Şimdi Ara

İBO'MU ? TARKAN'MI ? YOKSA SAVAŞ AY'MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam Savaş Ay yeni bir program yapmış
    orada herkese bu soruyu sordu

İbo'mu ?
    Tarkan'mı ?

yoksa yıllarca habercilik yapmış şimdide reyting mücadelesine kendini kaptırarak böylesi saçma bir soruyla gündem yaratmaya çalışan

Savaş Ay'mı ?

Bende size sorayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz077 -- 15 Ekim 2005, 16:42:46 >

• hepsinin canı cehenneme savaşay da reyting muhabbetine canına okudu kaç senedir programın

uzun süredir izlemiyordum ama tarkanla ibo ayrı şeyler kıyaslanamaz birbiriyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meçhul gazi -- 15 Ekim 2005, 16:25:11 >
  • Savaş Ay'a gıcık olduğum kadar kimseye gıcık olmadım şu dünya da resmen Şahan'ın Bülent Binbaş karakteri.Reyting için herşeyi yapıyo bu Savaş denen adam.Çıkarmışlar oraya da 2 manken ne yaptıkları belli değil ayakta duruyolar para kazanıyolar ohh.Bence de İBO ve TARKAN kıyaslanamayacak kadar farklılar...Bence program bi .oka benzemiyo
  • hiçbiri yada hepsine
  • İMPARATOR
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: YANIMESS

Patlıcan oturtma mı seversin vanilyalı dondurma mı? gibi bi soru olmuş

savaş ay ı ezelden sevmezdim,programını haberlerde gordum,yine kendine layık !!!!!!!!!! birşeyler yapmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl önce açıldı
    Böyle Kız Var mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkan ŞORAY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluefury -- 16 Ekim 2005, 0:03:05 >
  • saçmalık bu soru
  • Tarkan X İbo
    --------------- = sıfır( Al birini vur ötekine)
    Savaş AY

Bence Ceviz Kabuğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 16 Ekim 2005, 9:09:40 >
  • Hiçbiri değil bence .... Bence ZEKERİYA BEYAZ
  • Şu Savş Ay nasıl bir insandır ya? İğreniyorum.. Diğerleri idare eder..
  • ikiside farklı dünyalardan
    Savaş Ay neden böle birşey yaptı anlayamıyorum bu adama gıcık olmamak elde degil
    hatırlıyormusunuz bir zamanlar Banu Alkanı herhafta programına çıkarıp konukları birbirine düşürüp rezaletle reyting kazanılacagını tüm Türkiyeye göstermişti.
  • Ya arkadaşlar onun gibi iğrenç bir herif nasıl oluyoda böyle bir program yapıyo aklım almış değil...Onun doğru dürüst ilkeli habercilikle alakısı yok ....Aslında doğru dürüstide geçtim o adamın habercilikle alakası yok...Programlarını izleyin söz alanlara ne bir saygısı var ne konuyla alakası var kafasına göre şeyler yapıyo ...geçen hafta şu malum konu vardı..(cinsellikle oruç açılırmı diye de) Programa din büyüklerimizden biri katılmıştı....Adımı resmen sinir etti valla kalkıp gidecekti sinirden....Bir soru soruyo adam daha sorunun cevabını açıklamadan alakasız başka bi soru soruyo.......Arkadaşlar bence o adamı izleyip daha fazla prim vermeyelim...gerçek haber yapan insanlarada saygısızlık olur.....Bknz..(Uğur Dündan Hulki Cevizoğlu gibi)
  • nihahaha tam geyikti o program ya..şoparlara soruolar ibomu tarkan mı die tarkan ne öle karı gibi diolar koptum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aceventura

Hiçbiri değil bence .... Bence ZEKERİYA BEYAZ

Çok haklısın üçünü toplasan 1 zekeriya etmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.