Şimdi Ara

IBM & LENOVO GARANTİ HİZMETLERİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
9
Favori
78.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: utkuts

arkadaşlar meraba
    y530 model laptop dizüstü kullanıyorum benim sorunum şu: hoparlörden birşeyler dinlerken çoğunlukla cızırtı geliyo acaba bu ses ayarlarıyla ilgili bi durum mudur yoksa donanımsal bir sorun mu?

şunu dene mediaplayerde dinlerken ekolayzır ayarlarını rock moduna getir ve lenovonun bildigin gibi dokunmatık kısmında ekolayzır ayarları var orada popa ayarla sorun kalkıcaktır ..jazz turunde birazcık cızırtı yapıyo ama bagırttırıyo o sestede ondan dolayıda olabilir arkadasım dene bakalim bi...

ayrıca servislık bir durum varsa senin servise götürmene gerenk yok.. ara onlar gelsin alsınlar ideapad destek hattı var....

0811 267 77 77 no da servis kaydı actır evınden gelıp alsınlar evıne teslım etsınler... lenovo turkiye servisidir bu..

• Çok Ama Çok Sevgili LENOVO N200 Kullanıcıları...... Ekte Bildirdiğim İlanın Konusuna Bakarsanız Ve Yardımcı Olabilecek Birisi Varsa Çok Memnun Olurum.... http://forum.donanimhaber.com/m_32377363/mpage_1/key_//tm.htm#32377363
  • Arda Bey size bir sorum olucak, konunun başında belirtmiş, y serileriyle ilgili sorulara cevap verilmeyecektir, onunla ilgilenen servis farklıdır demişsiniz. Ben yakın bi zamanda yeni bir bilgisayar almak düşüncesindeyim ve y550 serisi bilgisayarlar da ilgi alanımda şu an. Bu farklılığı yaratan nedir, y serisi de sonuçta bir lenovo ve temelinde bir bilgisayar değil mi servisleri neden ayrı tutuluyor bu cihazların. İlk gördüğümde aklıma sadece bu y serilerinin başka bir firmanın üretimi olarak(fason üretim yaptırılarak) satıldığı gibi şeyler geldi. Bu konuda beni aydınlatabilmeniz mümkün müdür?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berilker

Arda Bey size bir sorum olucak, konunun başında belirtmiş, y serileriyle ilgili sorulara cevap verilmeyecektir, onunla ilgilenen servis farklıdır demişsiniz. Ben yakın bi zamanda yeni bir bilgisayar almak düşüncesindeyim ve y550 serisi bilgisayarlar da ilgi alanımda şu an. Bu farklılığı yaratan nedir, y serisi de sonuçta bir lenovo ve temelinde bir bilgisayar değil mi servisleri neden ayrı tutuluyor bu cihazların. İlk gördüğümde aklıma sadece bu y serilerinin başka bir firmanın üretimi olarak(fason üretim yaptırılarak) satıldığı gibi şeyler geldi. Bu konuda beni aydınlatabilmeniz mümkün müdür?

Merhabalar,

Öncelikle Lenovo Bu markayı özel üretip bu makinanın servisi hakkında Tek bir muhattap olma isteği doğrultusunda Türkiye genelinde büyük bir firmaya vermiştir. Fason üretim söz konusu olmayıp 1.sınıf statüsünde cihaz üretmişlerdir. Bu konuda kafanıza birşey takılmasın. Üstelik kapıda servis hizmeti söz konusudur.

• quote:

Orjinalden alıntı: Arda

quote:

Orjinalden alıntı: berilker

Arda Bey size bir sorum olucak, konunun başında belirtmiş, y serileriyle ilgili sorulara cevap verilmeyecektir, onunla ilgilenen servis farklıdır demişsiniz. Ben yakın bi zamanda yeni bir bilgisayar almak düşüncesindeyim ve y550 serisi bilgisayarlar da ilgi alanımda şu an. Bu farklılığı yaratan nedir, y serisi de sonuçta bir lenovo ve temelinde bir bilgisayar değil mi servisleri neden ayrı tutuluyor bu cihazların. İlk gördüğümde aklıma sadece bu y serilerinin başka bir firmanın üretimi olarak(fason üretim yaptırılarak) satıldığı gibi şeyler geldi. Bu konuda beni aydınlatabilmeniz mümkün müdür?

Merhabalar,

Öncelikle Lenovo Bu markayı özel üretip bu makinanın servisi hakkında Tek bir muhattap olma isteği doğrultusunda Türkiye genelinde büyük bir firmaya vermiştir. Fason üretim söz konusu olmayıp 1.sınıf statüsünde cihaz üretmişlerdir. Bu konuda kafanıza birşey takılmasın. Üstelik kapıda servis hizmeti söz konusudur.

Ozaman dediğiniz gibi olsun, bi yana lenovo diğer yana hp dv6'ları koymuştum ama sanırım hp'ler gündemimden çıkacak, çünkü hakkında bukadar kötü yorumlar duyup, kötü tecrübeler edip, kulaklarımı kapata kapata ona yönelmem mantıksız olucak. Teşekkür ederim Arda Bey.

• arda bey merhaba.. 3000 N100 serisi cihazımda kullanım esnasında bir anda ekran mavi beyaz çizgiler haline geliyor ve daha sonra ekranım bembeyaz oluyor.. bundan sonra da ekran tamamen kararıp işlem yapılamaz hale geliyor.. bu sorunun çözümü nedir acaba? elinize hiç bu şekilde arızalı bir cihaz geldi mi? teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

arda bey merhaba.. 3000 N100 serisi cihazımda kullanım esnasında bir anda ekran mavi beyaz çizgiler haline geliyor ve daha sonra ekranım bembeyaz oluyor.. bundan sonra da ekran tamamen kararıp işlem yapılamaz hale geliyor.. bu sorunun çözümü nedir acaba? elinize hiç bu şekilde arızalı bir cihaz geldi mi? teşekkürler...

Geldi ekran kartı yuvası veya büyük olasılıklı Lcd ekranınız arızalı.
  • sl500 alicam ingilizce klavye taktirabilir miyim Ankara'da?
  • merhaba bende sl500 kullanıcısıyım acaba F klavye takma imkanı var mı
  • destek.as ye sordum getirtiliyormuş
  • sl500 e 30-50 $ arası F klavye takılabiliyormuş.
  • Arda bey ben konyada huğlu üniversitesinde okuyan hakan duduoglu sizden lenovo 3000 n 200 recovery talep etmiştim cd elime ulaştı ilgilendiğiniz için tşk ederim hayatınızda başarılar dilerim
  • merhaba Arda bey ben sl500 ü daha yeni aldım ancak bataryası sanki tam yerine oturmuyor ve bir milim kadar oynuyor gibi, çalışmasında sorun yok ama oynaması beni rahatsız etti, bu durum sl500e has bir özellik mi, sorun ilerde problem olurmu cevabınız için şimdiden teşekkürlerimle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NaiRaN

Arda bey ben konyada huğlu üniversitesinde okuyan hakan duduoglu sizden lenovo 3000 n 200 recovery talep etmiştim cd elime ulaştı ilgilendiğiniz için tşk ederim hayatınızda başarılar dilerim

Rica ederim ne demek. Güle güle kullanın.
  • Ben bir şey sormak istiyorum. Yukarıda okudum, açıkçası tatminkar bir cevap bulamadım. Bu Y serisindeki Lennovolar için neden bir ayrıştırma söz konusu? Neden farklı servis noktası seçiliyor? Başka markalarda bu türden bir uygulama hiç duymadım.. Bu durum bana çok ilginç geldi.
  • başka firma almış dist.

ben vatanda bakmıştım, y serisi vardı, sıcak geldi bana sildim kafamdan

laptop firmaları yeni müşteri çekmek için standartlarını bozup atılım yapar, normalde kullanmazken yüksek ekran kartı kullanır

ısınma yanma riski olabilir

bana y serisi öyle geldi, lenovo alcaksan eski serilerin devamlarından al

küçük bir tavsiye

thinkpad sl500 her açıdan iyi
  • N500 laptop arızalandı bunu servise nasıl gönderebilirim? Karşı ödemeli kargoyla göndersem sorun olur mu?
  • sadece space tusunu değiştirme işlemi yapılıyor mu servisde, anlayamadıgım bir durum oldu space tuşunun saga dogru olan yüzde 25'lik kısmından basarsam işlemiyor
  • Merhabalar,
    Lenovo v200 cihazımda kullanım esnasında şarjı bitti ve bir daha açılmıyor.
    Elektriğe taktım ancak pil şarj göstergesi de yanmıyor.
    alette en ufak yaşam belirtisi yok.
    nedendir? yorumunuz nedir? ve ne yapmamı önerirsiniz?
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercan -- 12 Temmuz 2009; 4:29:44 >
  • selamlar..

ARDA bir sorum olucak.. amerikadan lenovo Y650 alsam (arkadaşım geliyor) herhangi bir sorun olduğun da garanti kapsamı türkiye de geçerlimidir? bilginiz varmı yada alacağımız yerden mi öğrensek ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.