Şimdi Ara

IBM & LENOVO GARANTİ HİZMETLERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
9
Favori
78.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arda bey pm nızı aldım ama suan recovery DVD sını alamıyacagım daha sonra
    ılgınıze tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

arda bey pm nızı aldım ama suan recovery DVD sını alamıyacagım daha sonra
    ılgınıze tesekkurler...

Nasıl İsterseniz.
  • lenovo'larda işletim sistemi vista sanırım yanında xp dönüstürme geliormu? n200'lerde.. bide eger gelmıorsa vista silip xp kurunca garanti gidiormu? yardımcı olursanız sewınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: stevie_8

lenovo'larda işletim sistemi vista sanırım yanında xp dönüstürme geliormu? n200'lerde.. bide eger gelmıorsa vista silip xp kurunca garanti gidiormu? yardımcı olursanız sewınırım

Xp"ye downgrade sadece Vista Bussines modellerde mevcutdur. Yazılım Hiç bir zaman garantiye girmez.
  • Arkadaşlar

Bimeks te ki bu lenovo ürünü ile ilgili iki tereddütüm var..

LENOVO Y530
    İşlemci Modeli : Intel® Core™2 Duo
    İşlemci Numarası : T9400
    İşlemci Hızı : 2,53 GHz
    Ön Bellek (L2 Cache) : 6 MB
    Veri yolu Hızı : 1066 MHz
    İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium
    Bellek : 3072 MB
    Bellek Türü : DDR3
    Ekran Boyutu : 15,4"
    Parlak Ekran : Evet/Var
    Geniş Ekran : Evet/Var
    Ekran Kartı : NB9P-GV
    Ekran Kartı Belleği : 512 MB
    Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var
    Sabit Disk Kapasitesi : 320 GB
    Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm
    Sabit Disk Arabirimi : SATA
    Optik Sürücü : DVD±RW DL
    Kablosuz Ağ : 802.11a,802.11g,802.11n
    Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000
    Modem : 56K Fax/Modem
    Klavye : Türkçe Q
    Pil Teknolojisi : Lityum Ion

Birincisi ekran kartı gerçekten paylaşımlı mı? Paylaşımsız mı?
    İkincisi de ram gerçekten DDR3 mü? daha sony de bile göremedim benDDR3 ü

Bimekse soruyorum ekran kartı paylaşımsız ve DDR3 diyorlar
    İzmirdeki teknik servise soruyorum daha öyle bir ürünü yok lenovonun diyorlar

Lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: Arda

Malesef 8,9 ve 12 cell Piller bu modellere göre uyumlu değildir. 6 cell Pil Bulunmaktadır Fiyatı 150$"ı bulmaktadır bora bey.

hangi modellere uygun degıldır? n200 mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stevie_8

quote:

Orjinalden alıntı: Arda

Malesef 8,9 ve 12 cell Piller bu modellere göre uyumlu değildir. 6 cell Pil Bulunmaktadır Fiyatı 150$"ı bulmaktadır bora bey.

hangi modellere uygun degıldır? n200 mü?

Hayır,0764 Modeline V200
  • selam arkadaşlar. Ben LENOVO (IBM) 3000 V200 CORE 2 DUO T7500 2.2GHZ 2048MB 160GB 12.1" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR 574D467 ( PARLAK EKRAN ) Şubat ayında aldım. Benim Pc'de de genel sorunlar war. Şimdi 3000 v200 lerin farklı modellerinde (işlemci-ram-ekran kartı vs farklı) ısınma problemi olmamasına rağmen benm pc 2 saatlik çalışma sonunda elimi yakabilecek düzeyde ısınıyo. Makinanın ısınma problemini azaltmak için mermer masa alıp kurdum ama mermerde ısıyı emdikten sonra, yani ortalama 8-9 saatlik çalışmadan sonra pc aşırı ısınarak otomatik kapanıyodu. Neyse ben bu problemi pek fazla takmıyodum ama pc biraz yavaşladığı için içindeki dosyalarımı dvd kopyası çıkararak format atmak istedim ancak makina formatı tamamladıktan sonra açılırken hata verip, yeniden windows yujklememi öneriyo. recovery'sine hiç dokunmadığım için bunun garantiye girebileceği konusunda taleplerim war bi muşteri olarak. daha ilk formatta bu hatayı verdi ve yuklemeyi cd deil Lenovo Care tuşu ile yapmaya çalıştım ancak olmadı nedense. Şimdi Pc ile ilgili recovery cd'lerini Arda bey'den temin etmek için görüşütüm, temin edebiliyomuşuz. Ancak ısınma olayı kafama takıldı şimdi. Çünkü başka hiçbir makinada bu kadar ısınma görmedim ve makinada virus yokh. Çünkü internetim bağlanmadan öncesinden bile benzere şekilde ısınıyo idi. Zaten oyun oynamaya kalktığım zaman bu ısınma süreci 1-2 saate kadar düşüyo ve Pc kapanıyo. Benzer problem yaşayan, çözmeye çalışan veya çözebilen varsa lütfen buradan yada mail ile bana ulaşmaya çalışsın. Tekrar teşekkür ediyorum,

• Arda Bey merhaba.. 9 aydır Lenovo 3000 n200 type-0769 bilgisayar kullanıyorum. Halen sağlam olmasından dolayı çok memnun olsamda son zamanlarda daha fazla ısınmaya ve durup dururken kitlenmeye ve kapanmaya başladı. İkincisi monitör bağlantı kablosu ile diğer bilgisayarımla aktarabilirken lenovo ile projektöre ve LCD'ye görüntü aktaramıyorum. Edirne'de oturuyorum. Bana yol gösterirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptankaya

Arda Bey merhaba.. 9 aydır Lenovo 3000 n200 type-0769 bilgisayar kullanıyorum. Halen sağlam olmasından dolayı çok memnun olsamda son zamanlarda daha fazla ısınmaya ve durup dururken kitlenmeye ve kapanmaya başladı. İkincisi monitör bağlantı kablosu ile diğer bilgisayarımla aktarabilirken lenovo ile projektöre ve LCD'ye görüntü aktaramıyorum. Edirne'de oturuyorum. Bana yol gösterirseniz sevinirim.

Merhabalar kaptankaya ,
    Belirtmiş olduğunuz problem gormeden test etmeden yada denemeden burdan yazılıp çözüme kavuşturabileceğimiz bir sorun değil malesef ben istanbul"dan size en sağlıklı bilgiyi verecek olan servisin bilgilerini vereyim bi görüşün isterseniz.

SERİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
    Alemdağ Cad. Masaldan İş Merkezi No:46 G Blok
    Çamlıca
    0216 522 13 00
    www.seriltd.com.tr

• slmlar arda bey...

lenovo 3000 v200 model cihazım var dvd ler için pm atmıştım size..

cihaza xp yükledim şu anda kendiliğinden kapanmıyo yani kapatmak istediğimde windos kapanıyo yazıyo öle kalıyo.. ayrıca ifi de sıkıntım var sürekli bağlantıyı kesip tekrar bağlanıyo.. sanırım wifi yi kapatıp tekrar açıyo..

şu anda izindeyim ve vaktim yok en kısa yoldan bunu nasıl çözebilirim.. ayrıca yanımda garanti belgesi ve faturası yok çünkü kutusunu şemdinlide bıraktım.. bu şekilde cihazı servise alırlar mı?
    ilginiz için teşekkür ederim..
  • arda bey y530 modelini benm için bir servis gözüyle yorumlarmısnz? özellikle ısınma problemi varmıdır? bimekste gördümbu gün ilerde ısınma problemleri olabilir gibi geldi. ürün çok yeni olduğu için lenovo nun Türkiye sitesinde yok usa ve hong kong sitelerinde var ve bilgilerde biraz çelişme war gibi geldi bana. teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acizim

slmlar arda bey...

lenovo 3000 v200 model cihazım var dvd ler için pm atmıştım size..

cihaza xp yükledim şu anda kendiliğinden kapanmıyo yani kapatmak istediğimde windos kapanıyo yazıyo öle kalıyo.. ayrıca ifi de sıkıntım var sürekli bağlantıyı kesip tekrar bağlanıyo.. sanırım wifi yi kapatıp tekrar açıyo..

şu anda izindeyim ve vaktim yok en kısa yoldan bunu nasıl çözebilirim.. ayrıca yanımda garanti belgesi ve faturası yok çünkü kutusunu şemdinlide bıraktım.. bu şekilde cihazı servise alırlar mı?
    ilginiz için teşekkür ederim..

cihazın wifi kartı web şifreleme sistemiyle çalışıyo.. wpa ile çalışmıyo sorun ondanmış biraz önce çözdüm..

kapanmama sorunu devam ediyo..

• XP KURDUM CAMERA ÇALIŞMIYOR. SİTEDE SÜRÜCÜ DE BULAMADIM. MODELİ 3000 N200 TY2ELTK Intel Core2 Duo 2.0GHz 1GB 160GB DVD+-RW (Kameralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h143014 -- 17 Eylül 2008; 0:35:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: h143014

XP KURDUM CAMERA ÇALIŞMIYOR. SİTEDE SÜRÜCÜ DE BULAMADIM. MODELİ 3000 N200 TY2ELTK Intel Core2 Duo 2.0GHz 1GB 160GB DVD+-RW (Kameralı

Bu konuda Orjinal Recovery dvd setinden kurmanızı önereceğim, fakat lenovo sitesinde driver cam olması lazım.
  • 3000 N200 TY2ELTK Intel Core2 Duo 2.0GHz 1GB 160GB DVD+-RW (Kameralı)

bu modelin mikrofonu var mı üzerinde
  • Sayın:
    alierol42

Ali Erol Bey,

Benden Talep etmiş olduğunuz 7650 Model type nolu T60 Model Cihazınızın Orjinal Recovery Vista Home Basic Dvd seti elime bugün ulaşmıştır.
    Kargo adresinizi tekrar verir iseniz bana yollayacağım haberiniz olsun.
    Pm"den sizede bildirdim.

Hayırlı Uğurlu olsun.
  • merhaba Arda bey,
    Yaklaşık 2 hafta önce Lenovo 769 ELG laptop aldım, lazım olur diye DVD ye yedek almaya çalıştım, aldığımı zannettim ki alamamışım, oerating system CD si takın diye hata verdi, eksik yaptım heralde ve sistem gitti, XP kurmak zorunda kaldım, Recovery DVD si lazım bana da, PM ile pc bilgilerimi attım, yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhanb53

merhaba Arda bey,
    Yaklaşık 2 hafta önce Lenovo 769 ELG laptop aldım, lazım olur diye DVD ye yedek almaya çalıştım, aldığımı zannettim ki alamamışım, oerating system CD si takın diye hata verdi, eksik yaptım heralde ve sistem gitti, XP kurmak zorunda kaldım, Recovery DVD si lazım bana da, PM ile pc bilgilerimi attım, yardımcı olurmusunuz.

Merhabalar Ayhan bey,
    Tabiki yardımcı olurum.
    Öncelikle Yeni makineniz hayırlı uğurlu olsun gerekli işlemleri bilgileri s,ze pm"den yolladım.
  • ayhan bey benimde bi ricam olucak xp kurdum ama pil göstergesi yok yanı hani su sagda cıkıyor ya %bilmem kac pil kaldı die bi başka soru da su aygıt yöneticisindeki standart disket denetleycisi yazısı kaybolmuyor her driveri de yukledim ama

3000 n 200 kullanıcısıyım...

tesekkur ederim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.