Şimdi Ara

İBO KÖPÜRDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PROGRAMI İZLEDİNİZ Mİ KAMERALAR HEP KIZLARI ÇEKTİĞİ İİN PARÇAYI KESTİ VE "ULAN BEN HIYARMIYIM BEN UZUN HAVA CEKİYOM RJİ SANA SESLENİYORUM SİZ KIZLARI ÇEKİYORSUNUZ"

• valla ha haşladı adamı
  • atv yi bırakabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: |m@wci|

PROGRAMI İZLEDİNİZ Mİ KAMERALAR HEP KIZLARI ÇEKTİĞİ İİN PARÇAYI KESTİ VE "ULAN BEN HIYARMIYIM BEN UZUN HAVA CEKİYOM RJİ SANA SESLENİYORUM SİZ KIZLARI ÇEKİYORSUNUZ"

ibo dan bıktık artık ya bir hafta görmeyelim yüzünü baydı gına geldi
  • neden baydı biliyomusun starın terbiyesizliği yüzünden adam starı bıraktığı için programın yüzünü eksitmek için paso koyuyorlar hergün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalovski

quote:

PROGRAMI İZLEDİNİZ Mİ KAMERALAR HEP KIZLARI ÇEKTİĞİ İİN PARÇAYI KESTİ VE "ULAN BEN HIYARMIYIM BEN UZUN HAVA CEKİYOM RJİ SANA SESLENİYORUM SİZ KIZLARI ÇEKİYORSUNUZ"

ibo dan bıktık artık ya bir hafta görmeyelim yüzünü baydı gına geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: ibo
    ULAN BEN HIYARMIYIM

evet...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erman Toroğluna Don Yolladık !
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ALLAHdan eskisi gibi bir elin parmak sayısı kadar kanal yok.. seyretmiyoz kardesim ne bagriyonnn..

yakında canlı yayında rahmetli olur bu adam.. paragöz herif
  • Bir ara "İbo olmasa ne halt ederdiniz? Merak ediyorum." anlamında abuk sabuk bişeyler söylüyordu..
  • bence o kadarda infaz etmeyyelim beyler kızması haklıydı ayrıca kıro lafına deli oluyorum zaten ben ona doğal diyorum asıl rol yapanlar özcan deniz mahsun kırmızıgül gibileri ne olduklarınıbilmiyorlar daha
  • bu cahil heriften zaten gıcık kaparım.. suratını şeytan görsün

ulan kaç senedir istanbuldasın hala şiven mi düzelmiyor bre.................

bide hayat dersi verir ya ıyyyyy ıyyyyyyyyyyyyyyyy
  • Ya adamın yüzünü görmeyelim diyonuzda...korkmayın şimdi iboya bişi olsa yada artık ekrana çıkmıcak hale gelse bu medya bi imparator daha pazarlar korkmayın...Enazından tanıyoruz huyunu biliyoruz....Gelen gideni aratır sonra...Bırakın gittiği yere kadar götürsün adam...Ha ben mi?Hiç sevmem...Aleyhine çok şey söleyebilirim...Ama banlanabilirim...Neler neler sölediler bu adam hakkında...Çoğuda doğrudur tasalanmayın...Açtırmayın kötüyü söyletmeyin kakayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

bu cahil heriften zaten gıcık kaparım.. suratını şeytan görsün

yaw oyle demeyin. Ibo megerse buyuk bir gonul adamiymis. Asena olayindan sonra televizyona verdigi demecten anladim bunu:

Ibo: "Asena benim kedim, kedimi yalniz ben severim..."

• aslında bu topic ibo tartışmasına dönüşmemeli. ama konu kaydı yine bir kere adamda ses var allah vergisi ha konuşmasın sadece şarkı söylesin derim bak.ama dinlerim sevmem diyenlerden asla değilim yorumuyla bu ülkeye bir daha gelmeyeceklerden konuşmasını bilenleride görüyoruz bknz.nihat doğan ne demiş'biz aşkını kameralar karşısında yaşayacak adam değiliz" ama hallerini şaklabanlıklarını görüyoruz. seviyorum ben bu adamı giyiniş tarzı,ses,doğallığını seviyorum...
  • abi adam sürekli kendini acındırıyo ya ben ona gıcık oluyom.ulan şimdi krallar gibi yaşıyom demiyo da.şöleydi,böleydi.
  • quote:

aslında bu topic ibo tartışmasına dönüşmemeli. ama konu kaydı yine bir kere adamda ses var allah vergisi ha konuşmasın sadece şarkı söylesin derim bak.ama dinlerim sevmem diyenlerden asla değilim yorumuyla bu ülkeye bir daha gelmeyeceklerden konuşmasını bilenleride görüyoruz bknz.nihat doğan ne demiş'biz aşkını kameralar karşısında yaşayacak adam değiliz" ama hallerini şaklabanlıklarını görüyoruz. seviyorum ben bu adamı giyiniş tarzı,ses,doğallığını seviyorum...

sesine kimsenin lafı olmaz sanırım ama giyiniş tarzı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

bu cahil heriften zaten gıcık kaparım.. suratını şeytan görsün

hehhe oku ekşi sözlükten gel burda yaz

bu arada imzana bittim papyon sana çok yakışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembel hayvan -- 23 Ocak 2006 4:39:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.