sn lenovazede arkadasım eskıden pc ımdede bluetoothom vardı ondan sorunsuzca 10mb lık dosyaları bıle aynı cep telıme gonderebılıodum yanı telden kaynaklanan bır sorun olmadıgına cok emınım senın bluetoohunda aynı sekıldemı yapıo mesela 3-4 mb lık dosyaları gonderemıyormusun?
Şöyle anlatayım. Nokia serisinin büyük çoğunluğu ile boyut veya dosya çeşidi açısından her hangi bir kısıtlama olmaksızın sorunsuz iletişim kurabiliyorum. Gerçi belli olmuyor arada bağlantı kopuyor ama sonuca etkisi yok. Tekrar deniyorum ve oluyor. Ama dedim ya kayınpederin Motorolaya atarken farkettim ben de olayı. Telefonu buluyor , bağlantı kuruyor , dosya aktarımına başlıyor ama bir türlü tamamlamıyor ve hatayı telefon veriyor. Laptop da sadece bağlantı sonlandı uyarısı çıkıyor. Bir süre farklı şeyleri denedikten sonra sorunun telefonun bluetooth da olduğunu keşfettik ve dosyaları küçültmek zorunda kaldık. Aynı olay bir kaç model telefonda daha başıma geldi sadece motorola değil ve hep aynı şekilde çözüldü. Dosyayı küçült ve yolla . Ama dersen ki illa sürücü sorunu var gene de , yapacak bir şey yok derim , ben anlatayım da yardımcı olursa ne mutlu olmazsa forumda gezinmeye devam
Kolay gelsin.
*Garantide Olan veya olmayan Makinelerinizin Recovery Cd , Dvd talebi İçin Benimle İletişime geçebilirsiniz.*
Şimdiye Kadar Benden Orjinal Recovery Talep edenler ve Ellerine Bu dvd set Ulaşan kişiler;
Yukarıdaki bilgisayarın garanti süresini bana söyliyebilir misiniz
quote:
Orjinalden alıntı: merhaba_2233
arda bey TYPE: 0689-F9G S/N: NL3-BR370 07/03
Selamlar,
Öncelikle Cihaz yurtdışından alınmadır ve Garantisi Türkiye"de 1 senedir.
Type: Model: Serial number: 0689 F9G L3BR370
Status: Expiration date: Location: Out of warranty 2008-03-02 CANADA
Garantisi Bitmiş gözüküyor.
sanırım bir hata olacak cihazı yurt dışıından almadım hepsiburara.com dan ve benim elimdeki garanti belgesinde 3 yıl diyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Arda
quote:
Orjinalden alıntı: merhaba_2233
arda bey TYPE: 0689-F9G S/N: NL3-BR370 07/03
Selamlar,
Öncelikle Cihaz yurtdışından alınmadır ve Garantisi Türkiye"de 1 senedir.
Type: Model: Serial number: 0689 F9G L3BR370
Status: Expiration date: Location: Out of warranty 2008-03-02 CANADA
Garantisi Bitmiş gözüküyor.
afedersin gold.com dan aldım düzeltiyorum
Makinenizin Seri ve Type numaralarını kontrol edermisiniz öyleyse. Bana verdiğiniz seri ve Type numarasına gore bildirdim ben size.
kontrol ettim bir hata yok type:0689-F9G S/N: L3-BR370 bilgisayar türkiyeden alınmadır. İstanbul destek bilgisayardan driver larını istemiştim o kanadadan geldi birde serviste iki parcasının yurt dışından geldigini söyledilerdi ama bilgisayar türkiyeden alınma
quote:
Orjinalden alıntı: Arda
Makinenizin Seri ve Type numaralarını kontrol edermisiniz öyleyse. Bana verdiğiniz seri ve Type numarasına gore bildirdim ben size.
makınanın klavyesını degıstırmek kac lıraya patlar tuslar artı altındakı manyatık bı arada bı setmı? altındakı manyatık ve tuslar kaca patlar?? pekı ya tek tus takımı kaca patlar??
Öncelikle makinenizin modeli nedir? Model bilmeden bir fiyat vermem mümkün değildir.
evet sizin verdiginiz linkte öyle ama benim elimdeki belgede öyle demiyor umarım bir sorun yaşamam birde mahkemeyle ugraşmak istemem bilgisayar servisten geldiginden beri wireless düğmesi bozuk ve hard diskten ses geliyor
Farklı bir servise vermeyi deneyiniz. Bu konuda yapabileceğim birşey yok malesef.
merhaba, garanti konusunda birşey sormak istiyorum.acaba kendimiz makinanın ramini harddiskini yada işlemcisini değiştirebilirmiyiz?arka kapakların üzerinde açıldığı takdirde garanti dışı kalır diye uyarı etiketi göremedim.ayrıca bir de notebook kutumdan hiç bir cd çıkmadı.ben xp kurmak istiyorum vistanın da orjinal cdsi yok tekrar vista kurmak istersem nereden kurucam?
ARDA bey saygılar,
Bu gün Ankamall migrostan eşime LENOVO 3000 V 200 aldım. Buradaki yazılanlar ve desteğiniz beni yönlendirdi diyebilirim. 12.1 inch de amacımız doğrultusunda isteğimizi bulduk : )) Size PM attım..
Cihaz gerçekten çok hoşuma gitti... performansı alınım amaçları doğrultusunda oldukça iyi gibi(ilk izlenim)...
Yorumları ile rehber olan herkese teşekkür ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: BORA 06
ARDA bey saygılar,
Bu gün Ankamall migrostan eşime LENOVO 3000 V 200 aldım. Buradaki yazılanlar ve desteğiniz beni yönlendirdi diyebilirim. 12.1 inch de amacımız doğrultusunda isteğimizi bulduk : )) Size PM attım..
Cihaz gerçekten çok hoşuma gitti... performansı alınım amaçları doğrultusunda oldukça iyi gibi(ilk izlenim)...
Yorumları ile rehber olan herkese teşekkür ederim...
Bora Bey,
Öncelikle Hayırlı olsun,güle güle kullanın. Gerçekten dediğiniz gibi cihaz çok kullanışlı olup aynı zamanda oldukça da hafif bir özelliğe sahiptir. ayrıca benden talep etmiş olduğunuz recovery dvdler hakkında detaylı bilgileri size cevap olarak pm yolu ile bildirdim.
tekrar güle güle kullanın, görüşmek üzere.
Arda Bey bende mart ayında migrostan aldığım N200 0769BWG makine var, bu makineye 2GB Kingston 667 Mhz ram takarak 3 GB yaptım. Bu yeni ramleri taktıktan sonra, kullanırken bazen 1 saat, bazen daha uzun bir sürede mavi bir ekran geliyor ve çıkan yazıları okuma imkanı olmayan bir süre içerisinde kapanarak cihaz yeniden başlıyor. Bazen de hiç mavi ekran çıkmıyor uzun süreler normal kullanıyorum. Bu normal bir durummudur yoksa taktığım ramlerin arızalı olduğunu mu gösterir?
selamlar, Genelde Uzun süre kısa süresiyle alakası yoktur. İşlemciyi zorladığınızda buna bağlı ramden kullanır. mesela Messengerdan kamera açtığınızda direk ram kullanılır ve mavi ekrana düşer, buda raminizin arızalı olduğunu veya sonradan takılan ramin uyumsuz olduğunu gösterir. işletim sisteminizi bi yeniden kurmayı deneyin isterseniz,en azından problemin nedenlerinden birini silmiş ıoluruz.
Ben bir IBM T 43 notebook kullanıcısıyım,iş seyahatlerimde MSI PR 200 kullanıyorum.
Geçen hafta Ankara Ankamall'dan eşim için LENOVO 3000 V200 notebook aldım. Amaç oyun oynamak olmadığından 12.1 secenekleri içinde performans fiyat parametresinde 1 numara olduğuna inandığım için bu cihazı aldım. (+ 1 GB RAM 35 YTL) Teknosada CASE LOGIC Notebook çantaları 40 ila 80 YTL arasında değişiyordu, 70 YTL bedelli çok kaliteli bir çantayı da alarak alım işini bitirdik...
İzlenimlerimi aktarmak isterim;
İlk iş 1 GB RAM eklemek oldu. Tüm gerekli updateler, başlangıç ayarları vs sonrasında;
Sistem açılışta oldukça kasıyor. (kullanılmayan programların başlangıçtan kaldırılması dahil) Ancak 3-4 dk sonra normal performansına ulaşıyor.
Blue tooth için kablosuz internet seçeneği gibi açma / kapama seçneği yok.
Şu ana dek hiç bir problem çıkarmadı.
Tasarım bence mükemmel.
Pili 2 kez kullanalarak doldurdum. Şu an için en fazla 1 saat 17 dakikayı gördüm. Hücre sayısı için Normal gibi, ilerleyen günlerde görücez.
Lenovo tools çok başarılı...
Arda beyin buradaki desteği önemli ve pozitif... ( Recovery DVD için beklemedeyiz... : ) )
IBM gibi çok ciddi bir kuruluşun Notebook uzantısı diyebileceğimiz lenovo, hak ettiği imajı henüz Türkiyede bence alamasada kaliteli ürünler sunduğu kesin.
Sonuç olarak, amacınız oyun oynamak , çalıştırması ağır olan programları kullanmak değilse, 12.1 inch kriteri ile yola çıkarak seyahat edenler için ya da salonun bi köşesinde elimin altında olsun diyerek bir notebook arayanlar için (fiyatından ötürü) kesinlikle tavsiye ederim...