Şimdi Ara

ibrahim üzülmez pes yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ana ligde ibrahim üzülmez için yetenek avcısı raporu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi persler -- 9 Ocak 2011; 22:50:25 >

• ???
  • Rapor güzelmiş.
  • oku oku bitmiyor ya
  • Bek kaliteli olunca raporda uzun oluyor.Aslında az bile yazılmış ibrahim üzülmez için.Bence bir fasikül yapılıp pdf formatında pes severlerin hizmetine sunulmalıydı.
  • güzel olmuş ama şu şey kısmı çok karışık geldi bana
    özellikle genç yetenekleri keşfederken izlenmesi gereken yöntemler başlığı altında bir kaç madde saymışlar ya
    orada 3. madde de ne demek istiyor ibo biraz karıştırmış herhalde orda
  • Valla ne yalan söyliyeyim orayı bende anlamadım.Zaten tam bir rapor değil bu dediğim gibi ibo da bu rapordan fazlası var.Birde dribling raporunda ekstra yetenek kartı açılıyormuş hiç sen oynarken açabildin mi?70.dk larda aktif oluyormuş.Kartı aktif ettiğin zaman ibo deliriyormuş diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hasan Şaş noktayı koydu!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya o dribling kısmında ekstra yetenek kartının açılması derken ben şey anladım
    herhalde 8-10 haftalık antrenman programı verilerek oyuncuya monte ediyorlar bu özelliği
    Yalnız ilginç olan şu ibo ile ilgile yetenek avcısı raporunun son cümlesine dikkat ettin mi ?
    orada şey diyor oyunda jübilesi yapılmayıp oyuna ilerleyen yaşlarda devam eden tek oyuncuymuş.
    yani alt yapıdan 16-17 yaşında çıkmayan tek adam.
    Şaşırdım ben açıkcası, Pesin ibo ya yaptığı bu kıyakta unutulmasın
  • Evet normalde bu kartları 36-89 hafta arası ekleniyor fakat ibo daki kart zaten onda varmış.Bazı ölümüne dribling yapan oyunculara veriliyormuş.Ayrıca jübile olayı dikkatimi çekmemişti şimdi baktım hakkaten öyle diyor şaşırmadım değil.64 yaşında olup kullananlar varmış.Özellikleri 39 da tamamen düşsede 40-42 ye doğru tekrar yükseliyormuş.Aslında rapor az dedim ama baya kapsamlıymış yinede, sabri ninde bir raporuna bakalım bi ara bence, onda da ilginç şeyler vardır heralde.

Ne yazdık arkadaş.
  • Ya ben Sabri 'nin raporunu cidden merak ediyorum ama sanırım onu hazırlayabilecek kapsam da bir ekip kurmak çok zaman olacakmış,
    aslında bir ekip kurmuşlar yalnız Sabri'nin orta açma yeteneğine denk düşecek,oyun içinde Sabri'nin karakteristik özelliklerini sahaya yansıtabilecek
    bir yetenek kartını oluşturamamaları ve bunun da grupta fikir ayrılıklarına sebebiyet vermesi sebebiyle yeni ekip kurulup yola öyle devam edilecekmiş.
    Bakalım ben pes oyuncularına çok faydası dokunacağını düşünüyorum bu raporların

Okuyan arkadaşlar değerlendirmelerini paylaşırsa memnun oluruz.

Edit: Sabrinin S si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 9 Ocak 2011; 6:23:48 >

• Yeterli değil ibo için.
  • Beşiktaş ile master lig yaparken İbrahim Üzülmez retired yani emekli olmustu sonraki sezon bır baktım bizim Deli İbo en yüsek yani 5. Klasmanda Teknik adam olmuş
  • Napak inanak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Napak inanak mı?

İnan İnan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.