Şimdi Ara

IBM & LENOVO GARANTİ HİZMETLERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
9
Favori
78.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slmlr lenovo 3000 n 200 kullanıcıısıyım. klavyemde ve usb belleğimde sorun olduğu için servise götürdüm, daha 6 aylık pc. sorunlar halledildi ama, hard disk değişilmiş, klavye değişilmiş, şimdide cd yeri açılmıyor. cd takamıyorum hiç açılmıyor. servise götürdüğümde servis bilgisayarın 1 yıl garantili olduğunu söyledi bana. ama fatura tarihini bir yıl geçmediği için ücretsiz yaptılar. şimdide götürürsem ne derler bilmiyorum. cd room nie açılmaz
  • fatih kardeşim 3 kere bib sesi geliyorsa bilgisayar ekran kartı bozulmuş demek oluyor aldın yere verip yenisi al eyer 7 günü doldurmamışa yoksa servise vereceksin ve 4 hafta beklemek zorunda kalabilirsin eyer ilgilenmiyolarsa tüketici haklarına şikayet et öyle ben malı sattım kurtuldum drumu yapamazlar aynene git bunu de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: levnikolay

slmlr lenovo 3000 n 200 kullanıcıısıyım. klavyemde ve usb belleğimde sorun olduğu için servise götürdüm, daha 6 aylık pc. sorunlar halledildi ama, hard disk değişilmiş, klavye değişilmiş, şimdide cd yeri açılmıyor. cd takamıyorum hiç açılmıyor. servise götürdüğümde servis bilgisayarın 1 yıl garantili olduğunu söyledi bana. ama fatura tarihini bir yıl geçmediği için ücretsiz yaptılar. şimdide götürürsem ne derler bilmiyorum. cd room nie açılmaz

Dvd veya Cd Sıkışmış olabilirmi? arka kısmında 1 Adet Vida vardır Onu bir Çıkarın Tekrar yerine takın Dvd sürücünüzü birde bu şekilde denemenizi öneririm.
  • içinde dvd ya da cd yok , ışığı yanıyor ama açmıyor. bu akşam deneyeceğim
  • Merhaba 15 gün önce bende lenovo aldım. 3000n200 2 işletim sistemi kurmak istedim. Vista home premium vardı. HDD yi ikiye böldüm. D ye XP SP2 kurdum. vista Boot pro 3.30 ile de bunu düzenlemeye kalktım. Maalesef vista boot bcd hatası veriyor. RESCUE RECOVERY de açılmıyor. Yani lenovo care tuşu işe yaramıyor. Ne yapabilirim....
  • Selamlar,

Diskinizi 2ye Böldüğünüz için Diskinizin içindeki Gizli partion Recovery Bölümü silinmiş. Bu yüzden dolayı lenovo Care Tuşu aktif değildir. İşletim sistemi Orjinal Recovery Dvdlerine ihtiyacınız vardır. Bu dvdlerle yükleme yaptıktan sonra makineniz ilk günkü haline gelicek ve Tekrardan lenovo care tuşu aktifliğini kazanacaktır.
  • peki bu dvd yi nasıl elde edicem. PM atmayı beceremedim. bilgi veerirmisiniz???
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantrik1453

peki bu dvd yi nasıl elde edicem. PM atmayı beceremedim. bilgi veerirmisiniz???

Gerekli Bilgileri Size Mail Yoluyla Ulaştırdım.
  • Arda bey, bana rec.dvd leri gönderecektiniz.Henüz gelmedi.Umarım bir sorum yoktur.Selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuktan

Arda bey, bana rec.dvd leri gönderecektiniz.Henüz gelmedi.Umarım bir sorum yoktur.Selamlar.

13.Gunde Elime Ulaştı Orjinaş Recovery Dvdleriniz. Bugun itibariyle kargoya verdim, yarın elinize ulaşır.
  • Teşekkürler Arda bey..Sanırım yarın gelir.Selamlar...
  • merhablar.lenovo 3000 n100 recovery cdlerini bana ulaştırabilirmisiniz elinizde varsa?

ayrıca bu sistem en fazla kaç mhz ram destekliyor?

teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: edozd

merhablar.lenovo 3000 n100 recovery cdlerini bana ulaştırabilirmisiniz elinizde varsa?

ayrıca bu sistem en fazla kaç mhz ram destekliyor?

teşekkürler...

n100 Ler 2gb"a Kadar destekliyor.
    Recovery Dvdlerı konusunda daha önceden size yazmıştım sanırım.
  • Arda bey merhaba,

Ben de lenovo 3000 n200 sanırım 769-b2g var. Vista Business ve hiç memnun değilim. Yıllarca XP de yeniden kurulum yapmadan çalıştım ama bu Vistada işler öyle değil. "Dual boot" olarak Ubuntu 64 kurdum mükemmel.

Ancak şimdi XP kurmak istiyorum, downgrade hakkımı kullanarak vistadan kurtulmak istiyorum.
    IBM'in Lenovo için Windows XP Business recovery CDlerini elde edebilmem için ne gerekiyor.
  • Özür dilerim, XP Business değil elbetteki XP Prof.
    Teşekkürler
  • Pm ile size gerekli Bilgileri Geçtim sunal Bey
  • Arda hocam DVD' ler elime ulaştı
    tekrar teşekkürler
  • benim lenovo v200 bozuldu sanırım sürekli kilitleniyor format atıp tekrar xp kurdum yine aynı problem.en son harici hdd den dosya yüklerken kilitlenlenmişti ondan sonra sürekli kilitleniyor bu arızanın çözümünü bilen varmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

benim lenovo v200 bozuldu sanırım sürekli kilitleniyor format atıp tekrar xp kurdum yine aynı problem.en son harici hdd den dosya yüklerken kilitlenlenmişti ondan sonra sürekli kilitleniyor bu arızanın çözümünü bilen varmı.

İşletim sisteminizin Guncel sürücülerini internetten indirerek yeniden bi kurulum yapmayı deneyin.
    Herşeyden önemlisi Bios"unuzu son güncel versiyonunu yüklemenizitavsiye ederim.

Ayrıca N200 0769 Modeli ile takas etmeyi düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.

22 AY Garantili Faturalı Garantili Sadece Boyutundan dolayı değiştirmek istiyorum.
    256 Mb GeForce 7300 Ekran Kartlı DDR2 667Mhz 1Gb Ram Coreduo 1.63 İşlemci 160Gb Sata2 Disk Kapasitesi
    Full Kutulu 6cell Pil Xp Ve Vista Orjinal Recoveryleri Mevcutdur.
    Düşünürseniz Haberleşiriz ayrıca.

• teşekkürler
    cevabınız için benim cevabım biraz geç oldu cünkü bilgisayarım en son kapanmaya başlayınca servise yolladım hard disk, ana kart ve pili degişecekmiş hard diski degiştirmişler yurt dışndan pil ve ana kart bakliyorlarmış hıı bide jakova yazılımı diye birşey söylediler anlamadım neyse gönderirken kargonun ödenmesi konusunda ufak bir tartışma yaşanmasına ragmen servisin tavrından çok memnunum tabi bilgisayarın olmaması bana biraz sorun yarattı fakat ne yapalım artık bekliyoruz bide size garanti hakkında bir sorum olacak garanti belgesinin üzerinde garanti süresi 3 yıl diyor fakat garanti klavuzunda 2 yıl parça ve işcilik üçüncü yıl sadece parça garaantisi veriyormşsunuz öyle mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Arda

quote:

Orjinalden alıntı: merhaba_2233

yav benim makinamdan iki gündür mekanik bir dönme sesi geliyor. İçinde dönen birşeyler var onun sesini duymaya başladım. Önce pil sorunu, sonra aşırı ısınma ve donma, şimdi bu ses hala hala insan bu makinanım miladı dolmaya mı başladı? diye düşünüyor. N100 kullanıyorum ve daha alalı 9 ay oldu işallah haziranın sonuna kadar dayanır hadi hayırlısı

Mekanik dönme sesi Ya Cpu fanınızdan veyahutda dvd sürücünüzden gelmektedir. Biosupdate yapmayı denemenizi tavsiye eder öneririm.
    www.lenovo.com.tr adresınden makinenizin altında bulunan type numarasını search kısmına girerek downloads and drivers kısmından makinenize uygun bios update"inizi bulabilirsiniz. Olmadı Sıze en yakın garanti servisine bir götürün baktırmanızda fayda var.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.