Sl500 Modeli diğer modellere nazaran dış kaplama olsun dizayn olsun Yserilere eşdeğer bır makinedir. Klavye çevresinde tuşlarda bır sıkıntı var ise size en yakın çözüm ortağına bi götürüp baktırmanız. Servis bu konuda sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. cpu fanı gayet sessiz ısınma n200 lere nazaran daha az ve chipset olarak en son surum driver kullanılmıstır uretım tarıhınden ıtıbaren.
Arda bey merhaba, Benimde 0768 modeli bir notebookum var.Bunun xp pro recovery cdlerini nasıl temin edebilirim.Birde kardeşimdede vistalı 0769 var.Onun içinde xp pro recovery cdlerini temin etme şansımız varmı.Birde bu recovery cdlerinin ücreti ne kadar acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: coskunerf
Arda bey merhaba, Benimde 0768 modeli bir notebookum var.Bunun xp pro recovery cdlerini nasıl temin edebilirim.Birde kardeşimdede vistalı 0769 var.Onun içinde xp pro recovery cdlerini temin etme şansımız varmı.Birde bu recovery cdlerinin ücreti ne kadar acaba?
Gerekli açıklamaları pm"den (özel mesajla size bildirdim)
Arda Bey, bilgileri Pm ile gönderdim.
Bir de bilgisayarım çok gürültülü çalışıyor (Arkadaşlarımın Toshiba ve LG dizüstü bilgisayarları var onlara göre çok sesli) Ram hiç durmadan çalışıyor.. Bu herkeste böyle mi yoksa sorun benim bilgisayarımda olabilir mi? Ram buı şekilde çalışırsa bozulmasından korkuyorum Resmen vınlıyor :/
Son olarak 1 Gb ram daha taktırmak istersem hangisini tercih etmeliyim? Bilgisayarımın Modeli 3000 N200 TY2BETK T5250 1.5 Ghz 1 GB RAM - Xp Professional işletim sistemi var.
quote:
Orjinalden alıntı: handeay
Arda Bey, bilgileri Pm ile gönderdim.
Bir de bilgisayarım çok gürültülü çalışıyor (Arkadaşlarımın Toshiba ve LG dizüstü bilgisayarları var onlara göre çok sesli) Ram hiç durmadan çalışıyor.. Bu herkeste böyle mi yoksa sorun benim bilgisayarımda olabilir mi? Ram buı şekilde çalışırsa bozulmasından korkuyorum Resmen vınlıyor :/
Son olarak 1 Gb ram daha taktırmak istersem hangisini tercih etmeliyim? Bilgisayarımın Modeli 3000 N200 TY2BETK T5250 1.5 Ghz 1 GB RAM - Xp Professional işletim sistemi var.
selamlar tekrardan,
Gürültü Çalışması hakkında fanda bır problem olabilir. Bunu gözden geçiririz. Vista da ister istemez mevcut 1Gb ram"in 600 Mb"ını hemen hemen yemektedir. Bu yüzden makine ısınmakla beraber stabil çalışmıyor. Bu nedenle Cpu fanınız devreye giriyor ve bude yüksek ses cıkarmaktadır. Bu sorun 1Gb lık makineleri olan hemen hemen tüm kullanıcılarımızda mevcut bu yüzden sadece sizlik bir durum değil.
Ram Konusunda sizi pm yolu ile bilgilendireceğim.
Görüşmek üzere.
Arkadaşımda Lenovo v200 var t7500 model olanlardan. üzerinde 4gb ram var. ama bilgisayar acayip yavaş calısıyor,format bile atsak değişen bi durum yok. hem normal xp-vista cd'sinden hemn recovery'lerden kuruulm yapılmasına ragmen belirgin yavaslık var. Sürücüleri de güncel. 2 defa servise gitti bir şey yoktur diye geldi. Aynı laptopu 2gb ramle kullanıyorum arkadasa geçen gün kullandırttım vista'da resmen hızına hayran kaldı. Donanımsal mıdır durum? Ya da test edebilecegimiz program var mıdır kıyaslamak acısından?
quote:
Orjinalden alıntı: bisquit
Arkadaşımda Lenovo v200 var t7500 model olanlardan. üzerinde 4gb ram var. ama bilgisayar acayip yavaş calısıyor,format bile atsak değişen bi durum yok. hem normal xp-vista cd'sinden hemn recovery'lerden kuruulm yapılmasına ragmen belirgin yavaslık var. Sürücüleri de güncel. 2 defa servise gitti bir şey yoktur diye geldi. Aynı laptopu 2gb ramle kullanıyorum arkadasa geçen gün kullandırttım vista'da resmen hızına hayran kaldı. Donanımsal mıdır durum? Ya da test edebilecegimiz program var mıdır kıyaslamak acısından?
Üzerinde orjinal diagnostic test programı mevcutdur Burdan şöyle bi tüm sistem Device ları test edin isterseniz chipsetine kadar. ola ki en uak uyumsuzluk veyahutda sorunda zaten test error,failed vermektedir.
Dvd'leri teslim aldım. Yardımları için Arda Bey'e teşekkürü borç bilirim :)
quote:
Dvd'leri teslim aldım. Yardımları için Arda Bey'e teşekkürü borç bilirim :)
Selamlar,
Rica ederim handecim ne demek
Merhaba Arda Bey..
Bende IBM LENOVO 3000 N 200 bulunmakta.. Alalı yaklaşık 7 ay oluyo. Daha önce karşılaşmadığım bir sorun 2 haftadır oluyo. Bu sorun AVG 8 ile bilgisayarımda tarama yaparken Batarya pili takılı değilken kendiliğinden kapanıyor. Format atmama rağmen bu sorun devam ediyor.. Garantiye yollamadan bunun bi çözüm yolu var mıdır ? Varsa benimle paylaşırsanız sevinirim..
Arda yine ben. Bu defa kolay bişey istiycem ;) Bugün Vista kurmak istiyorum. Sorun şu ki, Office 2007 kullanıyorum. Ama Cd mevcut değil elimde. Şimdi office silinecek doğal olarak. Bu konuda bir şey yapamam değil mi? :(
arda bey merhabalar lenovo 3000 n200 modeli laptopumda sıvı dokmesı nedenıyle bırkac tus calısmıyor ve yerınde yok laptopum acılırken dıııtt dıye ses cıkıyor ve space tusuna basınca bu gidiyor .. acaba yeni klavye kaç liraya patlar ve ayarlıyabilirmiyiz? daha evvelde konuşmuştuk lakin epey oldu.. ozamanlar 60 liraya ayarlamıştınız ama son anda işimiz yatmıştı hatırlıyorsanız.. şimdi elinizde bulunuyormu acaba.. yeni klavye alsam sorunlarım ortadan kalkarmı?? tuslar calısırmı
arkadaşlar u330 aldım. ve başıma gelmeyen kalmadı. öncelikle lenovo tercih ederken 1000 kere düşünün servis olayı berbat. u330 servis numarasını buldum zorda olsa bana neden burayı arıyorsunuz nerden numarayı aldınız diye sölendiler. sadece dedikleri makinayı lenovoya yollayın bize yollarlar diyorlar. şunuda belirteyim ekran kartı driveri xp veya vista olsun herikiside sorunlu. xp driveri kurulmuyor eksik dosya olduğundan. vista driveri ise kuruluyor ama ekran kartını makina tanımıyor. müşteri hizmetleri kendi makinalarına dahi kuramadı. siz siz olun sakın maakinayı xp ye çevirmeye veya tekrar vista kurmaya çalışmayın. yoksa onbord ekran kartını kullanmak durmunda kalırssınız. bu arada xp wierlesi kuramayan olursa xp driveri indirin dosyayı başkabiyerde açın açınca içinde setup ve xp klasörü var xp klasörünü açın ordaki setuptan kurun yoksa direk kurarsanız vistalı wierlesi kuruyor. ssorusu olam varsa sorsun yardıma hazırım.
arda bey LENOVO (IBM) 3000 N500 C2D T6400 NS76QTX ile ilgili driver cd/dvd leri için pm attım...
Forumu biraz inceledim. IBM Lenovo yetklisi arkaşlar gayet ilgililer. Kullanmış olduğum Toshıbanın garantisinin dolmasına 1 yıl kaldı. 1 Yıl sonraki ilk arızada bu bilgisayarı çöpe atıp yeni bir notebook bakacağım. Toshıba distirübütörünün müşterlerine karşın ilgisizliğinden illallah demiş birisi olarak, buradaki Lenovo yöneticilerin ilgisi karşısında lenovo notebook almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım...
quote:
Orjinalden alıntı: canerxal
Merhaba Arda Bey..
Bende IBM LENOVO 3000 N 200 bulunmakta.. Alalı yaklaşık 7 ay oluyo. Daha önce karşılaşmadığım bir sorun 2 haftadır oluyo. Bu sorun AVG 8 ile bilgisayarımda tarama yaparken Batarya pili takılı değilken kendiliğinden kapanıyor. Format atmama rağmen bu sorun devam ediyor.. Garantiye yollamadan bunun bi çözüm yolu var mıdır ? Varsa benimle paylaşırsanız sevinirim..
Merhabalar,
Kusura bakmayın işlerimin yoğunluğundan girmeye pek fırsatım olmadı. Avg ile ilgili bir sorundan kaynaklandığını düşünmüyorum anladığım kadarıyla piliniz şarj olmuyor. Yetkili servise Pilinizi faturanız ile bırakırsanız garanti dahilinde yeni pil ile değiştirilsin.
quote:
Arda yine ben. Bu defa kolay bişey istiycem ;) Bugün Vista kurmak istiyorum. Sorun şu ki, Office 2007 kullanıyorum. Ama Cd mevcut değil elimde. Şimdi office silinecek doğal olarak. Bu konuda bir şey yapamam değil mi? :(
Tabiki isteyebilirsin de,Office"in programfiles içinde bi setup excesi olması lazım Onu yedekleyebilirsen Dvd veya cd ye kolayca daha sonra yedekten kurabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: goktr
arda bey merhabalar lenovo 3000 n200 modeli laptopumda sıvı dokmesı nedenıyle bırkac tus calısmıyor ve yerınde yok laptopum acılırken dıııtt dıye ses cıkıyor ve space tusuna basınca bu gidiyor .. acaba yeni klavye kaç liraya patlar ve ayarlıyabilirmiyiz? daha evvelde konuşmuştuk lakin epey oldu.. ozamanlar 60 liraya ayarlamıştınız ama son anda işimiz yatmıştı hatırlıyorsanız.. şimdi elinizde bulunuyormu acaba.. yeni klavye alsam sorunlarım ortadan kalkarmı?? tuslar calısırmı
Merhabalar
Zamanında vardı şuan için elimde malesef Yok. detay için messengerdan ekleyebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: AramaBotu
Forumu biraz inceledim. IBM Lenovo yetklisi arkaşlar gayet ilgililer. Kullanmış olduğum Toshıbanın garantisinin dolmasına 1 yıl kaldı. 1 Yıl sonraki ilk arızada bu bilgisayarı çöpe atıp yeni bir notebook bakacağım. Toshıba distirübütörünün müşterlerine karşın ilgisizliğinden illallah demiş birisi olarak, buradaki Lenovo yöneticilerin ilgisi karşısında lenovo notebook almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım...
Merhabalar,
Malesef Bi kaç yetkili servis yüzünden koca markaların isimleri zedelenmektedir. Ama günümüzde malesef prosüdür herzaman istediğimiz gibi doğru ve sorunsuz yürümüyor. Şuana kadar çeşitli markalarda 4"den fazla yetkili servisde görev aldım hemen hemen birbirlerine yakında olsalar Lenovo%Ibm deki müşteri memnuniyeti daha ağır basıyor. En azından bir ürünü 20 Gün bekletip bu sağlam die geri verilme gibi bi durum söz konusu olmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: karamitat
arda bey LENOVO (IBM) 3000 N500 C2D T6400 NS76QTX ile ilgili driver cd/dvd leri için pm attım...
arda bey msnyede ekledim, pm den adres bildirdim...
arda bey iyi günler. ben lenovo s9 mini bir notebook aldım 1 gb ram vardı ve 512 lik olanı çıkarıp 2 gb ram taktım normalde 2.5 gb ram göstermesini bekliyordum fakat 1.99 gb olarak gösteriyor bunun sebebi nedir acaba. saygılarımla Sedat KILIÇ KIRKLARELİ
iyi günler benim notebook um freedos olarak geldi recovery cdlerini sizden temin edebilirmiyim