Şimdi Ara

İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum tercih dönemi geldi ben de şimdi tercihlerimi yapıcam. hukuk yazıcam ama hangi okulda okumam gerektiğine karar veremiyorum. puan konusunda sıkıntım yok. ama gerçekten iyi bir eğitim almak istiyorum. hukuk okuyan ya da mezunlar bana okul önerebilir mi? İbn Haldun Üniversitesinin adını çok duyuyorum özellikle sosyal bilimlere verdiği önemle falan. eğitim kadrosunu araştırdım gayet başarılı. konferansları falan çok iyi. bi de ben bi okulun kütüphanesinin de çok önemli olduğunu düşünüyorum ki hele hukuk için. Kütüphanesini kendim görmüştüm o da baya iyi. fikir veren olursa sevinirim

• Reklam yapmaya mı geldin bir şeyler sormaya mı?
  • Evet hocam harikadır üperdir müberdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam İbn Haldun'da hukuk okuyorum, sorularınızla alakalı ben yardımcı olabilirim.
  • benim sorum var
    bilal erdoğan vakfı olduğu için bilal erdoğan geldi mi hiç. yada resim falan asılı mı okulda bilal erdoğana ait.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Hocam Türgev bilal Erdoğan vakfı değil.

Bilal bey İbn Haldun Üniversitesi mütevelli heyet başkan vekili. Okulda herhangi bir resmini göremedim.

• Sizde bilal bey demişiniz üniversitenin direk mütevelli başkani olmamişta yardimcisi olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katip Çelebi Tıp Fakültesi
    6 ay önce açıldı
    Atatürk Üniversitesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizde bilal bey demişiniz üniversitenin direk mütevelli başkani olmamişta yardimcisi olmuş.

• şu an kaçıncı sınıftasın acabaa? eğitiminden memnun musun? nasıl ilerliyor? başka okulların hukuk bölümünde okuyan arkadaşların varsa kıyas yapabilir misin mesela? sınavlar nasıl geçiyor? off çok şey sordum sen bildiğini anlatıver işte bi de okuldan memnun musun genel olarak yüzde 100 bursta veriyolarmış?
  • yuksektepe1 kullanıcısına yanıt
    Bu sene ingilizce hazırlık okudum, hazırlık bitince abd yaz okulu programına katıldım. Eylül'de 1. Sınıfa başlayacağım (istersem 1 sene daha ücretsiz arapça hazırlık alabilirdim).

İngilizce hazırlık eğitimi cidden çok iyiydi. Ders programının düzeninden kullandığımız materyallere, yabancı hocalara kadar çok kapsamlı ve yoğun bir program oldu.

Diğer okullarda hukuk okuyan tanıdığım bir çok kişi var ve genel olarak devlet üniversitelerinde okuyorlar. Yani kıyas olarak ilk aklıma gelenler. Diğer okullarda yabancı dil imkanı yok, sınıflar aşırı kalabalık ve hocayla iyi bir iletişim kurma imkanı yok, burslar genellikle burası kadar kapsamlı değil.

Hazırlıkta 2 aylık modüller vardı ve her modülde vize, final oluyorduk. Düzenli çalışan ve hocaları iyi takip eden bir öğrenci hazırlığı kalmadan bitirir.

Hocam ben şu an çok memnunum okuldan.

Okul hakkında genel bilgiler için açtığım bir konu var orada üniversitenin bazı sayfaları var orada ayrıntılı bilgiler, okul hakkında burslar, akademik kadro, kütüphane hakkında bilgi vs var.

https://forum.donanimhaber.com/ibn-haldun-universitesi--134220628

• İbn haldun üniversitesi giren herekese macbook veriyormuş bu doğru mu hocam ve bu sene de var mı?
  • kulakver kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, doğru. Bende de var bütün sene kullandım, hala da kullanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.