Şimdi Ara

IBM & LENOVO GARANTİ HİZMETLERİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
9
Favori
78.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makina Freedos ise Recovery dvd set talep edilmesi söz konusu olamaz.
    İllegal bir durum söz konusudur.
  • arda bey lenovo 3000 g530 recovery dvd lerini isteyebilirmiyiz???
    üstelik oluşturduğum orjinal diskleri yükleyincede windows etkinleşmedi diye açmıyor. makinenin altındaki key i kabul etmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyturan1 -- 24 Nisan 2009; 22:37:11 >
  • Makinanın altındaki key'i kabul etmeme sabebi sizin OEM cd'den kurulum yapmaya çalışıyor olmanızdan kaynaklanıyordur.
    Doğru cd kullanılarak cihaz altında bulunan key'i kullanabilirsiniz
  • oem cd den değil makinadan oluşturduğum recovery dvd lerinden kurmaya çalışıyorumorjinal recoverylerini kabul etmiyor.
    Orjinalden alıntı: alp_o

Makinanın altındaki key'i kabul etmeme sabebi sizin OEM cd'den kurulum yapmaya çalışıyor olmanızdan kaynaklanıyordur.
    Doğru cd kullanılarak cihaz altında bulunan key'i kullanabilirsiniz

arda bey lenovo 3000 g530 recovery dvd lerini isteyebilirmiyiz???
    üstelik oluşturduğum orjinal diskleri yükleyincede windows etkinleşmedi diye açmıyor. makinenin altındaki key i kabul etmiyor...
  • İdepad serilerine Talep hakkımız yoktur. 0800 Lü nuramayı arayıp orayla bi görüşmenizi tavsiye ederim.
  • Merhabalar;

N500 NS76NTX bir ürün aldım...(Freedos)XP Serise pack 3 yükledim. (SP3 dışında ses e görüntüde problemler çıkıyor diye duydum)Ürünün drierları nı indirdim ve kurdum.Makina gayet güzel çalışıyor.Recoery CD si malesef bende de yok.Yardımcı olabilirmisiniz.

Ayrıca ürünün pil garantisi ne kadar?Sık karşılaşılan bir problem mi?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Merhabalar,

Makinanız Free dos olduğu için recovery set talep etmeniz mümkün değildir. Yasal olmaz.
    Pil Garanti süreleri makinaboyuncadır. Fakat Faturanızı kaybetmeyiniz.

Zaman zaman pil arızaları gelmektedir. Sık olmamaktadır pek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda

Merhabalar,

Makinanız Free dos olduğu için recovery set talep etmeniz mümkün değildir. Yasal olmaz.
    Pil Garanti süreleri makinaboyuncadır. Fakat Faturanızı kaybetmeyiniz.

Zaman zaman pil arızaları gelmektedir. Sık olmamaktadır pek.

orjinal yazılım yüklemiş olmama rağmen yasal olmuyor mu?Ben bu ürünü aldım ve ardından orjinal xp yükledim.sanırım yanlış anlaşıldı.

Pil garanti süresi de yanlış anlamadıysam Makina Garanti süresiyle aynı demek istediniz.Yani 24 Ay. ?
  • Pil hangi durumlarda değiştiriliyor.. benim 1 yıl oldu 50 dakika anca gidiyor? Normal mi bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Pil hangi durumlarda değiştiriliyor.. benim 1 yıl oldu 50 dakika anca gidiyor? Normal mi bu?

Arızalı Olduğu durumlarda değişmektedir. Örneğin;

Hiç şarj etmiyor, Çalışmıyor, Direk Prizden çektiğinizde direk kapanıyor ise, yada pil Çok komik bi sürede bitiyorsa
    arızalıdır demektir. (10 dk ,20 dk arası )
  • Arda Bey v200 t7500'ün ram destegi 4gb mı? bir de 800mhz mı yoksa 677mhz mı destekliyor?
  • Merhaba Arda Bey.Recovery DVD sine ihtiyacım var.Gerekli bilgileri Pm den gönderdim.Şimdiden teşekkürler.İyi çalışmalar.
    Not :Posta Kodu eklemeyi unutmuşum. 35170
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

Arda Bey v200 t7500'ün ram destegi 4gb mı? bir de 800mhz mı yoksa 677mhz mı destekliyor?

Maksimum 4Gb ram destekler 800 Mhz Takabilmeniz için her slotunuzdaki ramin 800 Mhz olması gerekir.
  • Merhaba,
    Benim de Lenovo SL500 model makinem var, Kasım ayı gibi (2008) aldım. Başıma bir kaza geldi, acaba ne yapabilirim?
    Klavyenin üzerine sıcak çay döküldü...:( Gerçi reklamlarındaki gibi alttaki deliklerden büyük kısmı aktı üzerime ama şu an bir tepki vermiyor. Dizüstü açıkken kaza oldu, hemen kapattım ve pilini çıkardım. Kurumasını bekleyip düğmeye bastım ama henüz bir tepki olmadı?....

Reklamlarında su ile ilgili gösteri yapılıyordu. Benim başıma geldi. Acaba beklememe rağmen daha sonra da bilgisayar açılmazsa, bu durumda ne yapabilirim?

Garanti kapsamında mıdır? Yasal bir hakkım var mı? Yardımcı olur musunuz?
    Şimdiden teşekkürler...

İl:Kocaeli
    Model: Lenovo ThinkPad SL500
    Alınış tarihi: Kasım 2008
  • Arkadaşlar tekrar merhaba, şu an SL500 ile yazıyorum....
    Su testinden başarıyla çıktı alet....

Ama aldığımdan beri çözemediğim bir şeyi yeniden sorayım; Sadece SD kart kullanabiliyorum, ama özellikleirnde diğer kartları da okuyabildiği yazıyordu?? Sadece SD mi okuyabiliyor yoksa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: s_mavus

Arkadaşlar tekrar merhaba, şu an SL500 ile yazıyorum....
    Su testinden başarıyla çıktı alet....

Ama aldığımdan beri çözemediğim bir şeyi yeniden sorayım; Sadece SD kart kullanabiliyorum, ama özellikleirnde diğer kartları da okuyabildiği yazıyordu?? Sadece SD mi okuyabiliyor yoksa...

Sadece klasık sd kart okumaktadır.
  • Tahmin ettim ama özellikler listesinde (ki bir çok siteden baktım) ısrarla listelenince acaba kapalı bir yarde mi diye kuşku uyandırdı... Ama bu müşteriye yapılan bir haksızlık ya da daha basit hali ile aldatma...
  • Arda bey ben dün thinkpad T500 aldım bunun recorvery xp cdlerini temin edebilirmiyiz ne yapmam gerek tşk...
  • arkadaşlar meraba
    y530 model laptop dizüstü kullanıyorum benim sorunum şu: hoparlörden birşeyler dinlerken çoğunlukla cızırtı geliyo acaba bu ses ayarlarıyla ilgili bi durum mudur yoksa donanımsal bir sorun mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkuts

arkadaşlar meraba
    y530 model laptop dizüstü kullanıyorum benim sorunum şu: hoparlörden birşeyler dinlerken çoğunlukla cızırtı geliyo acaba bu ses ayarlarıyla ilgili bi durum mudur yoksa donanımsal bir sorun mu?

Donanımsal bir sıkıntı olabilir, Size en yakın çözüm ortaklarınabi gösteriniz cihazınızı.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.