Şimdi Ara

IBM & LENOVO GARANTİ HİZMETLERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
9
Favori
78.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm bende lenovo var ekran kırık yaptırmak istiyordum yardımcı olabilir misiniz. bende ankaradayım. msn adresim matematikciank66 ekleyin lutfen
  • Msndende dediğim gibi Makinenizin Type Numarası ve serinumarasından Lcd"nize ait Fru Numarasını tespit ederek parça fiyatı öğreneceğiz burdanda gelişmeleri aktarırım sizlere.
  • arda bey dvd ler için teşekkürler. göndermişsiniz ama daha elime geçmedi sanırım bu gün geçer.
    ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bcgultekin

arda bey dvd ler için teşekkürler. göndermişsiniz ama daha elime geçmedi sanırım bu gün geçer.
    ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.

Cuma kargoda aksilik Çıktı Bu sabah verdim Kargoyu Yarın Bu saatlerde Büyük ihtimalle elinizde olur
  • dvd ler bugün elime geçti,lenovo servisi ne ve arda bey e tesekkürler.türkiye de bir eşi daha olmayan hizmet
  • Arda bey
    Lenovo 3000 N200 notebook lar için 2 Recovery DVD setide elime geçti. 2 sette sorunsuz çalışıyor. İlginiz, alakanız ve uğraşlarınız için çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla
    Erkan
  • mrb. migrostan Lenovo 3000 N200 notebook aldım. bilgisayarda açılma sorunu var.ekrana görüntü gelmiyor.ayrıca açılırken 3 kez bip sesi duyuyorum.almamdan 2 gün sonra aldığım yer hiç ilgilenmiyor.Ayrıca kutunun içinden hiç bir pc ye ait DVD/CD çıkmadı şu ana kadar hiç memmun değilim yardım lutfen... email - fatih_9001@hotmail.com
  • Arda bey, yaklaşık iki saat önce Eskişehir migrostan Lenovo TY2BWTK T545O aldım. Henüz makinayla pek haşır neşir olamadım ama burada okuduğum kadarıyla bazı dvd lerin gerekli olduğunu anladım.Bunları nasıl elde edebiliriz.En yüksek verimi almak için neler tavsiye edersiniz.Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuktan

Arda bey, yaklaşık iki saat önce Eskişehir migrostan Lenovo TY2BWTK T545O aldım. Henüz makinayla pek haşır neşir olamadım ama burada okuduğum kadarıyla bazı dvd lerin gerekli olduğunu anladım.Bunları nasıl elde edebiliriz.En yüksek verimi almak için neler tavsiye edersiniz.Teşekkürler.

Öncelikle makineniz hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın. Makinenizin üzerinde 667 Mhz 1Gb Ddr ram bulunmaktadır. Yanına 1 Gb daha Aynı MHz Bir ram takarsanız Vistada Baya fark Göreceksiniz. Onun dışında Msconfg başlangıc ayarlarını sıfırlamanızı tavsiye ederim. Dvd Konusundada Pm"den detayları alabilirsiniz benden.
  • gerekli bilgileri pm attım arda bey ilgilenirsenz sevinirim iyi günler
  • arda bey migrostan ankara ankamall daki magazadan v200 modelini aldım eve geldigimde ölü pixel gordum ve hemen koştum kavga ile degiştirebildim bu sefer orada denedim ondada çıktı bir tane daha baktım ve aldım eve geldigimde bundada ölü pixel oldugunu farkettim şuan ne yapmalıyım birebir ben bunu degiştirmek istiyorum.3 tanede 3ündede ölü pixel nasıl olabilir bu durum imkansızdır beni nasıl buluyor anlamadım

ankaradayım şuanda ne yapacagım bilgilerinizi bekliyorum saygıalr
  • Selamlar,

Gerekli Bilgileri Pm"den Size gönderdim.
  • selamlar v200 modelinde xp işletim sisteminde ethernet problemi ile ilgili daha önce şikayet oldumu acaba, bende yeni aldım makinayı ve driverlar doğru şekilde kurulu olmasına ramen evimde kullandığım ağ kablomu takınca sınırlı bağlantı hatası alıyorum çözemedim sorunu.
  • merhaba. henüz yeni cihazımın ekranını bir şekilde boydan boya çizmişim. ücretli olarak bir şekilde onarım yapılabilir mi?

teşekkürler
  • arkadaşlar ben bi halt ettim klavyemin iki düğmesi düştü.d ve f.bunları nasıl onarabilirim yani kalvyemi almak lazım yoksa harfleri biyerden bulabilirmiyim kullanılmayan bozuk makinelerden falan.cihazımın modeli n100 3000
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarman

merhaba. henüz yeni cihazımın ekranını bir şekilde boydan boya çizmişim. ücretli olarak bir şekilde onarım yapılabilir mi?

teşekkürler

Öncelikle geçmiş olsun diyelim. Malesef Lcd Ekranların onarımı söz konusu değildir. Yeni Lcd Almanız Gerekmektedir.
  • TekBozok
    Teğmen
    5 Mayıs 2008; 20:41:27
    --------------------------------------------------------------------------------
    bilgisayarım'a sağ tıklayıp, yönet tuşuna bas ve Disk Yönetimi bölümünde, recovery diski de dahil toplam kapasiteyi görebilirsin. Benimki hepsi toplam 149 GB görünüyor. Bunu ben de merak ettim, doğrusunu bilenler bizi aydınlatırsa memnun oluruz.
    ARKADAŞLAR BENDE YENİ ALDIM NOTEBOOK U BENİM HARDİSK DE AYNI ARKADAŞIN GİBİ TOPLAM 149,05 GÖZÜKÜYOR SİZDEDE AYNIMI NOTEBOOK BİRAZDA SESLİ CALIŞIKEN SES BİRAZ FAZLA GİBİ ÖNCE BAŞKA NOTEBOOK KULLAKINYORDUM BUGÜN ALDIM YENİ GEÇTİM LENOVO YA

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDİN ÇOK TEŞEKKÜRLER .......
  • Arda bey merhabalar,ibm'de 30 iş günü hesaplanırken cumartesi günleri de sayılıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: realteco

Arda bey merhabalar,ibm'de 30 iş günü hesaplanırken cumartesi günleri de sayılıyor mu?

Merhabalar,

Cumartesi & Pazar Günleri ile birlikte Toplam 6 Hafta 30 İş gününe Denk gelmektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda

quote:

Orjinalden alıntı: realteco

Arda bey merhabalar,ibm'de 30 iş günü hesaplanırken cumartesi günleri de sayılıyor mu?

Merhabalar,

Cumartesi & Pazar Günleri ile birlikte Toplam 6 Hafta 30 İş gününe Denk gelmektedir.

hımm bir de başka arkadaşlarla(hp kullanıcıları ile) da konuştum bana cumartesi gününün de sayılarak yalnız pazar ve resmi tatillerin çıkılarak hesap yapılabileceğini söylediler,ben onların dediğine göre hesap yaptığımda 30 iş günü dolmuş oluyor.teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realteco -- 27 Mayıs 2008; 23:33:48 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.