Şimdi Ara

IBM & LENOVO GARANTİ HİZMETLERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
9
Favori
78.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Trabzon'da oturuyorum Lenovo marka laptop alabilirim Trabzon'da servisi var mı?Yardımınız için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahbaz061

Ben Trabzon'da oturuyorum Lenovo marka laptop alabilirim Trabzon'da servisi var mı?Yardımınız için şimdiden teşekkürler...

TRABZON
    SOMDATA
    Kemerkaya Mah. Gazipaşa Cd. 1315 Saruhan İş Merkezi No: 6 61100
    0 462 3231585
    www.somdata.com.tr

Trabzon Servisimiz Mevcutdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda

quote:

Orjinalden alıntı: sahbaz061

Ben Trabzon'da oturuyorum Lenovo marka laptop alabilirim Trabzon'da servisi var mı?Yardımınız için şimdiden teşekkürler...

TRABZON
    SOMDATA
    Kemerkaya Mah. Gazipaşa Cd. 1315 Saruhan İş Merkezi No: 6 61100
    0 462 3231585
    www.somdata.com.tr

Trabzon Servisimiz Mevcutdur.

Yardımınız için teşekkürler ama web sitesini hacklemişler ama benim için iyi bir kılavuz oldu şimdi Lenovo^ya bir adım daha yaklaştım önümüzde ki hafta sonu alacağım inşallah...

• Makinelerine Ait Orjinal Recovery Dvdlerine Ulaşan Arkadaşlarımız ;

AvukatKemal, teatrocu, nordsee, hawkeyex(2 adet), JACK_RUSSEL, Akhelmet, ufuktan,Mehmet_Han,
    bcgultekin, gotsilla, falakacı

Güle Güle Kullanmanız dileğiyle.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Neden bilgisayarla birlikte gelen garanti belgesinde 3 yıl diyor benim elimdeki garanti belgesinde 3 yıl yazıyor
  • Genel Prosedür budur, sizin garanti belgenız nedir ne değildir göremediğim için. 2Bölüme Ayrılıyor Kimi Dizüstüleri 3 Yıl Kimileride 2 Yıl olabiliyor 2006 dan sonraki bazı modellere +1 Yıl daha eklendi ama sizinki bu kapsamdamıdır değilmidir bilmiyorum.
  • peki bu kapsamda varsayalım 3 yıl işçilik ve parça garantisi mi yoksa 2 yıl işçilik ve parça 3. yıl sadece parça garantisi mi var benim öğrenmek istediğim bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: merhaba_2233

peki bu kapsamda varsayalım 3 yıl işçilik ve parça garantisi mi yoksa 2 yıl işçilik ve parça 3. yıl sadece parça garantisi mi var benim öğrenmek istediğim bu

Bana Makinenizin Type Numarası ve Seri Numarasını Söylermisiniz.
    Altında Type: diye yazar makinenizin.
  • Arda bey hatırlarsanız yaklaşık 2 ay önce makinamın pilinin arızalandığını söylemiştim. Ankara'da oturuyorum. Şu anda elinizde 3000 N100 pili var mı? Pil garantiden değişir mi acaba? Bu hafta içerisinde servisinize uğramayı planlıyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

Arda bey hatırlarsanız yaklaşık 2 ay önce makinamın pilinin arızalandığını söylemiştim. Ankara'da oturuyorum. Şu anda elinizde 3000 N100 pili var mı? Pil garantiden değişir mi acaba? Bu hafta içerisinde servisinize uğramayı planlıyorum. Teşekkürler.

Pil stoğu elimizde tutmuyoruz istanbul"dan talep ediyorum ki makinenizin Pilinin garantisi 1 senedir.
    1sene geçmedi ise Görüşebiliriz tabiki.
  • Hayır geçmedi. Makinamı geçen sene 7 Temmuzda almıştım. Hala 19 günüm var ben getirmek için acele ediyim en iyisi.
  • Birde merak ettiğim diğer konu sadece pili getirsem yeterli midir yoksa bilgisayarımla birlikte mi getirmeliyim??
  • bilmiyorum serviste şuan bugün kargoya vereceklermiş ama type numarası 0689-F9G olarak hatırlıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Arda

quote:

Orjinalden alıntı: merhaba_2233

peki bu kapsamda varsayalım 3 yıl işçilik ve parça garantisi mi yoksa 2 yıl işçilik ve parça 3. yıl sadece parça garantisi mi var benim öğrenmek istediğim bu

Bana Makinenizin Type Numarası ve Seri Numarasını Söylermisiniz.
    Altında Type: diye yazar makinenizin.
  • Arda kardeşim merhaba, epeydir yoğunluktan nete giremedim.Bu nedenle kusuruma bakma seni haberdar edemedim.DVD ler elime geçti.Tekrar teşekkür ederim. PM atmıştım ama bir de burada söylemek istedim.Çalışmalarında başarılar dilerim.Selamlar....
  • Sayın Arda Bey'den PM ile taleb etmiş olduğum Orijinal Recovery DVD'leri elime ulaşmıştır.
    Kendilerinin göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.
    Ayrıca ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim.
    Bu kadar hızlı ve güvenli bir şekilde elime ulaştırdıkları için çok memnun oldum.
    İnşallah olmaz ama ileride laptop ile ilgili bir sorunum olduğunda kendilerini rahatsız edeceğim.
    Ellerine sağlık ustad.
  • Sn. Arda Bey;

Orjinal Recovery DVD ler elime geçti. İlginize çok teşekkürler.

3 Hafta deniyordu mesajlarda benim elime 3 günde geçti tekrar çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soget -- 3 Temmuz 2008; 14:54:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soget

Sn. Arda Bey;

Orjinal Recovery DVD ler elime geçti. İlginize çok teşekkürler.

3 Hafta deniyordu mesajlarda benim elime 3 günde geçti tekrar çok teşekkürler.

Rica ederim Güle güle kullanın, Geliş zamanı 3Gunde olabiliyor 20 günde tam kestirmek mümkün olmuyor,
    Şanslısınız ki 3-4 Günde Geldi. :)

quote:

Orjinalden alıntı: ressam0768

Sayın Arda Bey'den PM ile taleb etmiş olduğum Orijinal Recovery DVD'leri elime ulaşmıştır.
    Kendilerinin göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.
    Ayrıca ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim.
    Bu kadar hızlı ve güvenli bir şekilde elime ulaştırdıkları için çok memnun oldum.
    İnşallah olmaz ama ileride laptop ile ilgili bir sorunum olduğunda kendilerini rahatsız edeceğim.
    Ellerine sağlık ustad.

Güvendiğiniz için ayrıca sizinde sıcaklığınız için ben teşekkür ederim.
    Nezaman Problem olursa Garanti Dahilinde de makinenize bakabiliriz.

Edit:

• merak ettim garanti harici bakmıyormusunuz parası ile tabii ki de
  • Garanti Haricide Bakıyoruz Problemi Tespit edip size ücretini bildiriyoruz, siz kabul eder iseniz Yurtdışından veya İstanbul"dan parçanızın siparişini geçiyoruz ve Onarım yapıyoruz ilgili parçaları.
  • Arda Bey;
    Fanı temizlemek amacıyla arka kapağı açmamız ürünü garanti dışı yapar mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.