Bildirim
IBM Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
artık pek bi ibm kullanıcısı kalmadığı için şimdi aç billaç seni bekliyorlardır. bilgisayarcılar bilir öle herhangi bi yere götür yaparlar, ibm kadar da almazlar. kolay gelsin -
Dostum istersen biosunu güncelle yada bios pilini bi kontrol et... Denemek gerek. -
arkadaşlat pilgisayar tamırcisinede gittim bios pilinide degiştim ama adamlar öyle bişi yapmışki kabul ettiremedim tek çare var gibi gözüküyor bios yazdırmak!!! ama üstatlardan cevep gelirse balam biraz beklicem -
Ustalar yokmu bana yardım edebilicek sorunumu hallede bilicek birisi -
bilader bende de IBM pc var ama ne mumkun bir daha almam marka hele ki IBM bir bios u gunceleyemedik yauw millet guncellerken bozuyo mozuyo ama birseyler yapyo bizimkisi bozulmuyorda yauw kolay kolay bir bu ozeligi var sanirim onun disinda ıbm için ozel bir uzmanlık gerektiriyo sanirim kolay gelsin umarimm halledebilirsin -
Arkadaşlar ben IBM in cozum ortagı bi şirkette calışıyorum 1 si servis ucretimiz hiç pahalı degil 30$+kdv ikincisi IBM bios update yapmaktan daha kolay bişey yok IBM in sayfasından cok rahat bir şekilde hemde yanlış update i bulma gibi bi olasılıgında yok indirip program yukler gibi yukliyceksin.Update esnasında dikkat etmen kural sistemin model nosu nu ve serinosunu duzgun olarak girmen onun dısn ulke secimi ve açılış logosu gibi sorular soracaktır onlarıda y ya n diyerek gecebilirsin:Ayrıca agp slotuna ekran kartı takacaksan hiç bi ayar yapmana gerek yok direk olarak calışması lazım.Ama yok gormuyo diyosan ve de agp slot ayarı biostan ben yaptıgım halde gidiyo diyosan ozaman bios unda bir sorun var demektir ve bu soruda oyle pil degiştirmeyle felan halolmaz.Getirirsin bize eger sorun update se ucretsiz olarak yaparız yada sisemin 8313 ise hala garanti kapsamın da mainboardun garanti kapsamında ibm e gonderilir.Sen ibm gitmeden bence başka bilgisayarcılara goturme hem servis ucretini sana soylemden işlem yapmazlar.Bu arada ibm kullanıcısı fazlasıyla var arkadaş larımızdan bitanesi kullanıcı sayısı dustugu için gibi laflar kullanmış ama yanlış bilgi veriyor onuda soylemeden gecemiycem.Oooof cok konusmusum sana kolay gelsin ama bence ibm e yada cozum ortagı bi sirkete gotur hiç de beklemedigin bir sekilde servis alacagını sana garanti ederim
-
teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için bios güncellendi ama hala sorun devam ediyor arkadaşın dedigibi ibm ye gidicez başka çaresi kalmdı saolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X