareket etmesi çok faydalı olmuş. Koltuklar biraz küçük gibi geldi bana tabi bu kişinin hacmi ile de alakalı. Arka diz mesafesi fena değil. Bayramda eşimin ailesi ile 250 km kadar yol yaptık sonrasında çaktırmadan kendilerini izledim herhangi bir yorgunluk belirtisi göstermediler ki arkada 3 kişi oturuyorlardı. Bagaj lagunadan sonra tabiki küçük gedi fakat 2-3 kişilik bir aile için yeterli.

Son olarak eğer punto düşünürseniz kesinlikle Dynamic versiyon olmasında fayda var.

Tabi bunların hepsi Punto Evo için de geçerlidir diye bir kural yok. Punto Evo alınacaksa da ve benzinli tercih edilecekse Multiair motor hem performans hemde yakıt bakımından daha tercih edilesi bir motor gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegai17 -- 10 Aralık 2010; 14:32:35 >

• 2011 punto evo aldım 10 numara içeri ses felan almıyor arkadaslarım binince şok oldular ve fiata onyargıyla bakanlar arabama binince aa ne guzelmıs buda iyi olmus oo oo diyip duruyorlar ki 1.4 actıve modelı benımkı iç dızayn dıs dizayn tamamdır. araç 0 oldugu için bıraz fazla yakıyor tek sıkıntım bu onun dısında araç cok guzel olmus dualdrive direksiyon harika bir keyif :D
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.