Şimdi Ara

IBM & LENOVO GARANTİ HİZMETLERİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
9
Favori
78.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yuh yani
  • Ben SL500 kullanıyorum sağlamlığını göz önünde bulundurarak aldığım bir model ama birkaç gündür HDMI bağlantıyı kullanıyordumki dün girişteki dört pin'in içeri kaçtığını fark ettim aynı kabloyu farklı cihazlarlada sorunsuz kullanıyorum pazartesi servise ulaşmaya çalışıcam acaba bu problemi kullanıcı hatası olarakmı yorumlarlar ve öyle olursa maliyet hakkında fikri olan var'mı?
  • Açıkçası lenovonun garanti hizmetleri sorunsuz sayılabilecek düzeyde.. Bariz birşey olmadıkça kullanıcı hatası olcağını sanmıyorum.. aşırı zorlama ve kanırtma yoksa vs
  • bugun gıttım servısten laptopumu aldım aldıgım gıbı bımekse gıttım. bı kac ıslemden sonra bana laptopu aldıgım kadar sadece o gun kullanılacak çek verdıler bende bıraz fark odeyerek y550 aldım sorun da çözuldu meragımda gıderıldı açıkcası yardımcı olan butun arkadaslara tesekkurler..
  • slm arkadaşlar lenovo n 200 kullanıcısıyım bazı firmalar sistem yükseltmeyi ücretsiz yapıyorlar acaba lenovoda böyle bir kampanya varmı tşk eder herkesin ramazan bayramını kutlarım
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RauLinHere -- 16 Mayıs 2013; 4:09:01 >
  • G 530 kullanıcısıyım arkadaslar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.cihazda pil uyarı sesini
    ne yaptım ne ettiysem bir türlü kesemedim korna gibi bir ses cıkıyor uyarı veriyor,
    cok sinir bozucu bir ses.aceba xp yüklesek bu sorun aynen devam edermi?
    ne yapmam gerekir arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum.
  • venzel arkadasım bunun yerı bence burası degıl dıger forumları once bı arastırıp sonra uygun yerde yazarsan bırcok arkadas yardımcı olucaktır ben bılsem sımdıde olurdum
    --------------------------------------------------------------------------------
    arkadaslar ben carsamba gunu lenovo ıdeapad y550ımı garantıye yollamak ıcın aradım carsamba gelır kurye alır dedı cuma bıttı hala gelen gıden yok defalarca aramama ragmen bı sonuc elde edemedım sızce bu normal mı?
  • Sağol arkadaşım yardımcı olmuş kadar oldun.
    öncelikle araştırmadığımı nerden biliyosun,araştırdım forumlarda bişe bulamadım son olarak buraya yazmak istedim,
    bir cevap gelmeyince,bugün ürünü aldığım yere gidip sorunun çözümünü öğrendim.umarım sen de sorununa bir çözüm bulursun.
    herkese sorunsuz sıkıntısız kullanımlar...
  • sorun cozulduyse sorun yok demektir keske nasıl cozuldugunu de acıklasaydın
    cok tesekkur ederım abıdık gubudık seyler sanırım hep benı lenovodakı cagrı merkezındekı arkadaslar cok yardımcı olmaya calısıyolar ama sorunum hala cozulmedı bana teknık servıstekı calısanların kargo sırketıne maıl yollamamalırından bole bı sorun oldugunu soyledıler
  • 3000 n200 var bende dvd sipariş ettim geld, 3 adet..

Eskiden vista vardı xp kurulu suan bu dvd ler nasıl işime yarayacak..

Driverları falanmı var ıcınde.
  • Arda Bey pm attım recovery için,tşk.
  • y530 kullanıcısıyım wistayı formatlayıp win 7 kurdum. fakat dolby artık yok bu yuzden hoparlorlerin üçü bir arada calısmıyor sadece birini calıstırabiliyrum
    denetim masasından birini etkinlestirince digeri susuyor ses kalitesi cok düştü bu sorunu nasıl çözebilirim:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrizor

y530 kullanıcısıyım wistayı formatlayıp win 7 kurdum. fakat dolby artık yok bu yuzden hoparlorlerin üçü bir arada calısmıyor sadece birini calıstırabiliyrum
    denetim masasından birini etkinlestirince digeri susuyor ses kalitesi cok düştü bu sorunu nasıl çözebilirim:(

Büyük ihtimal driver sorunudur.Win 7 için driverı var mı bi' araştır istersen ama sanırım yok.
  • Arkadaslar selam,

Eger bir terslik olmazsa yarin sabah gidip Y650 almayi planliyorum. Asagi yukari fiyatlar hep ayni gibi artik 100 asagi 50 yukari orda ucuz burda pahali diye kendimi daha fazla strese sokamayacagim acikcasi
    Cihaz hakkinda okudugum tek birsey moralimi bozdu o da nispeten kisa pil omru
    Daha uzun omurlu daha cok hucreli pil nereden edinebilirim?
    Tesekkurler
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ben Lenovo 3000 N200 kullanıyorum.
    Bataryamda problem var. Bilgisayar bataryayı görmüyor, şöyle diyeyim adaptörü fişten çektiğimde bilgisayar kapanıyor. Batarya ışığı yanmıyor, batarya şarj olmuyor yani.

Ne yapabilirim bu konuda?
  • Cihaz garantili ise garanti kapsaminda bataryanızın degismesi gerekir yoksa batarya almaniz gerekecek
  • arkadaşlar lenovo g530 4446 model laptop a win7 yükledim fakat eklediğim resimde de gözüktüğü gibi lenovo nun s ve q diye iki tane disk i gözükmeye başladı harddisk im bölünmüş bile değildi. dünden önceki gün nasıl olsa recovery bunlar die s ve q ya format attım bilgisayar açılmadı. tekrar recovery disklerden sistemi kurtardıktan(vista yı yükledikten) sonra win7 yi yükleyebildim zira win7 dvd sinden boot edemedim bilgisayarı hertürlü yolu denesem de olmadı. herneyse ben şimdi bu partları ne yapayım kaldırsam bir türlü dursa bir türlü en azından gizlemenin bari yolu yok mu. çünkü silince bilgisayar açılmıyo. windows da onlarda yüklü değil ama neden böyle yaptı anlamadım. yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...

• LENOVO N500 kullanıcısıyım bazen internet üzerinden dizi izlerken bazende internet üzerinden oyun oynadığımda laptop kendi kendine res atıyor bunun sebebi nedir acaba bu sorunu yaşayan varmı beni aydınlatırsanız sevinirim ayrıca laptop'u kucağıma aldığımda bu problemi daha sık yaşıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RauLinHere

quote:

Orijinalden alıntı: emrizor

y530 kullanıcısıyım wistayı formatlayıp win 7 kurdum. fakat dolby artık yok bu yuzden hoparlorlerin üçü bir arada calısmıyor sadece birini calıstırabiliyrum

Büyük ihtimal driver sorunudur.Win 7 için driverı var mı bi' araştır istersen ama sanırım yok.

Bu sorunu bir arkadaşım yaşamıştı 5+1 desteklemediği için tekrar vistaya dönüş yaptı baya bi uğraşmış ama sorunu çözememişti..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.