Şimdi Ara

IBM & LENOVO GARANTİ HİZMETLERİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
9
Favori
78.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bora beyde Gayet açık izah etmiş, elimden geldiğince burda bende sizlere yardım etmekteyim.
    Recovery Dvdler konusunda benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Arkadaşlar Lenovo V200 ün fiyatında acayip indirim olmuş görünüyor. Nedenini bilen varmı. Anlayamadım daha geçen gün 1800 - 2200 YTL arasındaydı. Şimdi 1150 - 1250 YTL arasında seyrediyor.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd99115

http://www.webdenal.com/store/lenovo-3000-v200_fiyat.htm?idProduct=87520&idCategory=85&topnavCategory=37

NETSİPARİŞ te 1800YTL civarında.

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=11201145109

Bu farklar nereden kar,ynaklanıyor ki. Bilen varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bali -- 18 Ağustos 2008; 19:26:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Arda

Bana Pm Yolu ile

Adınız Soyadınız:
    Telefon Numaranız:
    Adresınız:
    Makina Type: (Cihazınızın Alt kısmında yazar)
    Makina seri No :
    İşletim sistemi : (Vista , xp(Pro,Home(Türkçe,İngilizce))

Ayrıca: 8 ve 12 Hücreli Pillerde, Modellere Göre Fiyatları her notebook modellerinde 8 ve 12 Hücreli Pil mevcut değildir.

Arda bey 3000 V200 modeli için 8 ya da 12 hücreli pil var mıdır ?

Teşekkürler.
  • Malesef 8,9 ve 12 cell Piller bu modellere göre uyumlu değildir. 6 cell Pil Bulunmaktadır Fiyatı 150$"ı bulmaktadır bora bey.
  • Valla ben de diyorum hazır böyle ilgilenen kişiler varken kenovomla ilgili birşey sorayım ama düşün düşün soracak birşey bulamıyorum. Herşey yolunda cihaz mükemmel.

Arda Bey, bu recovery dvd si tam olarak ne oluyor. Örneğin bende vista kome premium vardı. Tamamen kaldırıp xp ye döndüm. Tekrar Vista kurabilmem için gerekli dosyalar mı yoksa mevcut işletim sistemim için gerekli sürücüler mi? Benim sürücü yönünden bi sıkıntım yok da onun için sordum boşuna istemiş olmayayım diye. Bir de ücretli mi bu (garanti kapsamında)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda

Malesef 8,9 ve 12 cell Piller bu modellere göre uyumlu değildir. 6 cell Pil Bulunmaktadır Fiyatı 150$"ı bulmaktadır bora bey.

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumhuruzun

Valla ben de diyorum hazır böyle ilgilenen kişiler varken kenovomla ilgili birşey sorayım ama düşün düşün soracak birşey bulamıyorum. Herşey yolunda cihaz mükemmel.

Arda Bey, bu recovery dvd si tam olarak ne oluyor. Örneğin bende vista kome premium vardı. Tamamen kaldırıp xp ye döndüm. Tekrar Vista kurabilmem için gerekli dosyalar mı yoksa mevcut işletim sistemim için gerekli sürücüler mi? Benim sürücü yönünden bi sıkıntım yok da onun için sordum boşuna istemiş olmayayım diye. Bir de ücretli mi bu (garanti kapsamında)

Cumhur bey Merhabalar,

Bu Orjinal Recovery Dvdler Orjinal İşletim sisteminizi kurar, tüm driverları yükler ve Lenovo Care"a ait tüm programları yükler yani makinenizi aldığınız ilk günkü haline getirir. Fabrika ayarlarına döner. Ve Lenovo Care tuşunuzu aktif hale getırir. Nasıl getirilmesi konusunda pm"den size gerekli detayları yazdım.

Görüşmek üzere.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arda bey'e dvd leri en kısa sürede elime ulaştırdığı için teşekkür ederim ayrıca vermiş olduğu teknik bilgilerden dolayı.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Recovery DVD'leri benim de elime geçti. Arda Bey'e yardımları için çok teşekkür ediyor, hepimize lenovo'larımızla birlikte sorunsuz bir hayat diliyorum...

• Merhaba Arda Bey,

dün Zen Teknoloji Mağzasından ThinkPad R61i aldım bir tane. Recovery DVD'lerini bana da ulaştırmanız mümkün?

Saygılarımla,

Brain Wave
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brain Wave

Merhaba Arda Bey,

dün Zen Teknoloji Mağzasından ThinkPad R61i aldım bir tane. Recovery DVD'lerini bana da ulaştırmanız mümkün?

Saygılarımla,

Brain Wave

selamlar, Umay bey gerekli bilgileri pm olarak size yolladım.
  • Arda bey recovery DVD 'ler az önce geldi.

Teşekkür ederim.
  • Bu dvdler dizüstü biLgisayarLa birLikte veriLmiyor mu iLk aLındığında, ayrı oLarak mı edinmek Lazım?
  • lenova'nın yeni y serisi tasşınabilir bilgisayarları çıkmış bimeks in sayfasında özellik olarak ve fiyat vermişler resimleri yok bu gün ankamall gittim göremedim ne zaman satışa çıkacak bilen varmı?
  • arkadaşlar ocak ayından beri lenovo kullanmaktayım
    acaba vista cd sını nereden temın edebılırım bı tanıdıgımız hp marka bılg var o vısta cd sını fırmadan ıstemış ve gondermışler bızımde böyle bir sansımız varmı...?

pm den cvp olursa ıyı olur
  • lenovo servisine gidip bilgisayarın bilgilerini verebilirsin yada yazılarıda olan arda beye özel mesajla bilgisayarının bilgilerini verebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tubejh

lenovo servisine gidip bilgisayarın bilgilerini verebilirsin yada yazılarıda olan arda beye özel mesajla bilgisayarının bilgilerini verebilirsin.

anladım sanırım arda bey bu konularda uzman ankarada nerede servısı
  • selamlar, Gerekli detayları pm"den size bildirdim.
  • Arda bey kolay gelsin size bende bir hafta önce lenovo v200 12.1" aldım aslında çok memnunum ama ubuntu kurarken sanırım vistayı tamamen silmişim recovery dvd'sini temin etmek isterim mümkünse.
  • Tabiki özelinize gereklib bilgileri yazdım. Bana Makine bilgilerinizi özelden verir iseniz sevinirim.
    İyi geceler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.